Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#20504 Χθες είδα το ΜικροΦέστιβαλ με 15 ταινίες μικρού μήκους που γίνεται ταυτόχρονα σε 6 πόλεις. Πολύ μέτριο επίπεδο σε σχέση με πέρσι που 5-6 ταινίες ήταν κορυφαίες.
Χαρά ήταν πως μία ταινία από αυτές ήταν του του κινηματογραφικού εργαστηρίου που ανήκω.
Βλέπονται όλες χωρίς όμως να έχουν το κάτι διαφορετικό.

http://www.micromfestival.gr/localhost2 ... 7&Itemid=2
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
nass έγραψε:Είδαμε χτες βράδυ το Gone girl
Ανάμικτα συναισθήματα, σίγουρα το τέλος δεν πείθει (θα αποφύγω spoilers) αλλά και το σενάριο έχει αρκετές "τρύπες".
Από την άλλη ένα δεικτικό σχόλιο για τις σχέσεις, το γάμο κτλ. (θα ταίριαζε αρκετά στο άλλο θέμα :lol: )
Καλύτερα να μην το δείτε με τον/την SO σας :whistlink:

Ααα και ειπαμε στην πεθερα μου να κρατησει την μπομπα ενα βραδακι για να παμε να το δουμε με την κουτσουνα...
Τι...να μην παμε??? :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By Serf
#20960 Το Σάββατο είδα με την :inlove: το The Fault in Our Stars. Πολύ καλή για το είδος της (ρομαντικο-δραματική)!

Άβαταρ μέλους
By nass
Geo f1 έγραψε:
nass έγραψε:Είδαμε χτες βράδυ το Gone girl
Ανάμικτα συναισθήματα, σίγουρα το τέλος δεν πείθει (θα αποφύγω spoilers) αλλά και το σενάριο έχει αρκετές "τρύπες".
Από την άλλη ένα δεικτικό σχόλιο για τις σχέσεις, το γάμο κτλ. (θα ταίριαζε αρκετά στο άλλο θέμα :lol: )
Καλύτερα να μην το δείτε με τον/την SO σας :whistlink:

Ααα και ειπαμε στην πεθερα μου να κρατησει την μπομπα ενα βραδακι για να παμε να το δουμε με την κουτσουνα...
Τι...να μην παμε??? :s_whiteflag

Να πάτε... αλλά μην αρχίσετε συζήτηση για σχέσεις, τι είναι ο άνθρωπος κτλ. μετά...
Άβαταρ μέλους
By Govus
#21726 In Bruges.

Δεν κατάλαβα αν πρέπει να καταταγεί στις "μαύρες" κωμωδίες ή απλά ήταν χρηματοδοτούμενη από το ...τμήμα τουρισμού του Δήμου της Μπρυζ...

Ωραίο καστ πάντως.
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
#21759 Ειδα το "Breathe in", την προηγουμενη βδομαδα.

Απλη ιδεα (μια κοπελα παει μεσω ανταλλαγης μαθητων στις ΗΠΑ και αλλαζει το κλιμα στην οικογενεια που την φιλοξενει), με εξυπνη παρουσιαση.
Μ'αρεσε η φυσικοτητα που υπηρχε καθ'ολη την διαρκεια.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#21765 Σε άρθρο σχετικό με την Rosamunde Pike :inlove: , μπορείτε να διαβάσετε το κάτωθι:

Ήταν εκεί στο 'Die Another Day' ("όταν υποδύεσαι τη Miranda Frost, ο κόσμος θεωρεί ότι έχεις παρόμοιο χαρακτήρα, αλλά εγώ ήμουν 21 και έτρεμα από μέσα μου”, έχει πει), αλλά βαριέμαι θανάσιμα τα τζεημσμπόντ και έχω δει δυο τρία. Ήταν εκεί στο 'Johnny English: Η Επιστροφή', αλλά άντεξα να δω μόνο το πρώτο 'Johnny English'. Πήρε πολύ καλές κριτικές για το 'Wrath of the Titans' αλλά δεν τα μπορώ αυτά με τους τιτάνες και τις εφετζίδικες υπερπαραγωγές και τελικά για το μόνο που είμαι πραγματικά αδικαιολόγητη/ος είναι για το 'Περηφάνια και Προκατάληψη' που μια μακριά λίστα λόγων δεν μου επέτρεψε να το δω ακόμα

Ερώτηση κρίσεως: το άρθρο έχει γραφτεί από άντρα ή γυναίκα ? :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
KWSN-Men έγραψε:Μην σας ξενερώσει το trailer, Gone Girl πολύ καλή.

:s_thumbsup

yes. Την είδα σήμερα. Το μόνο που με ενόχλησε κάπως ήταν η μεγάλη διάρκεια. Χωρίς να κάνει κοιλιά όμως.
Ωραίες ανατροπές, αν και την πρώτη την υποψιάστηκα από νωρίς.
Και το θετικότερο ήταν ότι
δεν είχε το κλασσικό χάπι εντ που θα περίμενες. Αρκετά διεστραμμένο ταινιάκι.

Δικαιολογημένη η βαθμολογία που έχει στο imdb.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Bayern7 έγραψε:
KWSN-Men έγραψε:Μην σας ξενερώσει το trailer, Gone Girl πολύ καλή.

:s_thumbsup

yes. Την είδα σήμερα. Το μόνο που με ενόχλησε κάπως ήταν η μεγάλη διάρκεια. Χωρίς να κάνει κοιλιά όμως.
Ωραίες ανατροπές, αν και την πρώτη την υποψιάστηκα από νωρίς.
Και το θετικότερο ήταν ότι
δεν είχε το κλασσικό χάπι εντ που θα περίμενες. Αρκετά διεστραμμένο ταινιάκι.

Δικαιολογημένη η βαθμολογία που έχει στο imdb.

Καλός λόγος να μην παντρευτώ ποτέ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
Govus έγραψε:In Bruges.

Δεν κατάλαβα αν πρέπει να καταταγεί στις "μαύρες" κωμωδίες ή απλά ήταν χρηματοδοτούμενη από το ...τμήμα τουρισμού του Δήμου της Μπρυζ...

Ωραίο καστ πάντως.

Α, πολύ καλή, γέλασα αρκετά όταν την είχα δει. Πράγματι διαφημίζει ωραία την πόλη. Και την είδα μάλιστα 1 μήνα προτού πάω στην Μπριζ :s_cool

Προχθές Δευτέρα ξεκίνησε για τη χειμερινή σεζόν η νέα κινηματογραφική λέσχη Ηρακλείου (http://www.nekli.gr/) με την ταινία του Φαραντί, Το Παρελθόν. Θυμίζω ο Ιρανός σκηνοθέτης είναι βραβευμένος με όσκαρ ξενόγλωσσης για την προηγούμενη ταινία του, Ένας Χωρισμός.

Δυνατές ερμηνείες, δύσκολη και στενάχωρη ιστορία.
http://www.imdb.com/title/tt2404461/