Το μονο θεμα είναι αν σε καλυπτει το σημα της Wind.
Το μονο θεμα είναι αν σε καλυπτει το σημα της Wind.
stavrosg έγραψε:
Δε νομίζω να συμφέρει, απλώς η ολοκληρωμένη ιστορία είναι η εξής:
Αυτή τη στιγμή το νούμερο είναι εταιρικό Wind και ήθελα να το μεταφέρω σε F2G. Παω στο κατ/μα wind της γειτονιάς, κάνω αίτημα ακύρωσης, και... "Η ακύρωση πραγματοποιείται 30 μέρες μετά τη λήξη του τρέχοντος λογαριασμού"![]()
Να πάτε να ***** λέω, αφού δεν θέλετε ούτε το 10ρικο μου κάθε μήνα για την κάρτα, και πήρα τηλέφωνο μια ξαδέλφη μου στον ΟΤΕ για φορητότητα (που γίνεται μέσα σε 6 ώρες θεωρητικά), και ταυτόχρονη μεταβίβαση του αριθμού στο όνομά μου, γιατί τώρα είναι στου πατέρα μου.
Αν είχα ενδιαφερθεί να παρω ένα τηλέφωνο την Δευτέρα θα είχα ξεμπερδέψει αλλά με έφαγε κι εμένα η δουλειά και ξεχάστηκα...
Έχει και η cote on-line λογαριασμό για ανανέωση, ενεργοποιήσεις πακέτων κλπ. Απλά στην cosmoκάρτα δεν βλέπω να υπάρχει κανένα bonus (λεπτά ή MB) με την ανανέωση. Θα τα ψάξω αυτά περισσότερο μόλις αδειάσω απ΄τη δουλειά.
Οπότε ξεκινάμε σε 1η φάση με το πακέτο 200' προς όλους με 5€ και βλέπουμε.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Ευχαριστώ πολύ! Μόλις σιγουρευτώ ότι έχω 3G στο χωριό, πέφτει το τηλεφωνηματάκι στην Cosmote για διακοπή!
)
stavrosg έγραψε:... Τα CU-frog-what's up έχουν άπειρο χρόνο για μεταξύ τους, και μοιράζουν απλόχερα MB αλλά ψίχουλα στον χρόνο ομιλίας προς τους υπόλοιπους οπότε δεν με συμφέρει προσωπικά. ΠΟΛΥ ενδιαφέροντα είναι και τα πακέτα της Q με χρέωση από το 1ο δευτερόλεπτο αλλά επειδή είναι της Wind δεν θέλω, πολλά τους έχω χαρίσει στα 12 χρόνια που ...
)
tazio έγραψε:Παρά το ότι έχω f2g2 με τη παλιά προσφορά που δίνει με ανανέωση 10 ευρώ 300 προς όλους και τα 10 ευρώ μου μένουν για να αγοράζω άλλα πακέτα κ.λ.π. , απίστευτα χαμηλή χρέωση (0,11 λεπτά του ευρώ ανά λεπτό ομιλίας) ακόμα και εκτός πακέτων, ψάχνομαι να τους στείλω στο γέρο διάολο, μια λόγω άθλιου σήματος, μια λόγω ξεκάρφωτων χρεώσεων (τις οποίες επιστρέφουν αλλά τι να το κάνεις) , κοίταξα και το cu.
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]