Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
elteo έγραψε:
Για να κάνει ζωάρα αυτή τρώμε στην μάπα τα κωλοτζαμπο και τις κωλοδιαφημίσεις τους....σταδιαλα...

Όσα λεφτά δε δίνει στους υπαλλήλους του, τα κάνει διαφήμιση...

Πάντως έχει δημιουργήσει μια κατηγορία πελατών που (αφού την έχουν πατήσει με το φθηνό κινεζικό προϊόν) άρχισαν να ψάχνουν επώνυμα value for money προϊόντα.

< μου
Άβαταρ μέλους
By Chris
#37374 2000 αλλά μου έβγαλε την πίστη. Ήταν όλα τα κομμάτια ίδια, 2 αρσ/2 θηλ τα "βύσματά" τους, δεν θέλω να ξανασυναντήσω τέτοιο πράγμα

Τώρα θα πάρει σειρά αυτό μόλις βρω μεγαλύτερο τραπέζι :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#37379 Αυτά είναι εύκολα ρε συ. Πολλές λεπτομέρειες =εύκολο παζλ. Να προτιμάς από editions Ricordi.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#37383 Πρέπει να είσαι τέρας υπομονής για να κάνεις κάτι τέτοιο.
Δεν θα μπορούσα να κάνω ούτε 100 κομμάτια. Προτιμούσα να τα φάω :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#37393 Τώρα κοιτάω το site τους, 500 πίνακες ζωγραφικής, αυτά είναι :yahoo:

@kyr, δεν φαντάζεσαι πως ηρεμώ όσο ασχολούμαι με αυτό
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#37398 Γούστα είναι αυτά.
Πάντως το συναίσθημα μόλις τελειώσεις ένα τέτοιο τέρας, φαντάζομαι είναι απερίγραπτο. Αλήθεια πόσες ώρες πάνω-κάτω χρειάζεται; Και τώρα που το τελείωσες, τι; Θα το κάνεις πάλι κομμάτια; :omg:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#37404 Η μια λύση είναι αναποδογύρισμα, αρίθμηση των κομματιών και διάλυση.
Δεν το έχω κάνει ποτέ. Εγώ τα ακουμπάω σε μια επιφάνεια που κάποιος αρχιτέκτονας θα μας πει πως λέγεται (2 χαρτόνια με 5mm αφρολέξ ανάμεσα τους), κόλλα για πάζλ για να κολλήσουν τα κομμάτια μεταξύ τους, ξυλόκολλα για να κολλήσει όλο πάνω σε αυτή την επιφάνεια και ακούμπημα σε μια γωνία. Ένα το έχω κρεμάσει σε ένα τοίχο που είχα κατατρυπήσει για να τον καλύψω :lol:

Ώρες δεν μπορώ να υπολογίσω γιατί τα αφήνω, τα ξαναπιάνω κλπ. Αυτό πχ επειδή είχε την ιδιαιτερότητα με τα κομμάτια και ήξερα ότι θα είναι μανίκι, το παράτησα μόλις τέλειωσα το "εύκολο" μέρος, το σκάφος, και έμεινε μόνο ουρανός, και το ξανάπιασα μετά από 2 μήνες. Ο δεύτερος γύρος (κάτι λιγότερο από το μισό παζλ χοντρικά) πρέπει να μου πήρε 4-5 απογεύματα, 10-20 ώρες
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#37428 Δε μου άρεσαν ΠΟΛΛΑ πράγματα τα οποία συνέβησαν τον τελευταίο καιρό.

Μου άρεσε το τηλεφώνημα σήμερα από μια εταιρεία που κυνηγούσα συστηματικά να μπω μήνες τώρα. Μετά από 26 μήνες ανεργίας πιάνω δουλειά ως πωλητής σε νεοσύστατο κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού στα νέα Μουδανιά. Κατεβαίνω για εκπαίδευση Αθήνα 2 3 βδομάδες κ από αρχές Δεκέμβρη... πάμε σαν άλλοτε...

ΑΙΝΤΕ ΓΑΜΩΤΗ :metalo: :metalo: :metalo:

Θάνο, πιάσε γερά.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:Oχι βεβαια.Καδρο και κρεμασμα.
Εικόνα

Σωστός , εμείς κλέφτες θα γίνουμε ?

Από το Moto G.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Νίκος Παππάς έγραψε:
g8777 έγραψε:Oχι βεβαια.Καδρο και κρεμασμα.
Εικόνα

Σωστός , εμείς κλέφτες θα γίνουμε ?

Από το Moto G.

Γαντζάκια πουλάς; :shifty: