Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
mirage έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Το 2008 ειχαμε ανεβει στο ΤΕΙ για να δωσει την πτυχιακη της!!! Για λιγο σε εχασε!!! :lol:
Ψαρολογος;

Sent from Corsair's brick

:s_yes :s_yes
Άβαταρ μέλους
By DAP
#38003 Μ'αρεσει που ενας φιλος μας απο δω μεσα βρηκε τη δουλεια που του αρεσε ,εστω και μετα απο πολυμηνο κυνηγητο..... Καλη επιτυχια JimClark......
Δεν μ'αρεσει που τοσοι και τοσοι αλλοι περιμενουν......
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#38407 Εχω τρελλα κακο mood και νευρα!!!! Εχω κατσει στο Pc και δεν βγαζω ΠΟΥΘΕΝΑ ακρη!!!

Πολλα μετωπα ανοιχτα!!!

Που στο διαολο ειναι ο χωρος στο c drive
Πως βαζω τιε επαφες στο 6αρι

Ενα xanaxaki καποιος!!!!
Άβαταρ μέλους
By bill33
Geo f1 έγραψε:Εχω τρελλα κακο mood και νευρα!!!! Εχω κατσει στο Pc και δεν βγαζω ΠΟΥΘΕΝΑ ακρη!!!

Πολλα μετωπα ανοιχτα!!!

Που στο διαολο ειναι ο χωρος στο c drive
Πως βαζω τιε επαφες στο 6αρι

Ενα xanaxaki καποιος!!!!

Τόσα προβλήματα μαζεμένα.Απορώ πως αντέχεις!!!!
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#38410 Κατέβα από το pc, κάτσε μπροστά στο μεγάλο κουτί με τη γυάλινη επιφάνεια σε μια λογική απόσταση και πάτα το μεγάλο κουμπί στο άσπρο ή μαύρο κουτί,θα κάνει θόρυβο,μη τρομάξεις, θα βγει μια μπλε οθόνη...ελπίζω να συνεχίσει κάποιος άλλος τον οδηγό γιατί δεν έχω πολύ χρόνο στη διάθεσή μου

Είμαι φίλος του ΣΧ
Άβαταρ μέλους
By manosky
#38837 Μου αρέσει που έπαιξα ποδόσφαιρο. :)
Δεν μού αρέσει που κλώτσησα ξυπόλητος το πόδι ενός τραπεζιού και μου έχει γίνει το δάχτυλο μπλε μαρέν. :s_rofl

(ναι, έπαιζα ποδόσφαιρο στο σαλόνι)
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#38860 Δε μ' άρεσε που το αμάξι ενός φίλου κατέληξε έτσι :(
Εικόνα
Εικόνα

Μ' αρέσει που είναι καλά στην υγεία του...
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#38913 Περαστικά στον φίλο σου,πολύ ωραίο αμάξι αλλά θέλει και καλά λάστιχα (σ.σ. όχι dunlop)

Είμαι φίλος του ΣΧ
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Arrow έγραψε:Περαστικά στον φίλο σου,πολύ ωραίο αμάξι αλλά θέλει και καλά λάστιχα (σ.σ. όχι dunlop)

Είμαι φίλος του ΣΧ

ευχαριστώ για τη συμβουλή.
θα του το πω, αλλά είναι κάπως αργά...

καλύτερα θα ήταν να μας το έλεγες εγκαίρως...

ΥΓ: η πλάκα είναι ότι αυτός είχε στην 147 τα λάστιχα που είχα αναφέρει κάποτε κ κόλλησες μαζί τους :lol:
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
#38965 Δεν μου αρέσει που ξέχασα το αναψυκτικό μου στην κατάψυξη.

Μου αρέσει που το κουτί επεκτάθηκε και από την πάνω και από την κάτω πλευρά και δεν άνοιξε να μου κάνει την κατάψυξη κ@λο!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#38976 Επειδή αυτό το καταφέρνω τουλάχιστον 1 φορά το μήνα (και 5-6 το καλοκαίρι), υπάρχει περίπτωση να ανοίξει και να κάνει πανικό ενώ είναι παγωμένο;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#38977 δεν νομιζω αφου ειναι παγωμενο.Το εχω παθει και εγω πολλες φορες και ποτε δεν εχει τρεξει.