Απ ότι βλέπω έχει στην σειρά 6 και 8.
https://www.bosch-home.gr/el/search?ter ... =marketing
Από εμπειρία είναι πολύ αποτελεσματικό
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Δηλ θελει τεχνικο η ειναι ευκολο να το κανουμε μονοι μας;
GTS έγραψε:Εσπασε το εξωτερικο τζαμι του φουρνου σε μια παλια κουζινα Πιτσος. Πως βρισκουμε ανταλλακτικο και το αλλαζουμε;
Δηλ θελει τεχνικο η ειναι ευκολο να το κανουμε μονοι μας;
Μια απλη αναζητηση με το μοντελο σου θα σου βγαλει διαθεσιμα καταστηματα.
Μπορεις και μονος σου συρταρωτα με ελαχιστοτατη κλιση,με προσοχη ομως,εχει βιντεο στο ΥΤ να το δεις.
Για κάποιο λόγο κοιτάει Midea, Invertor, Eskimo και Omnys, και ζητάει γνώμες για αυτές τις μάρκες.
Γενικότερα τι προσέχουμε σε επίπεδο εγγύησης; Γενική εγγύηση; Εγγύηση μοτέρ;
Επίσης, οι διαστάσεις είναι λόγω διαθέσιμου χώρου; Ειδικά το ύψος είναι πρόβλημα. Πρακτικά, ψυγεία τέτοιου μεγέθους είναι πλέον λιγότερο αποδοτικά από τα μεγαλύτερα, γιατί τα τελευταία έρχονται με inverter και καλύτερα ηλεκτρονικά και κάνουν μεγαλύτερη οικονομία.
Ο περιορισμός είναι στο ύψος (170εκ). Στο πλάτος ο χώρος είναι για 90εκ, απλά η σύζυγος όσα βρήκε έχουν πλάτος 60εκ.
Serf έγραψε:Ναι, κοιτάμε και με πάνω και με κάτω την κατάψυξη. Ιδανικά κάτω, προφανώς.Εμένα που έπαιρνε 170 ύψος έβγαλα το πάνω ράφι που με περιόριζε στο ύψος και πήρα ένα 203 εκ . Ένα ραφακι άχρηστο έτσι και αλλιώς
Ο περιορισμός είναι στο ύψος (170εκ). Στο πλάτος ο χώρος είναι για 90εκ, απλά η σύζυγος όσα βρήκε έχουν πλάτος 60εκ.
< >
Αλλά έχει να κάνει και με τον τρόπο ζωής. Αν πχ φτιάχνεις πολλά έτοιμα γεύματα και τα καταψύχεις και θέλεις να τα βγάζεις 2 φορές τη μέρα ίσως το κατάψυξη επάνω να είναι πιο βολικό. Ή αν είσαι πολύ παγωτόφιλος κλπ.
sknipper έγραψε:Θεωρώ ότι η ψύξη επάνω είναι πιο βολικό γιατί θέλει λιγότερο σκύψιμο, σημαντικό για γεροντότερους
Δυστυχως παλια στα χωρια αγοραζαν καταψυκτες (μπαουλο),μετα οταν περασαν τα χρονια αντε σκυψε να βρεις μεσα αυτο που θες.
Μεγαλο προβλημα.
Δημ.Φυλακτος έγραψε:Χαχα, θυμάμαι παιδάκι να προσπαθούμε να βρούμε το λαγό ή το ψάρι κάπου μέσα εκεί στο παγωμένο χάος. Πλέον με τα συρτάρια στις κάτω καταψύξεις είναι πολύ πιο εύκολα.sknipper έγραψε:Θεωρώ ότι η ψύξη επάνω είναι πιο βολικό γιατί θέλει λιγότερο σκύψιμο, σημαντικό για γεροντότερους
Δυστυχως παλια στα χωρια αγοραζαν καταψυκτες (μπαουλο),μετα οταν περασαν τα χρονια αντε σκυψε να βρεις μεσα αυτο που θες.
Μεγαλο προβλημα.
Δημ.Φυλακτος έγραψε:sknipper έγραψε:Θεωρώ ότι η ψύξη επάνω είναι πιο βολικό γιατί θέλει λιγότερο σκύψιμο, σημαντικό για γεροντότερους
Μεγαλο προβλημα.
Οι γονείς μου, τα αδέρφια μου, εγώ , έχουμε όλοι καταψύκτες. Ο,τι έχουμε είναι είτε σε σακούλες είτε σε πλαστικά μπολ και σημειωμένα με μαρκαδόρο. Δεν χάνεται τίποτα.
Dodger έγραψε:Η βασική ταλαιπώρια είναι πως θέλει ξεθάψιμο για κάτι που είναι κάτω από την επιφάνεια. Όσο και να τα καλοργανώσεις εύκολο δεν γίνεται.Δημ.Φυλακτος έγραψε:sknipper έγραψε:Θεωρώ ότι η ψύξη επάνω είναι πιο βολικό γιατί θέλει λιγότερο σκύψιμο, σημαντικό για γεροντότερους
Μεγαλο προβλημα.
Οι γονείς μου, τα αδέρφια μου, εγώ , έχουμε όλοι καταψύκτες. Ο,τι έχουμε είναι είτε σε σακούλες είτε σε πλαστικά μπολ και σημειωμένα με μαρκαδόρο. Δεν χάνεται τίποτα.
Είναι μεγάλη βελτίωση ο όρθιος καταψύχτης αν και ζητάει πολλά σε σχέση με τα μπαούλα.
< >