Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#231409 Αγκαλιτσα σημερα..η κουτσουνα με την μικρη μεσα..
Και γω με τον κουκλο...Εδω κατω απο το παπλωμα....Ζηλειαααα g

Εικόνα

Καληνύχτα[WHITE SMILING FACE]

< 3
Άβαταρ μέλους
By kacey
#231588 Μολις γυρισα απο περπατάδα στην εξοχη,σε ενα χωριουδακι.πετυχαμε 4 τσοπανοσκυλα κ ενα ζευγος λυκοσκυλα σε (αντιστοιχα) 5 σπιτια/κτηματα,κλασσικα γαβ γουβ γκκρρρρρ κλπ οταν μας εβλεπαν,τελικα μονο αγκαλιτσες κ φιλακια στις μουσουδες δεν ανταλλαξαμε.μπονους το αδεσποτο τσοπανοσκυλο ~45-50 κιλα που μας "υποδεχτηκε" σε ενα αδιεξοδο χωματοδρομο απο αυτους που κσταληγουν σε κτημα,που τελικα το πηραμε μαζι μας βολτα κ παιχνιδακια. Μολις γυρισω αθηνα θα βαλω φωτο.
Άβαταρ μέλους
By otso
kacey έγραψε:Μολις γυρισα απο περπατάδα στην εξοχη,σε ενα χωριουδακι.πετυχαμε 4 τσοπανοσκυλα κ ενα ζευγος λυκοσκυλα σε (αντιστοιχα) 5 σπιτια/κτηματα,κλασσικα γαβ γουβ γκκρρρρρ κλπ οταν μας εβλεπαν,τελικα μονο αγκαλιτσες κ φιλακια στις μουσουδες δεν ανταλλαξαμε.μπονους το αδεσποτο τσοπανοσκυλο ~45-50 κιλα που μας "υποδεχτηκε" σε ενα αδιεξοδο χωματοδρομο απο αυτους που κσταληγουν σε κτημα,που τελικα το πηραμε μαζι μας βολτα κ παιχνιδακια. Μολις γυρισω αθηνα θα βαλω φωτο.

γητευτης σκυλων;

δεν ανοιγεις ξενοδοχειο σκυλων;
Άβαταρ μέλους
By trident1971
otso έγραψε:γητευτης σκυλων;

Ελα ντε. :hmmm:

Kacey,
σου βρηκα δουλεια, παροχη υπηρεσιων σε ζωοκλεφτες. :superman:
Θα παιζεις με τα σκυλια εσυ, θα παιρνουν τα αιγοπροβατα αυτοι. Θα χρεωνεις με βαση το βαρος των κλεμμενων. Bonus, ψυγειο παντα γεματο. :lol:
Εργασια στον καθαρο αερα, μακρια απο σκονη και καυσαεριο. Το μονο κακο το νυχτερινο ωραριο. :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#232098 Ο kacey δεν λέει τίποτα το περίεργο. Όποιος έχει ζώα τον καταλαβαίνει. Από σκυλιά κινδυνεύεις μόνο αν κάνεις |λογοκρισία| (π.χ. αρχίσεις να τρέχεις) ή αν αυτά είναι άρρωστα (λύσσα).

Χθες πήγα σε σπίτι φίλου που έχει κάτι μικρά πιντσεράκια (mini dobermans). Μετά τα πρώτα 10 λεπτά αμηχανίας τους, με πλησίασαν και ανέβηκαν στα πόδια μου. Ο φίλος μου εντυπωσιάστηκε. Είσαι ο πρώτος ξένος που εμπιστεύονται μου είπε. Απλά πρέπει να ξέρεις πως να φερθείς στα ζώα.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#232175 Αυτο που προσπαθω να εξηγησω και εγω. Το παρακατω λοιπον (κρινετε μεγεθος συκρινοντας με το χερι μου):

ΕικόναΕικόνα

ειναι το αδεσποτο τσοπανοσκυλο ~50 κιλων που ετρεξε να μας "υποδεχτει" βιαστικα-βιαστικα, ερχομενο απο ενα χωματοδρομο καθετο στον ασφαλτινο που περπατουσαμε (το χωμα που φαινεται στη 2η φωτο). Κ πιθανοτατα αμα ημασταν με τροχοφορα (ποδηλατο/μηχανακι) να ερχοταν ακομα πιο βιαστικα.

Αν λοιπον εκει καποιος αρχιζε να φωναζει, να κανει τιποτα περιεργα με τα χερια, ή ακομα χειροτερα να τρεξει, τοτε μπορει να τον κυνηγουσε. Αν τον κυνηγουσε,θα ηταν κατα πασα πιθανοτητα για παιχνιδι. ή στη χειροτερη περιπτωση επειδη το εξιταρε ή ακομα κ το εκνευρισε με τις κινησεις/φωνες του.

Δεν εχω φυσικα την απαιτηση ολος ο κοσμος να εχει αυτη τη γνωση, ουτε καν τη ψυχραιμια (που εδω δεν χρειαστηκε καν) να "υποδεχτει" κ αυτος το σκυλι ηρεμος, αλλα αυτο δεν αλλαζει τη πραγματικοτητα. Κ η πραγματικοτητα ειναι οτι αν καποιος αντιδρουσε λαθος, θα προκαλουσε κ λαθος αντιδραση απο το μη νοημον ζωο.

Αυτο το σκυλι λοιπον μπορει ο travelman να το θεωρουσε "επιθετικο" (που πολυ απλα δεν ισχυει, γιατι ουδεποτε ηρθε για να επιτεθει), κ να το αντιμετωπιζε με το να συνεχισει τη πορεια του. Πραγμα που μπορει να προκαλουσε το σκυλο να συνεχισει κ αυτο τη συμπεριφορα του (να κυνηγαει αυτο το περιεργο πραγμα που περναει απο μπροστα του κ εχει μαθει να κυνηγαει).

Για την ιστορια, ετσι οπως ερχοταν εγω γυρισα προς το μερος του κ αρχισα να του μιλαω κ να του κανω χαρουλες. Αυτοματα σταματησε κ εμεινε να κοιταει, ακριβως γιατι "βραχυκυκλωσε". Τελικα πλησιασε, με μυρισε, του χαιδεψα τη μουσουδα, του αρεσε, τελικα καταληξαμε να κανουμε αγκαλιτσες.
Άβαταρ μέλους
By travelman
kacey έγραψε:Αυτο το σκυλι λοιπον μπορει ο travelman να το θεωρουσε "επιθετικο" (που πολυ απλα δεν ισχυει, γιατι ουδεποτε ηρθε για να επιτεθει), κ να το αντιμετωπιζε με το να συνεχισει τη πορεια του. Πραγμα που μπορει να προκαλουσε το σκυλο να συνεχισει κ αυτο τη συμπεριφορα του (να κυνηγαει αυτο το περιεργο πραγμα που περναει απο μπροστα του κ εχει μαθει να κυνηγαει).

Για την ιστορια, ετσι οπως ερχοταν εγω γυρισα προς το μερος του κ αρχισα να του μιλαω κ να του κανω χαρουλες. Αυτοματα σταματησε κ εμεινε να κοιταει, ακριβως γιατι "βραχυκυκλωσε". Τελικα πλησιασε, με μυρισε, του χαιδεψα τη μουσουδα, του αρεσε, τελικα καταληξαμε να κανουμε αγκαλιτσες.

Μία χαρά θα έπαιζε και με μένα, σου ξαναλέω για χιλιοστή φορά ότι ένα στα 200 θα με κυνηγήσει και ένα από τα 200 που θα με κυνηγήσει θα δαγκώσει. Το ότι βρήκες ένα που δεν σου επιτέθηκε δεν μου λέει απολύτως τίποτα είναι σαν να μου λες ότι βρήκες ένα από τα υπόλοιπα 199 στα 200

Το σκυλί που δαγκώνει άνθρωπο, ο οποίος το προσπερνά με τον ίδιο τρόπο όπως με τα υπόλοιπα χιλιάδες σκυλιά που βρίσκονται στους δρόμους δηλαδή με απόλυτη απάθεια, τελικά ρε παιδιά θεωρείται επιθετικό ναι ή όχι? Αν όχι τι πρέπει να κάνει για να θεωρηθεί επιθετικό, να επιτεθεί με όλμο, με μπαζούκα, με τι??? Και από την πορεία που μπορεί να περνάω κάθε μέρα πόσος χρόνος δικαιολογείται να χάσω για να ξεπεζέψω και να μην χαλάσω την πνευματική ηρεμία του σάκκου με μικρόβια, (συγνώμη αυτή η ονομασία τεκμηριώνεται από τα φάρμακα που πήρα, σκύλου ήθελα να πω), πόσος 1 λεπτό, 2, ένα τέταρτο? Για εμένα που θέωρω ανθρώπινο (γιου νόου αυτό το ψηλό ζωάκι που στέκεται συνέχεια στα δύο πόδια) δικαίωμα η ελεύθερη κυκλοφορία σε δημόσιους δρόμους δεν δικαιολογείται ούτε δευτερόλεπτο.

Ακόμα δεν έχω ακούσει κουβέντα περί των κοπαδιών ζώων που καταναλώνει ο μέσος άνθρωπος, τα οποία στον βαθμό που υπερκαταναλώνονται προκαλούν πλεόν βλάβες στην υγεία και όχι όφελος όπως η συνετή κρεατοφαγία της μεσογειακής διατροφής (κόκκινο κρέας 2-3 φορές το μήνα) και εκτός από την από την σιχαμένη ζωή που προκαλούν στα ζώα, στους εαυτούς τους και εν τέλει και ακόμη σε όσους τρώνε κρέας σε φυσιολογικές ποσότητες ή και χορτοφάγους, καθώς η ζωοβιομηχανία είναι μία τεράστια πληγή για το περιβάλλον που επηρεάζει την ποιότητα ζωής όλων μας. Αυτά μάλλον είναι εξωγήινα δεν έχουν ψυχή, το ίδιο και τα ποντίκια που είναι νόμιμη η βασανιστικη εκτέλεση τους ακόμη και εάν δεν έχουν προκαλέσει ζημιές. Αυτά μπορούμε να τα ψωνίσουμε σε κομματάκια με χαμόγελο από τον χασάπη, και μετά να παίξουμε με το σακκί με μκρ... σκύλο (εντάξει θα το μάθω, που θα πάει, τώρα που τελείωσα την αντιβίωση)

Δείτε εδώ τα πιο λάιτ καθώς το 75% αυτών που έψαξα στο γιουτιούμπ με όρους animal farm abuse μου τα έβγαζε κλειδωμένα λόγω σκηνών που μπορεί να ενοχλούν. Προφανώς δεν είναι τυχαίο φυσικά αυτό, όποιος ασχολείται σοβαρά με την κρεατοβιομηχανία το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι τα καταγγείλει για γραφική βία ώστε να δει ο λιγότερος δυνατός κόσμος και να χοντρύνουν αυτοί και το πορτοφόλι του.

γουρουνάκια με άλλα δικαιώματα

πουλάκια με άλλα δικαιώματα

κουνελάκια με άλλα δικαιώματα

Αλλά αυτά τα έχει πει ο Γιωργάκης δύο γενιές πριν, τι μας κάνεις εσύ τον καμπόσο??
Εικόνα

Το θέμα αυτό της ζωοβιομηχανίας δυστυχώς δεν αναφέρεται εδώ στο εξαιρετικό κατά τα λοιπά βίντεο που θίγει εύστοχα τους φιλόζωους

Στα σύντομα λοιπόν μην μας τα ζαλίζετε εάν τρώτε κόκκινο κρέας, πάνω από δύο φορές το μήνα είστε το ίδιο φιλόζωοι με τον μπατσούλη και τον φανταράκο στο σατυρικό βίντεο πιο πάνω οπότε σταματήστε να το παίζετε Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ του ανθρωπισμού και της ζωοφιλίας. Της ζωοφαγίας μπορεί, της ζωοφιλίας όχι. Εγώ το τρώω το κρεατάκι μου αλλά δεν το παίζω φιλόζωος και αντιμετρωπίζω το σκύλο που δαγκώνει το ίδιο με τον πόντικα που μπορεί να σε κολλήσει ασθένειες. Τον σκύλο φύλακα, το γαιδούρι μεταφορέα και τα λοιπά ζώα τα αντιμετωπίζω όπως και τα υπόλοιπα εργαλεία μου, με προσοχή για να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους. Για συναισθηματική σύνδεση θα προτιμήσω τους Ανθρώπους (το δίποδο ζωάκι, νομίζω ότι το ξέρετε πλέον) και τα λαμπρά έργα που κάποιοι από αυτούς φτιάχνουν με μόχθο, φαντασία και πάθος.

Και επειδή ξεφύγαμε, σε όλους μα σε όλους τους τομείς τα ζώα λειτουργούν για το συμφέρον του ανθρώπου και αντίστοιχα υπομένουν τα πάνδεινα, εκτός από τα πετς. Εδώ έχουμε μία περίπτωση που ένα από τα χιλιάδες αδέσποτα λειτουργεί σε βάρος του ανθρώπου με πιστοποίηση ISO Bite Human 9001 και ακόμα συζητάμε ότι το σκυλάκι είναι φοβικό και θα του χαλάσουμε την ηρεμία και την ελευθερία τύπου και έκφρασης εάν το κλείσουμε σε κυνοκομείο. Άμα σας φαίνεται λογικά αυτά, τι να πω :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#232288 Travelman την παλεύκεις κάστανο; :dizzy:

Άλλο πράγμα η τροφή (ο άνθρωπος όπως και όλα τα σαρκοφάγα/παμφάγα σκοτώνουν για να φάνε) και άλλο τα ζώα που δεν είναι στο μενού μας και μπορούν να είναι στη ζωή μας (όπως και στην άγρια φύση διάφορα ζώα αλληλεπιδρούν). Επίσης ζωόφιλος δεν σημαίνει ότι δεν τρως κρέας, όπως φυσιολάτρης δεν σημαίνει ότι δεν τρως φυτά. Το ότι τα ζώα τα βλέπεις απλά σαν εργαλεία για να κάνεις την δουλειά σου θα με κάνει να σε δω κι εγώ έτσι αν ποτέ συναντηθούν οι δρόμοι μας.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
REALZEUS έγραψε:Άλλο πράγμα η τροφή (ο άνθρωπος όπως και όλα τα σαρκοφάγα/παμφάγα σκοτώνουν για να φάνε) και άλλο τα ζώα που δεν είναι στο μενού μας και μπορούν να είναι στη ζωή μας (όπως και στην άγρια φύση διάφορα ζώα αλληλεπιδρούν). Επίσης ζωόφιλος δεν σημαίνει ότι δεν τρως κρέας, όπως φυσιολάτρης δεν σημαίνει ότι δεν τρως φυτά.

Μεχρι εδω καλα, μερικα επιχειρηματα που ΟΝΤΩΣ στεκουν, ικανα να τροφοδοτησουν μια συζητηση της προκοπης. :s_thumbsup

REALZEUS έγραψε:Το ότι τα ζώα τα βλέπεις απλά σαν εργαλεία για να κάνεις την δουλειά σου θα με κάνει να σε δω κι εγώ έτσι αν ποτέ συναντηθούν οι δρόμοι μας.

...και εδω η μπαλα δεν χαθηκε απλα, επεσε σε μαυρη τρυπα. :s_whiteflag

Τι θα του κανεις δηλαδη,
- θα τον φορτωσεις ξυλα για το τζακι/σακκια με ελιες/θα τον καβαλησεις να σε παει βολτα?
- θα του κανεις "ψιψιψιψι" μπας και ερθει να τριφτει πανω σου και μετα κλειδωμα στο κατώϊ να πιασει ποντικια?
- θα τον παιρνεις μαζι σου στο κυνηγι να βγαζει λαγους?
- θα τον ψαχνεις καθε μερα για αυγο?
- θα τον σφαξεις και θα τον φας την Κυριακη του Πασχα συνοδεια δημοτικων τραγουδιων?

WTF?