- 23 Φεβ 2018, 12:18
Καταλαβαίνω τη λογική του κανόνα των τριών ημερών αλλά εδώ μιλάμε για μια εντυπωσιακή κοπέλα που δουλεύει
βράδυ και μου έχει πει ότι ήδη βγαίνει με κάποιον και μάλιστα συνομίληκό μου. Το demonstration of higher value
πρέπει να γίνει πιο σύντομα, πριν προλάβει να ''φάει'' ο συνάδελφος και μπλεχτεί το όλο θέμα, γι αυτό και πρότεινα
εκδρομούλα με δικά μου έξοδα τόσο σύντομα. Στο περίμενε με έχει και μια 24χρονη δικηγορίνα ενώ ξέρω 100% ότι
είναι μόνη της και μου παραπονιόταν ότι ψάχνει κάτι σοβαρό αλλά λόγω εμφάνισης της την πέφτουν μόνο κάτι
20χρονοι. Πήγα Bansko όπου ήταν κάτι φίλοι και αυτή με την οικογένεια του αφεντικού της, έφαγα γράψιμο, τα είχα
πάρει στο κρανίο γι αυτό και βγήκα το βράδυ μόνος μου και την έπεφτα σε ότι πιο ξέκωλο έβρισκα σε ορθάδικο, το
γκολάκι μου το έβαλα πάντως, δεν έχω παράπονο. Παράλληλα με ψαρεύει και μια συνομίληκή μου, παντρεμένη
με 2 παιδιά που ψάχνεται να κερατώσει τον άντρα της, οι ερωτήσεις της είναι πολύ στοχευμένες επειδή αν γίνει κάτι
θέλει να γίνει με απόλυτη εχεμύθεια.
Άντε να σας δώσω και το οφθαλμόλουτρο, η δικηγορίνα πάνω στο εργαλείο, η 20χρονη από χωριό κάτω.

IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.