Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Govus
#130367 Αν έχεις επιταγή στα χέρια σου, που λήγει αύριο και έχει λεφτά (ο λογαριασμός του εκδότη) κι θες την καταθέσεις για να πληρώσεις τον ΦΠΑ σου μεθαύριο, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ??
Θα δοθεί παράταση και για τις οφειλές προς ΔΟΥ (κλπ.) που λήγουν 30/06 ή πάμε με πρόστιμο (γ@μώ το νεονελ-νεάτερντάλ μου μέσα ; ) :rant: ??
Άβαταρ μέλους
By krom
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#130404 Ειδήσεις ΕΡΤ:
Συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές --> χωρίς όριο
Συναλλαγές εντός ελληνικού τραπ. συστήματος μέσω web banking --> χωρίς όριο.
Αύριο ATM κλειστά, ανοικτά από Τρίτη
Άβαταρ μέλους
By markvag
Red Garland έγραψε:Ειδήσεις ΕΡΤ:
Συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές --> χωρίς όριο
Συναλλαγές εντός ελληνικού τραπ. συστήματος μέσω web banking --> χωρίς όριο.
Αύριο ATM κλειστά, ανοικτά από Τρίτη

ΟΚ. Καλά νέα (δεδομένων των συνθηκών). Βέβαια, επειδή τελειώνει και ο μήνας, θα πρέπει να μπουν και οι μισθοδοσίες (που δεν το κόβω...)
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#130432 Οι τράπεζες άκουσα στο ραδιόφωνο ότι θα λειτουργούν κανονικά για τις εργασίες αν και κλειστές για το κοινό, θα υπάρχει η δυνατότητα σε εταιρίες να πληρώνουν τους εργαζομένους με μεταφορά στο λογαριασμό τους.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#130463 Αρώτηξις:
Πληρωσα Κυριακη ξημερωματα τις δοσεις για την εφορια μεσω ιντερνετ. Θα πανε εκει που πρεπει στην ωρα τους,... ναι ή ού? Γιατι εχω χασει ολιγον την μπαλα.
Άβαταρ μέλους
By kacey
criuser έγραψε:
Υπάρχει και μιά φήμη ότι σε περίπτωση δραχμής η κουρέματος , θα συμπεριληφθούν και οι καταθέσεις Ελλήνων πολιτών στο εξωτερικό , αφού είναι γνωστές αυτές στο ευρωσύστημα .

Ας μας πουν κάποιοι που γνωρίζουν αν ισχύει .

:dizzy:
Deleted User 1 έγραψε:Τον ήπιαμε πανηγυρικά! Είμαι με 25€ στο πορτοφόλι και χθες για να πληρώσω τον τράγο που πάντρεψε τον κολλητό (250€ να τα φάει στους γιατρούς κι αυτός και η αρχιεπισκοπή που δήθεν προορίζονται) την έβγαλα με δανεικά γιατί τα ζώα είχαν παντού ουρές στα ΑΤΜ. :rant:

και κατι αλλο που σκεφτηκα τωρα: αποκαλεις ζωα αυτους που πηγαν στο ΑΤΜ γιατι φοβηθηκαν για τα λεφτα τους (και κυριως ποτε θα ξαναεχουν προσβαση και σε ποσα), επειδη δεν σε "αφησαν" να βγαλεις 250ε για να τα σκασεις μαυρα στο παπα που εκανε γαμο με ταριφα 250ε. Ευγε.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
trident1971 έγραψε:Αρώτηξις:
Πληρωσα Κυριακη ξημερωματα τις δοσεις για την εφορια μεσω ιντερνετ. Θα πανε εκει που πρεπει στην ωρα τους,... ναι ή ού? Γιατι εχω χασει ολιγον την μπαλα.

Μη σε απασχολεί. Και να μην πανε στη ώρα τους, παραμένεις εντός ρύθμισης χωρίς τόκους κτλ

Τι θα συμβεί αν δεν μπορώ να πληρώσω τους λογαριασμούς μου/ την εφορία/ το δάνειό μου κλπ;

Οι πληρωμές αυτές θα μπορούν να γίνονται ηλεκτρονικά μέσω web banking, phonebanking, ή από τα ΑΤΜ. Σε κάθε περίπτωση εάν δεν πραγματοποιηθούν οι πληρωμές, δεν θα οφείλεται τόκος υπερημερίας.

http://www.thetoc.gr/politiki/article/x ... l-controls
Άβαταρ μέλους
By elteo
#130496 Τις τράπεζες σπέρματος να αφήσετε ανοιχτές γιατί παίζει πολλή μλκία.©
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#130498 Καπου το διαβασες αυτο :P

Εμεις ηρθαμε και καθομαστε.
Κανουν meeting τα μεγαλα κεφαλια και περιμενουμε ενημερωση μετα.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#130510 Oλα κάπου τα διαβάζουμε ρε Νάντο. :lol:

Μαμώ τις τράπεζες και τους τραπεζίτες σας ρε γκεο. :protest:

Τόσα €€€ που δόθηκαν που στο διάολο πήγαν? :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
elteo έγραψε:Oλα κάπου τα διαβάζουμε ρε Νάντο. :lol:

Μαμώ τις τράπεζες και τους τραπεζίτες σας ρε γκεο. :protest:

Τόσα €€€ που δόθηκαν που στο διάολο πήγαν? :adminpower:

στο pc του geo? :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#130515 :s_tongue

winbank πριν λιγο πηγα να φορτισω την καρτα για μια μικρη αγορα...

ΝΕΟ

Σημαντική Ενημέρωση
Σας ενημερώνουμε ότι δεν είναι δυνατές οι ακόλουθες συναλλαγές:
• Εκτέλεση εμβάσματος στο εξωτερικό
• Λεφτά στο Λεπτό
• Αλλαγή ορίων χρεωστικών καρτών
• Φόρτιση προπληρωμένων καρτών
• Έκδοση προπληρωμένης κάρτας WEBUY

:rant:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#130520 Εμ γιατί δεν σύνδεσες την κανονική με το paypal?
Αυτό για το απεριόριστο χρεωστικών/πιστωτικών ισχύει; Να βάλω δλδ πετρέλαιο (shell) με κάρτα;
Άβαταρ μέλους
By markvag
Geo f1 έγραψε:
Εμεις ηρθαμε και καθομαστε.

Για σας είναι η ζωή ρε!!!!!!!!! :metalo: :lol: :lol:

Πέφτει το μεροκάματο και είστε σαν δημόσιο σε απεργία!!!!!! :lol: :lol: Για εσάς τους τραπεζίτες ( :shifty: ) δουλεύουν όλοι!!!!! :shifty: :s_biggrin :s_biggrin