spiros έγραψε:στις προηγουμενες σελιδες εχουμε αναφερει πιο φθηνες λυσεις.
Σε καρτοκινητά ναι, με σύνδεση μάλλον όχι!
spiros έγραψε:στις προηγουμενες σελιδες εχουμε αναφερει πιο φθηνες λυσεις.
Πήρα για αρχή πακέτο των 15€ και έχω 1200' & sms για wind , 300' & 100sms για τους υπόλοιπους, 600MB + 100MB bonus
Το μόνο που μπορεί να με ζορισει είναι τα 300' στους υπόλοιπους, αλλά με άλλα 2€ μπορώ να βάλω αλλά 100'
Σκοπεύω να μένω έως 20€ το μήνα, να μη τα ξεπερνάω
Κάρτα των 20€ δηλαδή αγόρασα, βάλε τα 2€ περίπου που κρατάνε φόρο, έχω 18€ για πακέτα και στη χειρότερη λέω να χαλάσω τα 17 από αυτά
Μπες βέβαια και δες τα πακέτα να δεις τι σε συμφέρει, εμένα με συμφέρει αυτό γιατί έχω και κάποιους wind να μιλάω με πρώτη και κύρια τη γυναίκα.
RXristos έγραψε:...η άλλη λύση η οποία και πάλι δεν θα πέσει τόσο το κόστος (επίπεδα f2g): Στο σπίτι έχω forthnet με nova, κινητό Vodafone και οι γονείς μου στο σπίτι τους έχουν vodafone και forthnet επίσης. Μου έχουν ζαλίσει τον έρωτα o ΟΤΕ για μια προσφορά το φουλ πακέτο οτετιβι με 24αρι ιντερνετ και free σταθερά στα 35€...
cmarin έγραψε:spiros έγραψε:στις προηγουμενες σελιδες εχουμε αναφερει πιο φθηνες λυσεις.
Σε καρτοκινητά ναι, με σύνδεση μάλλον όχι!
RXristos έγραψε:Το μόνο που φοβάμαι είναι μην πέσω σε ταχύτητες ιντερνετ στο σπίτι γιατί από εκεί δουλεύω... Υπάρχει κανένας τρόπος να μου εγγυηθούν ότι δεν θα έχω χαμηλότερες ταχύτητες απο αυτές που πιάνω τώρα;

QsisVTS έγραψε:Οι κλήσεις viber μέσω 3g επανέρχονται στο προσκήνιο πιο δυνατές από ποτέ
GTS έγραψε:Το διετες συμβολαιο δεν συμφερει οπως και να το δεις. Ο μονος λογος να αγορασει καποιος απο Ελλαδα ειναι αν θελει να το παρει με τιμολογιο.
Nikos! έγραψε:GTS έγραψε:Το διετες συμβολαιο δεν συμφερει οπως και να το δεις. Ο μονος λογος να αγορασει καποιος απο Ελλαδα ειναι αν θελει να το παρει με τιμολογιο.
Εξαρτάται τι χρήση κάνεις...
GTS έγραψε:Nikos! έγραψε:GTS έγραψε:Το διετες συμβολαιο δεν συμφερει οπως και να το δεις. Ο μονος λογος να αγορασει καποιος απο Ελλαδα ειναι αν θελει να το παρει με τιμολογιο.
Δηλαδη σε πια χρηση υπερτερει το συμβολαιο απο το f2g? (περα της εταιρικης συνδεσης οπου μπαινει στα εξοδα και δεν πληρωνει ΦΠΑ);
Nikos! έγραψε:GTS έγραψε:Nikos! έγραψε:GTS έγραψε:Το διετες συμβολαιο δεν συμφερει οπως και να το δεις. Ο μονος λογος να αγορασει καποιος απο Ελλαδα ειναι αν θελει να το παρει με τιμολογιο.
Δηλαδη σε πια χρηση υπερτερει το συμβολαιο απο το f2g? (περα της εταιρικης συνδεσης οπου μπαινει στα εξοδα και δεν πληρωνει ΦΠΑ);
Αν μιλάς σε κινητά και σταθερά πάνω από 300 και 1000 λεπτά αντίστοιχα καθώς και αν χρησιμοποιείς δεδομένα πάνω από 700ΜΒ.
Τα έχεις αυτά με 55 ευρώ το μήνα?
Nikos! έγραψε:GTS έγραψε:Nikos! έγραψε:GTS έγραψε:Το διετες συμβολαιο δεν συμφερει οπως και να το δεις. Ο μονος λογος να αγορασει καποιος απο Ελλαδα ειναι αν θελει να το παρει με τιμολογιο.
Αν μιλάς σε κινητά και σταθερά πάνω από 300 και 1000 λεπτά αντίστοιχα καθώς και αν χρησιμοποιείς δεδομένα πάνω από 700ΜΒ.
Τα έχεις αυτά με 55 ευρώ το μήνα?
Ε και τι τον νοιάζει, το αφήνει εκεί και κλέβει αλ[…]
Δεν ξέρω για τα σποτ αλλά για την αντισεισμική τεχ[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]