Ούτε όταν ξεκίνησα ποδήλατο κι ήθελα να χάσω κιλά για να γίνω ταχύτερος.
Το κίνητρο ήρθε δύο χρόνια μετά, όταν αγόρασα ένα στενό μπάκετ για το Miata. Έπρεπε να χάσω κιλά για να μπαίνω μέσα. Τόσο απλά.
Geo f1 έγραψε:Εκτος κλιμακας ραδιοφωνου..
Αλλα οριακα με εναν ασσο μπροστα...
Panosss έγραψε:Πάει χάλασε κι ο κουπέας...Βρε μήπωςςς...μήπως...
F&G έγραψε:Αν θές να αδυνατίσεις βάλε μαμή δίπλα στο μωρό και πάρε την γυναίκα απο παντού και όλες τις στάσεις (...)
Zorz έγραψε:F&G έγραψε:Αν θές να αδυνατίσεις βάλε μαμή δίπλα στο μωρό και πάρε την γυναίκα απο παντού και όλες τις στάσεις (...)
50 shades of Coupeas
kovathe έγραψε:Κανένας χοντρος δεν άλλαξε το σωμα του μόνιμα (χωρίς να ξαναπαχυνει) χωρίς σοβαρή γυμναστική δύναμης (βάρη).-
kovathe έγραψε:Κανένας χοντρος δεν άλλαξε το σωμα του μόνιμα (χωρίς να ξαναπαχυνει) χωρίς σοβαρή γυμναστική δύναμης (βάρη).-
Dimitris_P έγραψε:Φυσικά και θέλω να χάσω, αλλά δεν μπορώ μόνος μου. Όχι ότι είμαι κουλός, απλώς δεν πιάνουν πλέον τα "κόβω από δω", "κόβω από κει". Έχει κολλήσει ο μεταβολισμός. Θα χάσω κανα 2-3 και μετά μπλοκ. Γι'αυτό θέλω ειδικό.
mousatos έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Φυσικά και θέλω να χάσω, αλλά δεν μπορώ μόνος μου. Όχι ότι είμαι κουλός, απλώς δεν πιάνουν πλέον τα "κόβω από δω", "κόβω από κει". Έχει κολλήσει ο μεταβολισμός. Θα χάσω κανα 2-3 και μετά μπλοκ. Γι'αυτό θέλω ειδικό.
Γυμναστική θες. Με τη διατροφή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τα διατηρείς .
45 λεπτά τη μέρα περπάτημα ή ποδήλατο. Δε χρειάζεται παραπάνω . Χάνεις εύκολα 2-3 κιλά το μήνα.

Ο Hadjar αν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω) έχει 7 σ[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]