Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
REALZEUS έγραψε:
red_monster έγραψε:
REALZEUS έγραψε:
QsisVTS έγραψε:επίσης όσο και να μην αναφέρεται τόσο συχνά ή ανοικτά, το ταίριασμα στο σεξ είναι η μισή τουλάχιστον σχέση

Μια πρώην έλεγε ότι το σεξ είναι από το Α ως το Ψ, δηλαδή ίσα πριν τι Ω, σε μια σχέση. :s_howdy

Αυτό δεν το πιστεύουν οι άντρες ούτε στην ηλικία της μεγάλης καυλας, το πιστεύω γυναίκα ;

Και το τηρούσε! :iconcool:

Εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι ως το Ω... :lol:

Αυτή από το Α-Ψ
Εσυ από το Α-Ω
Πως έγινε πρωην;
:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#487714 Τσξιδάκι τις πρώτες μέρες πράγματι δύσκολο . Πρέπει πρώτα να πιεστεί οτι δεν έχεις σκοπό να τη βιάσεις και να την κάψεις ζωντανή (που λέει ο λόγος..) .
Άβαταρ μέλους
By red_monster
bihlas87 έγραψε:Χθες μιλούσαμε από κοντά πόσες ώρες, με γελάκια, χαϊδέματα και χαζομάρες. Αυτή μου έδωσε το κινητό της για να βγούμε όταν έχει ρεπό, δεν είμαι και τόσο χθεσινός ρε παιδιά. Θα της πω να βάλει 2 ρεπό Παρασκευή και Σάββατο για να πάμε Φιλιππούπολη να δω την πόλη και να συναντήσω Κομοτηναίους που σπουδάζουν εκεί. Όλα οργανωμένα είναι, hostel με 15 ευρώ το βράδυ βρήκα, θα πάω με έναν κολλητό, αν δεχτεί το Μαράκι, ρίχνω άκυρο στον άλλο και γεμίζω μπουτάρες το κάθισμα του συνοδηγού.

.

Μπίχλα, παρόλο που είμαι μεγάλος φαν σου

Με δεδομένο το lifestyle & τον ελεύθερο σου χρόνο το «δεν είμαι χθεσινός» μεταφράζεται :

14 ενεργά χρόνια x1 νέα γκομενα/δυο εβδομάδες ...

Όχι ;
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
mousatos έγραψε:Τσξιδάκι τις πρώτες μέρες πράγματι δύσκολο . Πρέπει πρώτα να πιεστεί οτι δεν έχεις σκοπό να τη βιάσεις και να την κάψεις ζωντανή (που λέει ο λόγος..) .

Αυτή παίζει να είναι βαρύτερη από εμένα και κάνει tae kwon do από 12 χρονών, μου έλεγε ότι πριν πάω εχθές της την έπεσε
μια λεσβία, ρώτησα πως έγινε το σκηνικό. Στη συνέχεια μου περιέγραψε πέσιμο που της είχε κάνει κάφρος στα 17 της και
τον έσπασε στο ξύλο μπροστά στους φίλους του, λέει ότι έχει κρατήσει και την τοπική εφημερίδα όπου υπάρχει άρθρο :lol:
Ο πατέρας της είναι πρώην επικεφαλής της δίωξης ναρκωτικών και ο αδερφός της νταλικιέρης (τον έχω γνωρίσει, είχαν
έρθει το καλοκαίρι να δουν ένα studio που νοικιάζω). Ξέρει ότι η όποια κίνηση από πλευράς μου θα είναι με το γάντι.

Με δεδομένο το lifestyle & τον ελεύθερο σου χρόνο το «δεν είμαι χθεσινός» μεταφράζεται :

Όχι ;[/quote]
Το πόσες γνωρίζω από τότε που άρχισα να παίζω επιθετικά δεν το ξέρω, έχω χάσει το μέτρημα, το πόσες ανταποκρίνονται
είναι πονεμένη ιστορία.
Άβαταρ μέλους
By xenos
red_monster έγραψε:
REALZEUS έγραψε:
red_monster έγραψε:
REALZEUS έγραψε:
QsisVTS έγραψε:επίσης όσο και να μην αναφέρεται τόσο συχνά ή ανοικτά, το ταίριασμα στο σεξ είναι η μισή τουλάχιστον σχέση

Μια πρώην έλεγε ότι το σεξ είναι από το Α ως το Ψ, δηλαδή ίσα πριν τι Ω, σε μια σχέση. :s_howdy

Αυτό δεν το πιστεύουν οι άντρες ούτε στην ηλικία της μεγάλης καυλας, το πιστεύω γυναίκα ;

Και το τηρούσε! :iconcool:

Εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι ως το Ω... :lol:

Αυτή από το Α-Ψ
Εσυ από το Α-Ω
Πως έγινε πρωην;
:hmmm:

Εμ αφου αυτο ειπε. Ασυμφωνια χαρακτηρων!
Άβαταρ μέλους
By red_monster
bihlas87 έγραψε:
mousatos έγραψε:Τσξιδάκι τις πρώτες μέρες πράγματι δύσκολο . Πρέπει πρώτα να πιεστεί οτι δεν έχεις σκοπό να τη βιάσεις και να την κάψεις ζωντανή (που λέει ο λόγος..) .

Αυτή παίζει να είναι βαρύτερη από εμένα και κάνει tae kwon do από 12 χρονών, μου έλεγε ότι πριν πάω εχθές της την έπεσε
μια λεσβία, ρώτησα πως έγινε το σκηνικό. Στη συνέχεια μου περιέγραψε πέσιμο που της είχε κάνει κάφρος στα 17 της και
τον έσπασε στο ξύλο μπροστά στους φίλους του, λέει ότι έχει κρατήσει και την τοπική εφημερίδα όπου υπάρχει άρθρο :lol:
Ο πατέρας της είναι πρώην επικεφαλής της δίωξης ναρκωτικών και ο αδερφός της νταλικιέρης (τον έχω γνωρίσει, είχαν
έρθει το καλοκαίρι να δουν ένα studio που νοικιάζω). Ξέρει ότι η όποια κίνηση από πλευράς μου θα είναι με το γάντι.

Όχι ;

Το πόσες γνωρίζω από τότε που άρχισα να παίζω επιθετικά δεν το ξέρω, έχω χάσει το μέτρημα, το πόσες ανταποκρίνονται
είναι πονεμένη ιστορία.[/quote]

Το γεγονός ότι εμφανισιακά και οικονομικά είσαι σε καλό δρόμο και κανείς σχετικά εύκολα την πρώτη επαφή θα έπρεπε να σε βάλει σε σκέψεις και να διαβάσεις λιγο παραπάνω red_monster από το πρωτότυπο :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#487910 Καταλαβαίνω τη λογική του κανόνα των τριών ημερών αλλά εδώ μιλάμε για μια εντυπωσιακή κοπέλα που δουλεύει
βράδυ και μου έχει πει ότι ήδη βγαίνει με κάποιον και μάλιστα συνομίληκό μου. Το demonstration of higher value
πρέπει να γίνει πιο σύντομα, πριν προλάβει να ''φάει'' ο συνάδελφος και μπλεχτεί το όλο θέμα, γι αυτό και πρότεινα
εκδρομούλα με δικά μου έξοδα τόσο σύντομα. Στο περίμενε με έχει και μια 24χρονη δικηγορίνα ενώ ξέρω 100% ότι
είναι μόνη της και μου παραπονιόταν ότι ψάχνει κάτι σοβαρό αλλά λόγω εμφάνισης της την πέφτουν μόνο κάτι
20χρονοι. Πήγα Bansko όπου ήταν κάτι φίλοι και αυτή με την οικογένεια του αφεντικού της, έφαγα γράψιμο, τα είχα
πάρει στο κρανίο γι αυτό και βγήκα το βράδυ μόνος μου και την έπεφτα σε ότι πιο ξέκωλο έβρισκα σε ορθάδικο, το
γκολάκι μου το έβαλα πάντως, δεν έχω παράπονο. Παράλληλα με ψαρεύει και μια συνομίληκή μου, παντρεμένη
με 2 παιδιά που ψάχνεται να κερατώσει τον άντρα της, οι ερωτήσεις της είναι πολύ στοχευμένες επειδή αν γίνει κάτι
θέλει να γίνει με απόλυτη εχεμύθεια.
Άντε να σας δώσω και το οφθαλμόλουτρο, η δικηγορίνα πάνω στο εργαλείο, η 20χρονη από χωριό κάτω.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#487918 η κοντή είναι η ξυλού; αν και εκτιμώ τις ξυλούδες νομίζω ότι η άλλη πάνω στη μηχανή είναι πιο καλό γκομενάκι
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#487922 H μικρή μου εμπειρία λέει ότι όσο πιο πολλοί οι στόχοι, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να χαθούν άπαντες.,

Γενικά κρίμα ρε γμτ να έχεις εύκολη την πρώτη επαφή και να χάνεις το γκολ πάνω στη γραμμή ωσάν τον Ιρανό. Η πρώτη επαφή και το άνοιγμα διαύλου επικοινωνίας είναι το 50% της πεσιματικής και με διαφορά το πιο δύσκολο κομμάτι.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
MIXOStsi έγραψε:Τη δικιγορίνα με χίλια!!!
Μήν είσαι χαζός...

καλά μην είσαι απόλυτος, η κοπέλα μπορεί να τον τελειώσει το βλέπω στο χαμόγελο της :shifty: (είναι και δικηγορίνα, έχει τελειώσει ήδη)

η κοντή φαίνεται πιο τίμια

αλλά φυσικά τα ορθολογικά κριτήρια δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
QsisVTS έγραψε:η κοντή είναι η ξυλού; αν και εκτιμώ τις ξυλούδες νομίζω ότι η άλλη πάνω στη μηχανή είναι πιο καλό γκομενάκι

:lol: Tι λες ρε Κιούση, 45 κιλά κοριτσάκι είναι, με ένα χέρι την σηκώνω, είναι αλάνι, ξύπνια και έχει γαλάζια μάτια όμως :inlove:
Ο πήχης της είναι σαν το πουλί μου, με την τρέλα που κουβαλάω αν την πετάξω στο κρεβάτι θα χρειαστεί φυσικοθεραπεία μετά :shifty: :lol:
H φιλόλογος με τα 12ποντα που φοράει στις φωτό φτάνει το 1.88, ανοίγουν πόρτες και τρίζουν τα πατώματα στο πέρασμά της :inlove:
Έχω και κόλλημα με το κόκκινο μαλλί γενικά...
Εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από bihlas87 και 23 Φεβ 2018, 13:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#487938 Η ξανθιά πάνω στο μηχανάκι μου είναι η Δικηγορίνα από Θεσσαλονίκη, σπούδασε και δουλεύει στην Κομοτηνή, με 550 ευρώ
που παίρνει έχει να πληρώσει ενοίκιο και λογαριασμούς, δεν έχει οικονομική βοήθεια από γονείς επειδή έχει μεγαλύτερη
αδερφή παντρεμένη. Πραγματικά παίζει να μην της βγαίνουν ούτε για να τρώει κανονικά, πρέπει να είναι λίγο πάνω από το
1.60, δεν δικαιολογείται να είναι μόνο 45 κιλά.
Η κοκκινομάλλα σπουδάζει φιλολογία και είναι από μια κωμόπολη στην Πέλλα, δουλεύει 3 μέρες την εβδομάδα σε ένα
σάπιο μπαρ σε ένα χωριό 3 χιλιόμετρα από την Κομοτηνή όπου συχνάζουν 20χρονα και ολκοολικοί. Παίζει να είναι και
90 κιλά, όταν δουλεύει κατεβάζει 7-8 ποτά για την πλάκα της. Προχθές που πήγα έβαλα Judas Priest στο pc, της έλεγε
|λογοκρισία| ένας πιτσιρικάς, παίρνει φόρα και γλιστράει με τα γόνατα στο πάτωμα, φτάνει δίπλα του, κάνει headbanging,
τον αρπάζει από το κεφάλι και κάνει ότι τον κοπανάει πάνω στο τραπέζι, μόλις το είδα αυτό και την κωλάρα να βγαίνει
λίγο από το τζιν ερωτεύτηκα :inlove: :lol: