Μπαταρία έχω ήδη μια 2Ah και είμαι ευχαριστημένος, κρατάει πολύ καιρό στην άκρη και δουλεύει όταν χρειάζομαι το εργαλείο μετά από 1-2-5 μήνες.
My Flickr
Dimitris_P έγραψε:Ε πάρτο ντε 16€ είναι
Dimitris_P έγραψε:Ναι και; Είναι πολύ μικρό το ποσό για να αγχωθεις. Έχουμε κάνει κουβά πολύ μεγαλύτερα ποσά. Πες ότι πήρες μια μπριζόλα που δεν τρωγόταν
GTS έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Ναι και; Είναι πολύ μικρό το ποσό για να αγχωθεις. Έχουμε κάνει κουβά πολύ μεγαλύτερα ποσά. Πες ότι πήρες μια μπριζόλα που δεν τρωγόταν
δεν συμφωνω με αυτη την λογικη. δεν ειναι το ποσο αλλα δεν θελω να μαζευω αχρηστα πραγματα.
bill33 έγραψε:GTS έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Ναι και; Είναι πολύ μικρό το ποσό για να αγχωθεις. Έχουμε κάνει κουβά πολύ μεγαλύτερα ποσά. Πες ότι πήρες μια μπριζόλα που δεν τρωγόταν
δεν συμφωνω με αυτη την λογικη. δεν ειναι το ποσο αλλα δεν θελω να μαζευω αχρηστα πραγματα.
μην το πάρεις τότε.Πάρε το όταν το χρειάζεσαι.
Για να υπάρχει ακόμα μετά απο τόσες μέρες και σε τέτοια έκπτωση μήπως ειναι στον πάγκο με τα ανοιγμένα κλπ;
Εγώ αν ήταν κάτι που στο μέλλον θα το χρειαζόμουν θα το έπαιρνα πάντως.Το έχω κάνει με κάμποσα εργαλεία.
GTS έγραψε:θα παω να το ξαναδω αν εχει καλωδιο η θελει μπαταριες.
Dimitris_P έγραψε:GTS έγραψε:θα παω να το ξαναδω αν εχει καλωδιο η θελει μπαταριες.
Ένα ένα τα λες.
Αν είναι μπαταρίας το πιο πιθανό σ'αυτή τη τιμή είναι να μην περιλαμβάνει μπαταρία, να είναι Solo δηλαδή. Αν έχεις άλλα εργαλεία μπαταρίας Lidl δες αν ταιριάζει
Dimitris_P έγραψε:Πήρα χθες το παλμικό κατσαβίδι Performance που έβγαλε το Lidl. Κι εκεί που χάζευα είδα ότι είχαν και το πιστολέτο performance (δεν το είχαν στο φυλλάδιο) οπότε χτύπησα κι ένα τέτοιο για να τρυπάμε ανενόχλητοι.Επιστράφηκαν (το καλό του Lidl) γιατί ήταν σκέτη απογοήτευση και πήγα σε Stanley fatmax (όμιλος dewalt) σετ κρουστικό και παλμικό. Τα χρησιμοποίησα ήδη και το παλμικό πολύ καλύτερο. Και παίζει και επιστροφή ΦΠΑ μέχρι το τέλος του χρόνου οπότε ήταν καλό deal![]()
Μπαταρία έχω ήδη μια 2Ah και είμαι ευχαριστημένος, κρατάει πολύ καιρό στην άκρη και δουλεύει όταν χρειάζομαι το εργαλείο μετά από 1-2-5 μήνες.
Ο Hadjar αν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω) έχει 7 σ[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]