Να δω τι data plan εχετε και μου τις μετρατε απο το πρωι.
Corsair τι γινεται εδω;
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
g8777 έγραψε:Τι καγκουρες θεε μου.![]()
Corsair τι γινεται εδω;
QsisVTS έγραψε:g8777 έγραψε:Τι καγκουρες θεε μου.![]()
Corsair τι γινεται εδω;
στη κάρτα έχουμε όσο θέλουμε να έχουμε![]()
εγώ πάντως έχω στάνταρ 1GB που το παίρνω στην ανανέωση

red_monster έγραψε:QsisVTS έγραψε:g8777 έγραψε:Τι καγκουρες θεε μου.![]()
Corsair τι γινεται εδω;
στη κάρτα έχουμε όσο θέλουμε να έχουμε![]()
εγώ πάντως έχω στάνταρ 1GB που το παίρνω στην ανανέωση
Τον προηγούμενο μήνα με την έξτρα προσφορά είχα (έχω) πάνω από 2,7Gb με 7ευρά, οι συνδεσάτοι πόσα καθάρισαν ?![]()
Συν τοις άλλοις, σε αντίθεση με τα συμβόλαια, στο τέλος του μήνα τα υπολειπόμενα ΜΒ από το πρόγραμμα δεν μηδενίζονται αλλά περνάνε στον επόμενο
QsisVTS έγραψε:ναι είναι δυνατή η cosmote, από την άλλη βρε παιδιά δε ξέρω και τι νόημα έχει να έχουμε στα κινητά μας πιο γρήγορη ταχύτητα από το σταθερό internet![]()
καλοδεχούμενη βέβαια.. αρκεί να μη κληθούμε να τη πληρώνουμε έξτρα
The Ace έγραψε:QsisVTS έγραψε:ναι είναι δυνατή η cosmote, από την άλλη βρε παιδιά δε ξέρω και τι νόημα έχει να έχουμε στα κινητά μας πιο γρήγορη ταχύτητα από το σταθερό internet![]()
Αν χρησιμοποιείς το κινητό για tethering, τότε όσο γρηγορότερη ταχύτητα, τόσο το καλύτερο![]()
Ειδικά αν είσαι σε σημεία που είτε δεν υπάρχει wifi είτε δεν υπάρχει δυνατότητα για σταθερή σύνδεση (π.χ. εξοχικό)

red_monster έγραψε:The Ace έγραψε:QsisVTS έγραψε:ναι είναι δυνατή η cosmote, από την άλλη βρε παιδιά δε ξέρω και τι νόημα έχει να έχουμε στα κινητά μας πιο γρήγορη ταχύτητα από το σταθερό internet![]()
Αν χρησιμοποιείς το κινητό για tethering, τότε όσο γρηγορότερη ταχύτητα, τόσο το καλύτερο![]()
Ειδικά αν είσαι σε σημεία που είτε δεν υπάρχει wifi είτε δεν υπάρχει δυνατότητα για σταθερή σύνδεση (π.χ. εξοχικό)
+1
μόνο εκεί έχει νόημα το 4g, αν και με το 3g της cosmote ήμουν κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος

Anonymous Founder έγραψε:Ο g8777 καρτούλα έχει, μαζεύει λεφτά μπας και αλλάξει το Polo.
Ανέβηκα από τις σκαλωσιές της οικοδομής στην κορυφ[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]