rx8_drifter έγραψε:mike δε μου βγαινουν τα κουκια, σε παρακαλω στειλε την καινουργια λιστα στη ΔΗΕ.
Ευχαριστω
Την έστειλα μέσω Υπουργού
rx8_drifter έγραψε:mike δε μου βγαινουν τα κουκια, σε παρακαλω στειλε την καινουργια λιστα στη ΔΗΕ.
Ευχαριστω
mikeerfol έγραψε:Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ.rx8_drifter έγραψε:mike δε μου βγαινουν τα κουκια, σε παρακαλω στειλε την καινουργια λιστα στη ΔΗΕ.
Ευχαριστω
Την έστειλα μέσω Υπουργού![]()

pipinos1976 έγραψε: Όπως και να έχει, αν και πέτυχα μια συντριπτική νίκη στο θέμα των θρησκευτικών (ουδεμία σοβαρή απάντηση εκτός 2-3 ατόμων), η αντιμετώπιση ήταν και πάλι, εκτός από σαρκαστική, εντελώς απαξιωτική, ειδικά από την πλευρά της διαχείρισης. Το χειρότερο είναι πως, σε αντίθεση με τον κανονισμό, παραμένουν οι ύβρεις και οι προσβολές οι οποίες προέρχονται από την ίδια την διαχείριση.
Anonymous Founder έγραψε:pipinos1976 έγραψε: Όπως και να έχει, αν και πέτυχα μια συντριπτική νίκη στο θέμα των θρησκευτικών (ουδεμία σοβαρή απάντηση εκτός 2-3 ατόμων), η αντιμετώπιση ήταν και πάλι, εκτός από σαρκαστική, εντελώς απαξιωτική, ειδικά από την πλευρά της διαχείρισης. Το χειρότερο είναι πως, σε αντίθεση με τον κανονισμό, παραμένουν οι ύβρεις και οι προσβολές οι οποίες προέρχονται από την ίδια την διαχείριση.
Η διαχείριση περιμένει να πεις πότε και πού σε έβρισε. Κατά τ' άλλα, απόλαυσε την νίκη σου και σταμάτα να τρώγεσαι με τα ρούχα σου.[Admin]
pipinos1976 έγραψε: όπως αυτά που βγήκαν screenshot και κυκλοφόρησαν δηλαδή.
Dimitris_P έγραψε:Ρίξε 5 χριστοπαναγίες κι εσύ να στανιάρεις. Αφού βλέπεις ότι κανένα αυτί δεν ιδρώνει.
pipinos1976 έγραψε:Από Bayern7
Πρόλαβε και έβγαλε ένα screenshot από μπινελίκια που έριξα στον rx8_drifter προς γνώση και συμμόρφωση. Όπως του εξήγησα, είναι απόδειξη ότι μπορώ να κάνω το ίδιο, αλλά δεν μου αρέσει και δεν επιλέγω την τακτική αυτή.
g8777 έγραψε:O κλοιος σφιγγει.
Η Νυφη ειναι καθ οδον.
Σκυλος, Τρελλαμενος ειναι 24/7 πανω στο σερβερ.
Επομενη κινηση, Mαυρος Πυργος στο G8, Γερος στο G7 .
Ματ.
...Εν τω μεταξύ το τρελοκομείο ο Bottas πάει με τ[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]