George_Prix έγραψε:Νικολαε και Εδμονδιε αυτα που προτεινατε ειναι πεζοποριας. Ο Κρις ψαχνει ορειβασιας. ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα
Για το τερέν που μας έδειξε, περισσεύουν.
George_Prix έγραψε:Νικολαε και Εδμονδιε αυτα που προτεινατε ειναι πεζοποριας. Ο Κρις ψαχνει ορειβασιας. ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα
sknipper έγραψε:Τελικά δεν ξέρω αν ο ενδιαφερόμενος βοηθήθηκε από την υπερπροσφορά. Αλλά του δόθηκαν ερεθίσματα να το ψάξει καλύτερα.
Εμένα πολύ μου άρεσε το μαντρόσκυλο του edmond.
red_monster έγραψε:Τι γνώμη έχουμε για τα HOKA ?Πολύ καλή γνώμη αν ταιριάζουν στο πόδι σου και σε αυτό που ζητάς/χρειάζεσαι. Εμένα δεν ταιριάζανε και αναγκαστικά τα απέρριψα και κατέληξα σε Saucony. Μετά το γύρισα στη zero drop μάρκα Altra.
Scotch έγραψε:Πήρα κάτι adidas boost terrex (ή κάπως έτσι), από 220--> 110. Πολύ άνετα. Σαν να φοράω ανθεκτικό ultraboost σε μποτάκι.
< >
Chris έγραψε:Κι εγω με κατι terrex την εχω καταβρει τελευταια. Ορειβατικα που μοιαζουν με αθλητικα, τελειως αδιαβροχα, δε μασανε απο ολλανδικο καιρο, απο λασπες, τπτ
O Hamilton γιατί δεν έκανε δεύτερη προσπάθεια στο […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]