Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#30680 Εικόνα

Και οι δυο πρωταγωνιστές (ειδικά ο Duval που τον είχα συνηθίσει σε πολύ μέτριες εμφανίσεις γεροξούρα - γεροξεφτύλα) ήταν εξαιρετικοί.
Του Billy Bob Thorton θέλοντας και μη του βγαινε μια γελοιότητα τύπου ο Άη Βασίλης είναι λέρα και το υπόλοιπο cast επίσης πολύ καλό.

Το πρόβλημα ήταν στο σενάριο που ξεκίνησε από μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα και στην πορεία έβαλε στο μίξερ:
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

οπότε το τελικό αποτέλεσμα είναι κάπως έτσι
Εικόνα

Δείτε τη.
Άβαταρ μέλους
By g8777
EDDIE_147 έγραψε:..ειδικά ο Duval που τον είχα συνηθίσει σε πολύ μέτριες εμφανίσεις γεροξούρα - γεροξεφτύλα...

Με νευριαζεις. :x

Εικόνα

Μπαλιτσα διδαξε εδω και δεν πηραμε χαμπαρι οταν πρωτοβγηκε.

:inlove:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#31026 Βρήκα και μια σχετικά πλήρη λίστα με τις επερχόμενες σουπερηρωϊκές ταινίες από Marvel για τα επόμενα 3 χρόνια

http://www.followme.gr/lifestyle-cinema/article/1823/h-marvel-apokalyptei-oles-oi-tainies-poy-erhontai-ta-epomena-hronia

Φαίνεται ότι ο Thanos και το Infinity gauntlet πάνε για 2017....
Άβαταρ μέλους
By gto250swb
g8777 έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:..ειδικά ο Duval που τον είχα συνηθίσει σε πολύ μέτριες εμφανίσεις γεροξούρα - γεροξεφτύλα...

Με νευριαζεις. :x

Εικόνα

Μπαλιτσα διδαξε εδω και δεν πηραμε χαμπαρι οταν πρωτοβγηκε.

:inlove:

σωστοστ!

κοιτα νιατα εδω περα ομως,

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#32114 Σήμερα έχω πρόσκληση για Το κορίτσι που εξαφανίστηκε, που φαίνεται περίεργη με πολύ υψηλή αξιολόγηση στο ΙΜDb.

το έχει δει κανείς? όχι τίποτε άλλο αλλά κρατάει 150΄ και αρχίζει 10:30. Για πατάτα πάντως δεν φαίνεται...
Άβαταρ μέλους
By cmarin
Geo f1 έγραψε:Στην σελιδα 11 cmarin εχουν γραψει τα παιδια

thanks, και το είχα διαβάσει τότε αλλά δεν του έδωσα σημασία.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#32135 το the equalizer έχει βγει σε torrent? μπορεί κάποιος με π.μ να μου στείλει ένα link να το κατεβάσω? :help:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#32140 το 30,50 μετρα δεν το ειδε κανενας?? εμενα παντως μου αρεσε... η Γαλλιδα εστιατωρ!!!, οπως και το "κοριτσι", το 71, του Αλδομοβαρ το σπονδυλοτο "Ιστοριες για αγριους" γενικα ομορφα εργα για μεγαλη οθωνη.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#32170 ΕΠΟΣ. :metalo: :metalo: :s_wacko
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#32178 άλλα λάστιχα μπρος , άλλα πίσω...

Εγώ είδα αυτό

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bill33
JimClark έγραψε:άλλα λάστιχα μπρος , άλλα πίσω...

Tα μπροστά είναι κοντι αλλά τα πισω δεν μπορώ να τα θυμηθώ :hmmm: