socratesn έγραψε:Μια γνώμη είπα ...bujinkan έγραψε:socratesn έγραψε:Τοσο κακες;Αδιάφορες
< >
Με συγχωρεις, εριξα το επιπεδο του τοπικ
< >
socratesn έγραψε:Μια γνώμη είπα ...bujinkan έγραψε:socratesn έγραψε:Τοσο κακες;Αδιάφορες
< >
bujinkan έγραψε:socratesn έγραψε:Μια κακία είπα ...bujinkan έγραψε:socratesn έγραψε:Τοσο κακες;Αδιάφορες
< >
< >
Chris έγραψε:Whateverbujinkan έγραψε:socratesn έγραψε:Μια κακία είπα ...bujinkan έγραψε:socratesn έγραψε:Τοσο κακες;Αδιάφορες
< >
< >
edmond έγραψε:Βασικά, εχμ... δεν το λες.Αν το γράφεις για μένα το τοπικό λέγεται σχολιασμός και κριτικές
bujinkan έγραψε:
< >
Chris έγραψε:Ότι νομίζεις .bujinkan έγραψε:
< >
Εδώ τι βλέπουμε? Από ποιότητα φωτογραφίας εννοώ. Υπάρχει κάτι που την κάνει να αξίζει να ανέβει σε ένα φορουμ? Τι διαφορά έχει από το να πάω δίπλα σε ένα τοίχο και να τραβήξω μια φωτό τη μπογιά? Μια αηδία κάδρο βλέπω με μια βουκαμβίλια σφαγμενη..

edmond έγραψε:Αχιλλέα για σένα το λέω βέβαια.Έγραψα τη γνώμη μου απλά και όμορφα
Θεωρώ πως ήσουν πολύ απόλυτος. Υπάρχουν σαφώς πολλοί τρόποι για να εκφράσεις ότι κάτι δεν σ' αρέσει ή -εν προκειμένω- ότι κάτι σε αφήνει αδιάφορο.
Δηλαδή εσύ το βρήκες όμορφο; ευγενικό ίσως;
socratesn έγραψε:
Το να κρίνεται μ' ένα απαθές αφ' υψηλού ύφος ως αδιάφορη μία στιγμή που σε κάποιο μάτι έκανε ένα κλικ, νομίζω πως το μόνο που κάνει είναι να περιορίζει άλλους χρήστες να μοιραστούν το υλικό τους.
socratesn έγραψε:Προφανώς αποτελεί χαζό θέμα να διαφωνήσουμε, απλά θα πω την γενικότερη δική μου άποψη, με αφορμή την καθόλα σεβαστή κατα τ'άλλα "γνώμη" που διατυπώθηκε.
Εδώ μέσα έχουν ποσταριστεί κατά καιρούς φωτογραφιάρες απ' όλους μας που κανείς δε μπήκε στον κόπο να σχολιάσει ή να κριτικάρει και είναι απόλυτα ΟΚ αυτό. Ούτε υποχρέωση κανενός είναι, ούτε και τις ποστάρουμε για να ακούσουμε τα καλά ή κακά λόγια, who cares, άλλος βγάζει λεφτά από αυτό, άλλος έχει τα social media του για να "εκτίθεται", άλλος απλά μοιράζεται κλικς με τους φίλους του.
Επίσης διαχρονικά το παρόν έχει υπάρξει ένα τοπικό -safe space- και για άτομα εκτός του χόμπι, που βάζουν μία φώτο απ' το κινητό τους, μία όμορφη στιγμή από οικογενειακές διακοπές, με τα παιδάκια τους, τα pets τους, ή απλά ένα κλικ που σε εκείνους άρεσε και συνήθως όλοι μας είμαστε supportive όχι επειδή η εκάστοτε φωτογραφία αποτελεί κανένα αντικείμενο για έκθεση, αλλά επειδή μοιράστηκε ένας άνθρωπος μία στιγμή του.
Το να έχουν μείνει ασχολιάστες τόσες καλές φωτογραφίες και για μία αδιάφορη φωτογραφία να γράφεται το "Εδώ τι ακριβώς χρήζει σχολιασμού", εγώ προσωπικα΄το βρίσκω ειρωνικό και αγενές όχι επειδή δε δέχομαι την κριτική, αλίμονο, την καύλα μας κάνουμε, αλλά επειδή κάτι αδιάφορο συνήθως το αφήνουμε ασχολίαστο ή αν το κρίνουμε ως μέτριο, λέμε τη γνώμη μας ως προς το τι θα μπορούσε να αλλάξει στο κάδρο, στις ρυθμίσεις, κάτι, ένα feedback.
Το να κρίνεται μ' ένα απαθές αφ' υψηλού ύφος ως αδιάφορη μία στιγμή που σε κάποιο μάτι έκανε ένα κλικ, νομίζω πως το μόνο που κάνει είναι να περιορίζει άλλους χρήστες να μοιραστούν το υλικό τους.
axel12p έγραψε:
+1000
Ελπίζω το συγκεκριμένο περιστατικό να μην σε περιορίσει από το να μοιράζεσαι το υλικό σου!
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Μην τα μπερδεύετε με αεροπλάνα. Αν δεν κουβαλάνε κ[…]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]