Η side κουβέντα μου θυμίζει το μακαρίτικο τοπικό περί νυχτερινώνε εξόδωνε, που πήγε άπατο. ΠΑΡΠΕΣ.
Giuseppe Busso έγραψε:Δεν ξέρω ΑΝ παίζει κάποιο ρόλο, αλλά με το Δημήτρη bihlas έχουμε πιει μπυρίτσα, έχουμε γνωριστεί.
Προφανώς είναι σε διαφορετική φάση.
Giuseppe Busso έγραψε:Και ενώ σε βλέπω τόσο απελευθερωμένο, ...
Giuseppe Busso έγραψε:...με μπέρδεψες με το ηλικιακό ταμπού.
Υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα για το πότε κάνεις τι;
Giuseppe Busso έγραψε:Τι όχι; μήπως να πάει να πάρει καμιά βέρα να πάει γονατιστός σε κάνα κΩλλητό του να του κάνει πρόταση γάμου; 30 είναι ντε. Μεγάλωσε...
mousatos έγραψε:Αν το μωρό ήταν του bihla θα είχε πέσει μια αμβλωσάρα σε χρόνο dt που ούτε ο ίδιος ο bihlas θα μάθαινε τίποτε, αλλά του δικηγόρου το κράτησε . Έπαιξε κι έχασε η κιουρία , life is a bitch , sometimes .

xenos έγραψε:Ηλικιακό ταμπού το να είσαι χαμένο κορμί/γελοίος/κάγκουρας στα 30-40-50 (δεν λέω για κάποιον συγκεκριμένα, προφανώς);
mousatos έγραψε:Μακάρι να πήρε τα γονίδια του δικηγόρου αλλιώς θα ζοριστεί κι αυτό .
.jpg)

Εγώ που αδυνάτισα τώρα είμαι σαν
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
bihlas87 έγραψε:Ο δικηγόρος σαν εμφάνιση είναι χειρότερος από μένα, Δημήτρης κι αυτός, αρχή καράφλας, 10 πόντους πιο κοντός,
χοντρούλης, με σκουλαρίκια στη μύτη, αχτένιστο μούσι και τατουάζΕγώ που αδυνάτισα τώρα είμαι σαν
ολικό makeover του

REALZEUS έγραψε:xenos έγραψε:Ηλικιακό ταμπού το να είσαι χαμένο κορμί/γελοίος/κάγκουρας στα 30-40-50 (δεν λέω για κάποιον συγκεκριμένα, προφανώς);
Αυτό επειδή το είπες και πριν και μάλλον εγώ δεν το κατάλαβα καλά θα ήθελα να το διευκρινίσεις. Δηλαδή στα 30 "η ζωή εδώ τελειώνει, σβήνει το καντήλι μου" και ή παντρέψου ή καλογερέψου;
xenos έγραψε:Αν είσαι 18-20-25 μπορεί να πεις:![]()
*περίπτωση μπίχλα: ο καλός ο μύλος, πρέπει να μπαζώσεις κλπ. γ@μ@ τη και μη σε νοιάζει, καλό θα του κάνει κλπ κλπ κλπ.
*περίπτωση ρίκυ μάρτιν: άντε από δω με την παλιοπουστάρα, κλπ κλπ![]()
Αν είσαι πάλι 30-40-50 και τα λες όλα αυτά συνειδητά, τότε -για μένα πάντα- κάτι δεν πάει καλά. Είσαι σαν τον ουγκαρέζο που τον ακούς 5' και λες έχει κολλήσει το μυαλό του στα 15 του μλκα, του κάγκουρα. Όσο μεγαλώνουμε πρέπει να αλλάζει ο τρόπος σκέψης μας και η αντιμετώπιση μας απέναντι στα πράγματα. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε με βάση τις εμπειρίες μας, την λογική μας και τον βαθύτερο χαρακτήρα μας.
Ο Ναντο το έχει, με τον εαυτό του. Δες πχ δηλώσεις[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]