Όπως τα υπολογίζω, θα μπαίνω μέσα μόνο και μόνο για να πληρώνω δόση εφορίας, ΕΝΦΙΑ και τους λογαριασμούς του σπιτιού....ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΡΕ ?!?!?!
Geo f1 έγραψε:6μιση εφαγα λαζανια της πεθερας. Ενα κοματι.

MIXOStsi έγραψε:Geo f1 έγραψε:6μιση εφαγα λαζανια της πεθερας. Ενα κοματι.
Σε ξέκανε η πεθερά επειδή της έδωσες το σαβουροS2 σου.
The Ace έγραψε:ΔΕΝ μου αρέσει που, για πολλοστή φορά, μας έρχονται μειώσεις στους μισθούς "για να μην κλείσουμε"![]()
Όπως τα υπολογίζω, θα μπαίνω μέσω μόνο και μόνο για να πληρώνω δόση εφορίας, ΕΝΦΙΑ και τους λογαριασμούς του σπιτιού....ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΡΕ ?!?!?!
Geo f1 έγραψε:Ξεκιναω αυστηρη διαιτα και θα παω στο γυμναστηριο (στις 25 αυτο)

Geo f1 έγραψε:να ρωτησω λεπτομεριες!!

The Ace έγραψε:ΔΕΝ μου αρέσει που, για πολλοστή φορά, μας έρχονται μειώσεις στους μισθούς "για να μην κλείσουμε"![]()
Όπως τα υπολογίζω, θα μπαίνω μέσω μόνο και μόνο για να πληρώνω δόση εφορίας, ΕΝΦΙΑ και τους λογαριασμούς του σπιτιού....ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΡΕ ?!?!?!

Geo f1 έγραψε:Αυτα τα συγκεκριμενα τα εφερε μια μονο!!!
Και αυτη θα φερει και πιτσες!!
Κουβαρτνου!!!
χαχαχαχα βρε g θελει κατι χαρτια φωτογραφιες κλπ.Να παρω το προγραμμα κλπ!!
elteo έγραψε:The Ace έγραψε:ΔΕΝ μου αρέσει που, για πολλοστή φορά, μας έρχονται μειώσεις στους μισθούς "για να μην κλείσουμε"![]()
Όπως τα υπολογίζω, θα μπαίνω μέσα μόνο και μόνο για να πληρώνω δόση εφορίας, ΕΝΦΙΑ και τους λογαριασμούς του σπιτιού....ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΡΕ ?!?!?!
Προφανώς κάποιους φόρους δεν θα τους πληρώνεις στην ώρα τους για να βγαίνεις. Α και οι γκατζετοαγορές μαχαίρι.
Ένα κινητό αγόρασα ο έρμος, και αυτό πουλώντας το G2 και επειδή το βρήκα σε χαμηλή τιμή (μ@λ@κί@ του Πλαισίου, αν θυμάστε)...Δεν αγοράζουμε πλέον τίποτα, προφανώς δεν πάμε πουθενά για διακοπές, και γενικά δεν κάνουμε κανένα έξοδο, πλην διατροφής, βενζίνης και των παγίων εξόδων...
The Ace έγραψε:elteo έγραψε:The Ace έγραψε:ΔΕΝ μου αρέσει που, για πολλοστή φορά, μας έρχονται μειώσεις στους μισθούς "για να μην κλείσουμε"![]()
Προφανώς κάποιους φόρους δεν θα τους πληρώνεις στην ώρα τους για να βγαίνεις. Α και οι γκατζετοαγορές μαχαίρι.
Γκατζετοαγορές ? What is that ?Ένα κινητό αγόρασα ο έρμος, και αυτό πουλώντας το G2 και επειδή το βρήκα σε χαμηλή τιμή (μ@λ@κί@ του Πλαισίου, αν θυμάστε)...Δεν αγοράζουμε πλέον τίποτα, προφανώς δεν πάμε πουθενά για διακοπές, και γενικά δεν κάνουμε κανένα έξοδο, πλην διατροφής, βενζίνης και των παγίων εξόδων...
) και 40% αύξηση!
Ωραίος αγώνας. Όπως είπατε αν η Φεράρι είχε κρατήσ[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]