Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kacey
Deleted User 1 έγραψε: :iconcool:
kacey έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:... για να πληρώσω τον τράγο που πάντρεψε τον κολλητό (250€ να τα φάει στους γιατρούς κι αυτός και η αρχιεπισκοπή που δήθεν προορίζονται)...

τα 250 πως προκυπτον?

Τόσο κοστολογεί το μυστήριο ο Μητροπολίτης Μεσογείων
γαμώ το χριστούλη του.

δηλαδη ειναι επισημη ταριφα? Με τιμοκαταλογο κλπ? Αποδειξη δινουν?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
kacey έγραψε:ζωα ειναι αυτοι που πηγαν και πηραν τα λεφτα τους?

Με τον τρόπο που τα πήραν, ναι ζώα είναι. Όπως ζώα είναι κι αυτοί που σχημάτισαν ουρές σε βενζινάδικα που είδα. Ψυχραιμία μηδέν.
kacey έγραψε:

Ουουου βέβαια, αποδείξεις, τιμολόγια, ότι θες σου κόβουν!! Μα είναι δυνατόν να τα ρωτάς αυτά? Στην τσέπη και γεια σας!! Αλλά πέφτεις στην ανάγκη τους τι να κάνεις?
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#130040 Θα έχει πρόβλημα και η Βουλγαρία. Ειδικά τα υποκαταστήματα της alpha εκεί , υπάγονται απ'ευθείας στην Ελληνική μητρική.
Οι δημόσιοι και οι συνταξιούχοι στραβά-κουτσά πληρώθηκαν. Για να δούμε τι θα γίνει και με μας στον ιδιωτικό τομέα που πληρωνόμαστε την τελευταία μέρα του μήνα δηλ. αύριο.
Βάζω στοίχημα οτι υπάρχει κόσμος που δε θα έχει λεφτά για τα καύσιμα του δημοψηφίσματος.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#130043 Stefan ξέρεις ότι αύριο θα έχουν λεφτά τα ΑΤΜ;
Ξέρεις ότι δεν θα μπει όριο ανά ανάληψη;

Εγώ επειδή είμαι ΖΩΟ και δεν το ξέρω και επειδή υποψιάζομαι το αντίθετο πήγα να βγάλω.
Άβαταρ μέλους
By kacey
Deleted User 1 έγραψε:
kacey έγραψε:ζωα ειναι αυτοι που πηγαν και πηραν τα λεφτα τους?

Με τον τρόπο που τα πήραν, ναι ζώα είναι. Όπως ζώα είναι κι αυτοί που σχημάτισαν ουρές σε βενζινάδικα που είδα. Ψυχραιμία μηδέν.
kacey έγραψε:

και για να προλαβω τον hifi που θα τρεξει να μου ριξει ενα μηνακι, βλεπε παρακατω.
Ουουου βέβαια, αποδείξεις, τιμολόγια, ότι θες σου κόβουν!! Μα είναι δυνατόν να τα ρωτάς αυτά? Στην τσέπη και γεια σας!! Αλλά πέφτεις στην ανάγκη τους τι να κάνεις?

α) ζωο εισαι και φαινεσαι. αυριο θα το καταλαβεις. αντε μεθαυριο (μιλαω για τα ΑΤΜ, ασε τα βενζιναδικα).
β) τι θα σου κανει δηλαδη? θα σου πει "ακυρωνω το γαμο" μολις του πεις "παρε τα αρχιδια μου"? η προπληρωνεις για να εκκινησει το μυστηριο?

ειμαστε τοσο γελοιοι ρε πστ μου...ο ιερεας της εκκλησιας της πιστης που ο πιστος επιλεγει να ακολουθει και εκτελων το μυστηριο της θρησκειας αυτης, τον χρεωνει για να του κανει το μυστηριο, μαυρα και με το ζορι, γιατι ετσι.
Τελευταία επεξεργασία από kacey και 28 Ιουν 2015, 15:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
Bayern7 έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Ναι εγω κ ο Σαλλας τρομαρα μου.
Ενας υπάλληλος στην κινηση κεφαλαιων ειμαι Πανεεε

< 3

Ενημέρωσε μας Geako. Έχω μείνει ταπί και έχει λήξει και η κάρτα αναλήψεων...
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΤΑΝ ΛΗΞΕΙ;

Κι εμένα μου έληξε τον Φεβρουάριο, η τράπεζα είχε ταχυδρομησει νέα τον Ιανουάριο, και την έλαβα τέλη Μαρτίου (ΕΛΤΑ FTW!) οπότε την επίσκεψη στην τράπεζα δεν την γλίτωσα, γιατί στο μεταξύ είχε ακυρωθεί αφού δεν ενεργοποιηθηκε σε λογικό χρόνο από την ταχυδρομηση...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
kacey έγραψε:
α) ζωο εισαι και φαινεσαι. αυριο θα το καταλαβεις. αντε μεθαυριο (μιλαω για τα ΑΤΜ, ασε τα βενζιναδικα).

Κατάρχάς θα μιλάς καλύτερα αν δεν θες να επιβεβαιώνεις το χαρακτηρισμό. Κατά δεύτερον για να το θέσω αλλιώς και να μην έχουμε παρεξηγήσεις ας πω ότι ζώα είναι οι τράπεζες και η πολιτεία που δεν επέβαλαν όριο αναλήψεων από την πρώτη στιγμή που παρατηρήθηκαν τέτοια φαινόμενα εκροών απ τα ΑΤΜ.
kacey έγραψε:β) τι θα σου κανει δηλαδη? θα σου πει "ακυρωνω το γαμο" μολις του πεις "παρε τα αρχιδια μου"? η προπληρωνεις για να εκκινησει το μυστηριο?

ειμαστε τοσο γελοιοι ρε πστ μου...ο ιερεας της εκκλησιας της πιστης που ο πιστος επιλεγει να ακολουθει και εκτελων το μυστηριο της θρησκειας αυτης, τον χρεωνει για να του κανει το μυστηριο, μαυρα και με το ζορι, γιατι ετσι.

Εφόσον στα χει ζητήσει φατσα φόρα από την πρώτη συνάντηση και έχετε δώσει χέρια γιατί απλά δεν γίνεται αλλιώς (για να κάνεις το γάμο που θες, όχι γενικά), τι θα του πεις όταν τελειώσει το μυστήριο και έχετε μείνει μόνο οι οικογένειες και ο τράγος και σε κοιτάει στις τσέπες?? Αχαχα σου την έσκασα, τους πάντρεψες και τώρα πάρτ' @@ μου?
Άβαταρ μέλους
By kacey
Deleted User 1 έγραψε:
kacey έγραψε:

Κατάρχάς θα μιλάς καλύτερα αν δεν θες να επιβεβαιώνεις το χαρακτηρισμό. Κατά δεύτερον για να το θέσω αλλιώς και να μην έχουμε παρεξηγήσεις ας πω ότι ζώα είναι οι τράπεζες και η πολιτεία που δεν επέβαλαν όριο αναλήψεων από την πρώτη στιγμή που παρατηρήθηκαν τέτοια φαινόμενα εκροών απ τα ΑΤΜ.

Οχι, αποκαλεσες ζωα αυτους που ειχαν στηθει στην ουρα για να πανε να παρουν τα λεφτα τους. Εβαλες και φωτο μαλιστα (οταν ηρεμα και προσεκτικα σε ρωτησα, για να σιγουρεψω τι λες).

Οποτε ο χαρακτηρισμος θα μεινει, γιατι αποκαλεσες ζωα και τους γονεις μου που το μοναδικο τους εισοδημα ειναι η συνταξη τους, και μαζι με τις μοναδικες τους οικονομιες βρισκονται στη τραπεζα. Και αυριο θα πρεπει να πληρωσουν το νοικι τους, να αγορασουν φαγητο κλπ.
Deleted User 1 έγραψε:
kacey έγραψε:β) τι θα σου κανει δηλαδη? θα σου πει "ακυρωνω το γαμο" μολις του πεις "παρε τα αρχιδια μου"? η προπληρωνεις για να εκκινησει το μυστηριο?

Εφόσον στα χει ζητήσει φατσα φόρα από την πρώτη συνάντηση και έχετε δώσει χέρια γιατί απλά δεν γίνεται αλλιώς (για να κάνεις το γάμο που θες, όχι γενικά), τι θα του πεις όταν τελειώσει το μυστήριο και έχετε μείνει μόνο οι οικογένειες και ο τράγος και σε κοιτάει στις τσέπες?? Αχαχα σου την έσκασα, τους πάντρεψες και τώρα πάρτ' @@ μου?

α) δηλαδη στη πρωτη συναντηση, σου ειπε "δεν σου κανω το γαμο αν δεν τα δωσεις"?
β) αν ναι, ακριβως αυτο επρεπε να του πεις μετα το γαμο. εγω θα το ελεγα και απο το μικροφωνο του το ιδιο.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Hugo Dixon @Hugodixon
1 So now we wait to see if Syriza imposes capital controls or if Bank of Greece has to impose bank holiday without government support.
2 Syriza might prefer not to impose capital controls as a ploy to try to pin blame for bank holiday on Stournaras/ Bank of Greece

«Περιμένουμε να δούμε εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιβάλλει περιορισμό κεφαλαίων ή εάν η Τράπεζα της Ελλάδας θα κλείσει τις τράπεζες χωρίς την υποστήριξη της κυβέρνησης», γράφει ο αναλυτής αγορών για το Reuters Hugo Dixon.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ίσως προτιμήσει να μην προχωρήσει σε περιορισμό κεφαλαίων στα πλαίσια μιας τακτικής για να ρίξει την ευθύνη για κλείσιμο των τραπεζών στον Στουρνάρα και στη Τράπεζα της Ελλάδος», προσθέτει ο αναλυτής αγορών του Reuters Hugo Dixon.

Αν αυτό είναι το "σχέδιο", μιλάμε για τσολιάδες :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
stavrosg έγραψε:
Bayern7 έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Ναι εγω κ ο Σαλλας τρομαρα μου.
Ενας υπάλληλος στην κινηση κεφαλαιων ειμαι Πανεεε

< 3

Ενημέρωσε μας Geako. Έχω μείνει ταπί και έχει λήξει και η κάρτα αναλήψεων...
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΤΑΝ ΛΗΞΕΙ;

Κι εμένα μου έληξε τον Φεβρουάριο, η τράπεζα είχε ταχυδρομησει νέα τον Ιανουάριο, και την έλαβα τέλη Μαρτίου (ΕΛΤΑ FTW!) οπότε την επίσκεψη στην τράπεζα δεν την γλίτωσα, γιατί στο μεταξύ είχε ακυρωθεί αφού δεν ενεργοποιηθηκε σε λογικό χρόνο από την ταχυδρομηση...

Σε ποια τράπεζα. Γιατί στην εθνική και μένα μου στείλανε.
Στην Πειραιώς τρομπάρουν.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#130094 Πολιτική είναι όλα. Σίγουρα υπάρχει ένα σχέδιο πίσω από το ... σχέδιο. Δεν ξέρουμε όμως ποιος είναι, εκτός ότι τον ήπιαμε οι πολίτες.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#130142 Είμαστε μια παρέα εδώ σε ένα τραπέζι και συζητάμε. Πετάει κάποιος έναν όρο που δε τον ξέρω. Γιατί να πάω στο δίπλα τραπέζι να ρωτήσω ; :)