Και γω με τον κουκλο...Εδω κατω απο το παπλωμα....Ζηλειαααα g

Καληνύχτα[WHITE SMILING FACE]
< 3

otso έγραψε:γιωργο τετοιες φοραγες στη γαμβεττα και λακισε η τρικαλινια;
kacey έγραψε:Μολις γυρισα απο περπατάδα στην εξοχη,σε ενα χωριουδακι.πετυχαμε 4 τσοπανοσκυλα κ ενα ζευγος λυκοσκυλα σε (αντιστοιχα) 5 σπιτια/κτηματα,κλασσικα γαβ γουβ γκκρρρρρ κλπ οταν μας εβλεπαν,τελικα μονο αγκαλιτσες κ φιλακια στις μουσουδες δεν ανταλλαξαμε.μπονους το αδεσποτο τσοπανοσκυλο ~45-50 κιλα που μας "υποδεχτηκε" σε ενα αδιεξοδο χωματοδρομο απο αυτους που κσταληγουν σε κτημα,που τελικα το πηραμε μαζι μας βολτα κ παιχνιδακια. Μολις γυρισω αθηνα θα βαλω φωτο.
otso έγραψε:γητευτης σκυλων;

kacey έγραψε:Αυτο το σκυλι λοιπον μπορει ο travelman να το θεωρουσε "επιθετικο" (που πολυ απλα δεν ισχυει, γιατι ουδεποτε ηρθε για να επιτεθει), κ να το αντιμετωπιζε με το να συνεχισει τη πορεια του. Πραγμα που μπορει να προκαλουσε το σκυλο να συνεχισει κ αυτο τη συμπεριφορα του (να κυνηγαει αυτο το περιεργο πραγμα που περναει απο μπροστα του κ εχει μαθει να κυνηγαει).
Για την ιστορια, ετσι οπως ερχοταν εγω γυρισα προς το μερος του κ αρχισα να του μιλαω κ να του κανω χαρουλες. Αυτοματα σταματησε κ εμεινε να κοιταει, ακριβως γιατι "βραχυκυκλωσε". Τελικα πλησιασε, με μυρισε, του χαιδεψα τη μουσουδα, του αρεσε, τελικα καταληξαμε να κανουμε αγκαλιτσες.

REALZEUS έγραψε:Άλλο πράγμα η τροφή (ο άνθρωπος όπως και όλα τα σαρκοφάγα/παμφάγα σκοτώνουν για να φάνε) και άλλο τα ζώα που δεν είναι στο μενού μας και μπορούν να είναι στη ζωή μας (όπως και στην άγρια φύση διάφορα ζώα αλληλεπιδρούν). Επίσης ζωόφιλος δεν σημαίνει ότι δεν τρως κρέας, όπως φυσιολάτρης δεν σημαίνει ότι δεν τρως φυτά.
REALZEUS έγραψε:Το ότι τα ζώα τα βλέπεις απλά σαν εργαλεία για να κάνεις την δουλειά σου θα με κάνει να σε δω κι εγώ έτσι αν ποτέ συναντηθούν οι δρόμοι μας.
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]