Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#524829 μου έπεσε η χόλη από 250 στα 160 :yahoo:

τα @#@@# όλα :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By krom
#526489 Εδώ και χρόνια στη Ρωσία υπάρχει επιδημία AIDS (το κράτος δεν κάνει απολύτως τίποτα, ακόμα και τώρα θεωρείται ταμπου, πάνω απο 1% του πλυθησμού νοσεί) , αν νομίζετε ότι οι antivaxers είναι ο πάτος διαβάστε αυτό
http://studio.codastory.com/in-russia-h ... oft-target

http://www.sciencemag.org/news/2018/06/ ... not-better
Άβαταρ μέλους
By g8777
#526602 Σιγα μωρε, η Ηγεσια θα κανει ο,τι εκανε παντα. Κατω απο το χαλακι και μην τον ειδατε τον Παναη. :ninja:

Δια, νιαου. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By taxidiwtis
QsisVTS έγραψε:μου έπεσε η χόλη από 250 στα 160 :yahoo:

τα @#@@# όλα :iconcool:

Τώρα θα είσαι ανανεωμένος όχι μόνο εξωτερικά άλλα και εσωτερικά

:thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#526617 Ευχαριστώ φίλε, ναι η αλήθεια είναι ότι παρατηρώ διαφορές γενικότερα, και ευτυχώς δεν έγινε αυτό που φοβομουν να χάσω πολύ σε δύναμη, μάλλον καθόλου δεν έχασα αφού έχασα κυρίως λίπος

Το μόνο που θέλω είναι να δω σε τι βάρος θα καθίσω (αυτό το σκέφτομαι ακόμα :hmmm: ) για να αλλάξω ρούχα, τώρα είμαι λίγο φαρδονι και ξεθαβω κάτι πράγματα 10ετιας να μου κάνουν, ευτυχώς είναι καλοκαίρι και δε με νοιάζει ιδιαίτερα αφού κυκλοφορώ σα λετσος

Τουλάχιστον δεν είχα χοληστερίνη λόγω κάποιου παθολογικού λόγου, αλλά λόγω διατροφής.

Τώρα τον επόμενο καιρό θέλω να δω τι θα παίξει με τον θυρεοειδή μου :hmmm: μου είχε πει η ενδο ραντεβού σε 6 μήνες από τότε (από το Πάσχα) για να δούμε τι μου παίζουν τα αντισώματα μου. Προς το παρόν λειτουργεί κανονικά και δεν έχει βλάβη και οι ορμόνες μου είναι καλές δεν χρειάζεται να ξεκινήσω τίποτα.
Ευελπιστώ ότι και να διαλυθεί κάποια στιγμή θα πάρει αρκετά χρόνια :s_drinks
Η μητέρα μου και ο παππούς μου ήταν σε ανάλογη φάση 10ετιες και δεν πήραν ποτέ τίποτα, άλλη θεία μου είχε όζους και τον αφαίρεσε, θα δούμε

Κληρονομικότητα+στρες= αδύναμος κρίκος :roll:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#526704 Ωραίος. Κι εγώ σε πρόσφατες εξετάσεις όλα καλά ήταν. Μόνο έλλειψη D έχω και παίρνω Lecalsif.
Όσο για το βάρος, έχω ξεκινήσει δίαιτα εδώ κι ένα μήνα+ και πάει καλά, και ευτυχώς μόνο λίπος χάνω προς το παρόν. Έχω πολύ μέλλον ακόμα όμως :superman:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Dimitris_P έγραψε:Ωραίος. Κι εγώ σε πρόσφατες εξετάσεις όλα καλά ήταν. Μόνο έλλειψη D έχω και παίρνω Lecalsif.
Όσο για το βάρος, έχω ξεκινήσει δίαιτα εδώ κι ένα μήνα+ και πάει καλά, και ευτυχώς μόνο λίπος χάνω προς το παρόν. Έχω πολύ μέλλον ακόμα όμως :superman:

Έβγα να σε δεί και λίγο ο ήλιος, όλο βράδυ στα μπαράκια ? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#526714 Εγώ, μετά από μια τραγική (2η συνεχόμενη) χρόνια από πλευράς κούρασης και τρεξίματος, χωρίς γυμναστήριο (κιλά σηκώνω σχεδόν τα ίδια, αλλά επαναλήψεις δεν βγαίνουν ούτε για πλάκα) έστειλα γυναίκα και παιδί για διακοπές και έκανα δουλειές στο σπίτι. 3-4 ώρες την ημέρα ύπνο (5:00-9:00 το πολύ), μονίμως ιδρωμένος, νερό λίγο για αυτό που συνηθίζω (3L αντί για 4,5 εκτός, 6 με γυμναστήριο), τα βράδια έξοδοι για να δω κανέναν γνωστό, αφού τον χειμώνα δεν προλάβαινα. Έφτασα για διακοπές, λίγο τα μπάνια, λίγο οι βόλτες με τον μικρό, κάτι δουλειές εδώ στο σπίτι, η γυναίκα να θέλει :whistlink: υπερωρίες, αφού είχε να με δει 20 μέρες, τα βράδια από συνήθεια να διαβάζω βιβλία ή να βλέπω ταινίες μέχρι 5.00 και ο μικρός να με ξυπνάει 9:00 (και αργά λέω), να κάνω και τις βουτιές μου κτλ. Ένα αυτί off, που έχει κάτι σαν φλεγμονή, αστάθεια, ζαλάδα χτες κτλ. Με το ζόρι στέκομαι και σήμερα, αν και κοιμήθηκα νωρίς για τα δεδομένα μου (κάπου 3:00) και σηκώθηκα 7:30. Ο γιατρός λέει όχι αλκοόλ (από την ώρα που ήρθα 2 ποτήρια κρασί και 1 τσίπουρο έχω πιει), όχι βαριά φαγητά (1 φορά την εβδομάδα τρώω κανένα σουβλάκι έτσι κι αλλιώς), αντιβίωση για το αυτί, σταγόνες, να ελέγχω την πίεση (δεν έχω), να κάνω εξετάσεις (εκτός ουρίας, που είναι λίγο πάνω από το όριο, λόγω κληρονομικότητας, καθαρές). Ωραίες διακοπές θα περάσουμε και φέτος. Και έχω και την πεθερά δίπλα. Πάω για εγκεφαλικό απευθείας.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#526717 Δεν είναι δικαιολογία ότι επειδή ζούμε σε χώρα με ήλιο δεν έχουμε και θέμα με την D3. Ξέρεις πόσος κόσμος στην Ελλάδα έχει έλλειψη και δεν το ξέρει;

Δουλεύω σε γραφείο, οπότε ο ήλιος δεν με βλέπει.

Κάπου είχα διαβάσει ότι ο μέσος όρος πρόσληψης είναι 3 φορές την εβδομάδα πλήρης έκθεση στον ήλιο όλο το σώμα γυμνό (οκ με μαγιό :shifty: ) για 5 λεπτά ΧΩΡΙΣ αντηλιακό. Από κει και πέρα παίζει ρόλο η ηλικία, η σκουρότητα του δέρματος κα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Dimitris_P έγραψε: όλο το σώμα γυμνό (οκ με μαγιό :shifty: )

ΓΙΑΤΙ;;; :rant: Αφού το λένε οι γιατροί! :rtfm: Γυμνοί όλοι! :rtfm: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#526723 κάπου είχα ακούσει βυζάκια και κοιλίτσα πρέπει να χτυπάει ο ήλιος για την D, αλλά ποτέ δεν το τσέκαρα, αν είναι έτσι για τους άντρες είναι απλό για τις γυναίκες πιο δύσκολο

καλά εγώ είμαι κατράμι δεν τέθηκε καν ζήτημα να δούμε την D, την b12 μου είχε πει η άλλη να δούμε αλλά ο γιατρός που με βλέπει γενικά πάτησε κατά λάθος σίδηρο αντί για αυτό :slap: και τελικά είδα ότι έχω αρκετά αποθέματα και από αυτό, τώρα για πλήρη γυμνισμό το σκέφτομαι πολλοί φίλοι μου το κάνουν και υπάρχουν και σημεία στην αττική (και κοντά σχετικά στο σπίτι μας) που παίζει τέτοια φάση, ίσως το δοκιμάσω να μαυρίσει και το κωλαράκι, αλλά δεν νιώθω άνετα είναι η αλήθεια :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#526741 Μέτρησα κι εγώ βιταμίνη D για πρώτη φορά (κακώς γιατί τόσα χρόνια στο Bergen μ έχει φάει το αγιάζι). Ε, αυτή τη χρονιά που ήμουν το μισό χρόνο Ισπανία σε ντάλα ήλιο να τα αποτελέσματα:

Εικόνα

Εικόνα

Τα υπόλοιπα βέβαια μια χαρά (τις εξετάσεις τις έκανα μετά απο μια βδομάδα κρεπάλης οποτε χοληστερίνες και τριγλυκερίδια δείτε τα λίγο με συγκατάβαση :lol: ). Αιματοκρίτης τουρμπο εξ απανέκαθεν :s_cool

Τώρα παίρνω συμπλήρωμα D και θα τις επαναλάβω σε κανα μήνα, είμαι περίεργος να δώ τί θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#526742 Πολυ συντομα μου φαινεται η επανεξεταση...
Η βιταμινη D, με τα συμπληρωματα D, θελει κανα εξαμηνο με οκταμηνο για να ανεβει (και μαλιστα για να δειξει σωστη ενδειξη η εξεταση, να εχεις σταματησει τα συμπληρωματα της D καμια δεκαρια μερες πριν.)
Τελευταία επεξεργασία από Y.V και 01 Αύγ 2018, 11:49, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά