Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#79758 Το κίνητρο μπορεί να βρεθεί στα πιο κουφά πράγματα. Επί προσωπικού, το κίνητρο δεν ήρθε ούτε όταν ετοιμαζόμουν για αρραβώνα ούτε όταν ετοιμαζόμουν για γάμο. Ζοριζόμουν, έχανα 4-5 κιλά αλλά όχι περισσότερα. Και μετά τα ξαναέπαιρνα.
Ούτε όταν ξεκίνησα ποδήλατο κι ήθελα να χάσω κιλά για να γίνω ταχύτερος.
Το κίνητρο ήρθε δύο χρόνια μετά, όταν αγόρασα ένα στενό μπάκετ για το Miata. Έπρεπε να χάσω κιλά για να μπαίνω μέσα. Τόσο απλά. :omg: :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Geo f1 έγραψε:Εκτος κλιμακας ραδιοφωνου..
Αλλα οριακα με εναν ασσο μπροστα...
:sorry:

Τι μπάντα όμως, FM ή AM σε kHz; :shifty:

Panosss έγραψε:Πάει χάλασε κι ο κουπέας... :( Βρε μήπωςςς...μήπως... :omg:

ΔΥ είναι, τι περιμένεις...

F&G έγραψε:Αν θές να αδυνατίσεις βάλε μαμή δίπλα στο μωρό και πάρε την γυναίκα απο παντού και όλες τις στάσεις (...)

50 shades of Coupeas :s_cool
Άβαταρ μέλους
By elteo
Zorz έγραψε:
F&G έγραψε:Αν θές να αδυνατίσεις βάλε μαμή δίπλα στο μωρό και πάρε την γυναίκα απο παντού και όλες τις στάσεις (...)

50 shades of Coupeas :s_cool

Μουχαχαχαχαχαχαχα :s_rofl :s_rofl

Ρε τι διαβάζουμε στο τοπικ για το αδυνάτισμα.
Άβαταρ μέλους
By italakias
kovathe έγραψε:Κανένας χοντρος δεν άλλαξε το σωμα του μόνιμα (χωρίς να ξαναπαχυνει) χωρίς σοβαρή γυμναστική δύναμης (βάρη).-

Τα βαρη δεν αδυνατιζουν ,εκτος και αν μενεις νηστικος ολη μερα.
Άβαταρ μέλους
By criuser
#79933 Σε ένα θέμα με τίτλο Τα πάχη μου , τα κάλλη μου , διαβάζουμε γιά δίαιτες και άλλες τέτοιες βλακείες :innocent:

Κάντε ένα θέμα με τίτλο , Η αδυναμία μου , η μιζέρια μου να ησυχάσουμε :lol:
Άβαταρ μέλους
By Hannibal
kovathe έγραψε:Κανένας χοντρος δεν άλλαξε το σωμα του μόνιμα (χωρίς να ξαναπαχυνει) χωρίς σοβαρή γυμναστική δύναμης (βάρη).-

Και να φανταστω αυτο το λες απο εμπειρεια η επειδη το διαβασες καπου? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#100188 Χρειάζομαι επειγόντως μία διαιτολόγο με @@. Πήγαινα σε μία πέρσυ αλλά ήταν πολύ μαλθακή, ίσως να φταίει και αυτό που σταμάτησα. giannik νομίζω κάπου είχες αναφερθει μία εδώ κοντά στα ΝΠ :help:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#100193 Συγγνωμη που επεμβαινω, αλλα αν ξεκινας απο τη λογικη "Θελω καποιον μπαμπουλα για να χασω τα κιλα μου" δεν προκειται να τα χασεις ποτε, αντιθετα θα παρεις περισσοτερα ως αντιδραση στην διατροφη που σου επιβαλλουν απο ¨ψηλα". Πρωτα απ ολα πρεπει να θες εσυ να χασεις κιλα, οχι να σε αναγκαζει καποιος.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#100197 Φυσικά και θέλω να χάσω, αλλά δεν μπορώ μόνος μου. Όχι ότι είμαι κουλός, απλώς δεν πιάνουν πλέον τα "κόβω από δω", "κόβω από κει". Έχει κολλήσει ο μεταβολισμός. Θα χάσω κανα 2-3 και μετά μπλοκ. Γι'αυτό θέλω ειδικό.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#100199 :s_empathy

Τα ιδια σκατα. Αλλα εγω θα παω να γραφτω σε κατι διαφορετικο απο gym για να αρχισω ασκηση!!! Γιατι εχω παρει την κατω (ανω) βολτα...

Δεν λεω ακομα τι γιατι θελω να το σιγουρεψω!! Θα παω να κανω 1-2 δοκιμαστικα πρωτα!!!
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Dimitris_P έγραψε:Φυσικά και θέλω να χάσω, αλλά δεν μπορώ μόνος μου. Όχι ότι είμαι κουλός, απλώς δεν πιάνουν πλέον τα "κόβω από δω", "κόβω από κει". Έχει κολλήσει ο μεταβολισμός. Θα χάσω κανα 2-3 και μετά μπλοκ. Γι'αυτό θέλω ειδικό.

Γυμναστική θες. Με τη διατροφή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τα διατηρείς .
45 λεπτά τη μέρα περπάτημα ή ποδήλατο. Δε χρειάζεται παραπάνω . Χάνεις εύκολα 2-3 κιλά το μήνα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#100201 Κάνω 3 προπονήσεις TRX την εβδομάδα. Το πρόβλημα είναι ότι μετά και τις άλλες ημέρες επίσης μασαμπουκιάζω δίχως όρια.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
mousatos έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Φυσικά και θέλω να χάσω, αλλά δεν μπορώ μόνος μου. Όχι ότι είμαι κουλός, απλώς δεν πιάνουν πλέον τα "κόβω από δω", "κόβω από κει". Έχει κολλήσει ο μεταβολισμός. Θα χάσω κανα 2-3 και μετά μπλοκ. Γι'αυτό θέλω ειδικό.

Γυμναστική θες. Με τη διατροφή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τα διατηρείς .
45 λεπτά τη μέρα περπάτημα ή ποδήλατο. Δε χρειάζεται παραπάνω . Χάνεις εύκολα 2-3 κιλά το μήνα.

Μην γράφεται οτι να'ναι :rtfm:
Το α&ω ειναι η διατροφή... Απλό ισοζύγιο ειναι...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#100219 Ειτε μονος του κανείς, ειτε με βοηθεια, οποιος θελει να χασει κιλα, ας το ραψει. Σωστες ποσοτητες, και σιγα σιγα θα δει πτωση.
Εννοειται οτι για να κρατησεις οσα εχασες, πρεπει να το κρατησεις και ραμμενο.