- 24 Φεβ 2015, 15:39
αν θες δεδομένα η κάρτα είναι μονόδρομος αυτή τη στιγμή και εκεί ρίχνουν "ξύλο" στα συμβόλαια
σκέψου έγω έχω 1GB "δώρο" με κάθε ανανέωση αν αυτή γίνει από πιστωτική (που συνήθως μου φτάνει) και αν θελήσω δίνω τάληρο και βάζω άλλο ένα. για να έχεις συμβόλαιο με 1GB ή ακόμα χειρότερα 2 πρέπει να σου πάρουν τα σώβρακα

κι εκεί ήταν που δε τα έβρισκα με τίποτα με όσους με έπαιρναν για συμβόλαια. ήθελα 1GB οπωσδήποτε και κανένας μα κανένας δε μου το έδινε με συμβόλαιο σε λογική τιμή.
δεν υπάρχουν και συμβόλαια άλλωστε με σχετικά λίγα λεπτά (που εγώ βάζω 300' προς όλους και 500' προς wind) και πολύ internet, αυτό μόνο με κάρτα μπορείς να το χτίσεις
η τρίλεπτη χρέωση είναι μεν λίγο γαμησάκι, αλλά στη πράξη δε μου έχει δημιουργήσει θέμα και πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που μπορώ να παίρνω τα πακετάκια που πραγματικά χρειάζομαι και να μοιράζω το 10ευρο στα μέτρα μου ακριβώς όπως θέλω και ααααααν χρειαστεί να έχω την ευχέρεια όοοοοταν χρειαστεί να ξοδέψω μόνο τότε επιπλέον χρήματα
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 24 Φεβ 2015, 15:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
καθηγητές τρεις και εχάθη η πατρίς