Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#829061 Βρέθηκα Αρχαία Επίδαυρο παραλία σε συναυλία του Αλκίνοου
Ευκαιρία να δοκιμάσω το διαμαντακι τον viltrox rf 85 F1.8 σε τιμή κλέψιμο 350 ευρώ κασέρι άνευ απόδειξης

https://www.flickr.com/gp/22207304@N07/n9M1C2453W

< >
Άβαταρ μέλους
By otso
#829698 axel12p Εισαι αυτος που ζουσε στην γερμανια ειχατε γυρισει σε χωριο των σερρων ειχατε φερει ξυλοσομπα , ειχες φοκους και εβαζες φωτο απο ενα δεντρο στην ομιχλη;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
KiloMeater έγραψε:κλασσικά αγαπημένα θέματα

Εικόνα

Μαρίνα Ζέας, ίσως η πιο όμορφη μαρίνα της Αττικής (λέω ίσως για να μην με λέτε απόλυτο! :lol: ).
:inlove:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
otso έγραψε:axel12p Εισαι αυτος που ζουσε στην γερμανια ειχατε γυρισει σε χωριο των σερρων ειχατε φερει ξυλοσομπα , ειχες φοκους και εβαζες φωτο απο ενα δεντρο στην ομιχλη;

Όχι otso, αναφέρεσαι μάλλον στον GeorgeT αν δε κάνω λάθος.

bujinkan έγραψε:
axel12p έγραψε:Πρέπει να χτυπήσω το Air 3 :lol:

Εικόνα
Γιατί ?

Η συγκεκριμένη είναι με το Mini 2 και με ψηφιακό ζουμ x2. Με το Air 3 θα είχα τον ζουμ φακό 3x και το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
KiloMeater έγραψε:Πάντως αυτή η φωτό είναι επιπέδου Mini 1

Η κάμερα πρέπει να είναι ίδια στα Mini 1 και 2 (αισθητήρας 1/2.3” CMOS , 12 MP και φακός 24mm/f 2.8).
Οπότε και πάλι καλά βγήκε η φωτογραφία λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι και με 2x ψηφιακό ζουμ.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#830340 Μερικες χτεσινες βραδυνες με τον viltrox rf 85mm f1.8
Aρχιζω και τον ερωτευομαι αυτον τον φακο :yahoo:

Εικόναsummer lonely nights by k.achilleas, on Flickr

Εικόναmonastiraki train station by k.achilleas, on Flickr

Εικόναnight shift by k.achilleas, on Flickr

ΕικόναLate night ice cream by k.achilleas, on Flickr

ΕικόναTemple of Hephaestus by k.achilleas, on Flickr
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#830343 Πρώτη δεύτερη μου αρέσουν πολύ. Από την τρίτη κάτι λείπει. Τέταρτη αδιάφορη, ίσως σε ασπρόμαυρο να δείξει. Η τελευταία, οκ κλασικό τοπίο, αλλά ακριβώς επειδή είναι απλά τοπίο θα την ήθελα σε τρίποδο για να μην έχεις θόρυβο.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Χρήστος Λάππας έγραψε:Πρώτη δεύτερη μου αρέσουν πολύ. Από την τρίτη κάτι λείπει. Τέταρτη αδιάφορη, ίσως σε ασπρόμαυρο να δείξει. Η τελευταία, οκ κλασικό τοπίο, αλλά ακριβώς επειδή είναι απλά τοπίο θα την ήθελα σε τρίποδο για να μην έχεις θόρυβο.
Όταν στο τέλος μετά το edit τις ειδα μια μια συμφωνώ και εγώ ..πρώτες 2 μου άρεσαν πολύ αλλά και αυτή με τις ασπίδες ... Όντως οι άλλες 2 ούτε κρύο ούτε ζέστη

< >