Nikos! έγραψε:htanso21 έγραψε:Nikos! έγραψε:Ναι, απενεργοποίησε το Time Machine και θα παίξει...
Ντεν εκω Time Machine καρντια μου!
Που το τρέχεις το iMovie ?
Τι εννοείς που το τρέχω;
Nikos! έγραψε:htanso21 έγραψε:Nikos! έγραψε:Ναι, απενεργοποίησε το Time Machine και θα παίξει...
htanso21 έγραψε:Nikos! έγραψε:htanso21 έγραψε:Nikos! έγραψε:Ναι, απενεργοποίησε το Time Machine και θα παίξει...
Τι εννοείς που το τρέχω;
Nikos! έγραψε:htanso21 έγραψε:Nikos! έγραψε:htanso21 έγραψε:Nikos! έγραψε:Ναι, απενεργοποίησε το Time Machine και θα παίξει...
Τι εννοείς που το τρέχω;
Σε Mac δε το τρέχεις?
drdino έγραψε:Bayern7, έχεις πολλά θέματα ε;

Χρήστος Λάππας έγραψε:Το θέμα που προέκυψε με προβληματίζει αρκετά ως προς το 6+. Όσο εξαιρετικό phablet και αν είναι, αν στο πρώτο powder faceplant βγει άχρηστο απλά δεν κάνει για μένα.
mjacob έγραψε:...Με τα λόγια του android: resumed, paused, stopped. ΕΕΠ το λειτουργικό θα κάνει pause ένα activity ακόμα και αν είναι partially obscured, ακόμα και αν έχει απλώς μια διαφάνεια από πάνω του. Ούτε input, ούτε animations τπτ.
.....
Και έχουν και κάτι ακόμα φυσικά. Ότι όλα είναι fullscreen. Δλδ το fullscreen ή μη αναφέρεται απλώς στο αν θα βλέπεις τη μπαρα πάνω πάνω με το σήμα, μπαταρία κλπ. Α ναι, και την κάτω μπάρα στο android.
Αυτά είναι τα ΣΤΟΚ λειτουργικά. Δεν υπάρχει τρόπος να εμφανίσεις ένα app/activity ενώ έχεις κάποιο άλλο, χωρίς να κάνεις pause το πρώτο.
Εξ όσων γνωρίζω σε κανένα από τα δύο δεν μπορείς να αρχικοποιήσεις μια windowed (αλλα desktop) εφαρμογή που να καταλαμβάνει το μισό χώρο, ώστε να βλέπεις από πίσω...
Hannibal έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Το θέμα που προέκυψε με προβληματίζει αρκετά ως προς το 6+. Όσο εξαιρετικό phablet και αν είναι, αν στο πρώτο powder faceplant βγει άχρηστο απλά δεν κάνει για μένα.
Χρηστο αν πασ για 6αρι δεν νομιζω να εχει προβλημα. το προβλημα βγαινει περισσοτερο στο 6+ λογo διαστασεων.
Χ8ες επεξεργαστηκα το 6αρι φιλου περιμενοντας να ερθει το δικο μου που παραγγειλα.
Καταλαβαινεις την διαφορα με το που το βγαζεις απο το κουτι σε βαρος κλπ και δεν ειναι πολυ μεγαλυτερο σε μηκος απο το 5S.
Το 6+ φανταζομαι θα ειναι σε μεγεθος Samsung ΝΟΤΕ οποτε ηδη εχει φαει ακυρο μιας και το ΝΟΤΕ που χρησημοποιω για την δουλεια μου σπαει τα νευρα λογο μεγεθους και οταν με περνει καποιος τηλεφωνo νομιζω οτι ειμαι καπως ετσι.
The Ace έγραψε:Θα καταλάβεις άμεσα γιατί αυτά που λες και έχω κάνει quote απλά είναι λανθασμένα.
...Με τα λόγια του android: resumed, paused, stopped. ΕΕΠ το λειτουργικό θα κάνει pause ένα activity ακόμα και αν είναι partially obscured, ακόμα και αν έχει απλώς μια διαφάνεια από πάνω του. Ούτε input, ούτε animations τπτ.
...
During normal app use, the foreground activity is sometimes obstructed by other visual components that cause the activity to pause. For example, when a semi-transparent activity opens (such as one in the style of a dialog), the previous activity pauses. As long as the activity is still partially visible but currently not the activity in focus, it remains paused. [σ.σ. για να καταλάβουμε τι σημαίνει αυτό, ένα native pop-up θα κάνει το app μου να γίνει paused. Ένα IAP pop up του google play, θα κάνει το app μου να γίνει paused]
[...]
When the system calls onPause() for your activity, it technically means your activity is still partially visible, but most often is an indication that the user is leaving the activity and it will soon enter the Stopped state. You should usually use the onPause() callback to:
Stop animations or other ongoing actions that could consume CPU.
Commit unsaved changes, but only if users expect such changes to be permanently saved when they leave (such as a draft email).
Release system resources, such as broadcast receivers, handles to sensors (like GPS), or any resources that may affect battery life while your activity is paused and the user does not need them.
Και έχουν και κάτι ακόμα φυσικά. Ότι όλα είναι fullscreen. Δλδ το fullscreen ή μη αναφέρεται απλώς στο αν θα βλέπεις τη μπαρα πάνω πάνω με το σήμα, μπαταρία κλπ. Α ναι, και την κάτω μπάρα στο android.
Αυτά είναι τα ΣΤΟΚ λειτουργικά. Δεν υπάρχει τρόπος να εμφανίσεις ένα app/activity ενώ έχεις κάποιο άλλο, χωρίς να κάνεις pause το πρώτο.
Εξ όσων γνωρίζω σε κανένα από τα δύο δεν μπορείς να αρχικοποιήσεις μια windowed (αλλα desktop) εφαρμογή που να καταλαμβάνει το μισό χώρο, ώστε να βλέπεις από πίσω...

αν στο πρώτο powder faceplant βγει άχρηστο απλά δεν κάνει για μένα
Δεν βιάζομαι ιδιαίτερα πάντως. Ούτε η τσέπη μου βιάζεται.
drdino έγραψε:Bayern7, έχεις πολλά θέματα ε;
Bayern7 έγραψε:Πες μου δέκα.

mjacob έγραψε:.....

Bayern7 έγραψε:http://www.iphonehellas.gr/54117/iphone_6-bendgate/
Samsung Galaxy S4. Will it bend? YES it will!
Sony Xperia Z1 Will it bend? YES it will!
BlackBerry Q10 Will it bend? YES it will!
HTC EVO Will it bend? YES it will!
ΩΩΩΩΩΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ SUCK ON THAT CRAPDROID GAYLORDS

Ωραίος αγώνας. Όπως είπατε αν η Φεράρι είχε κρατήσ[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]