Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#17754 Δε μαρεσει οτι εχω λιωσει στο βηχα, σε σημειο να μην μπορω να κοιμηθω προχθες. Κατι υποψιες για ασθμα και διαφορα αλλα με εκαναν να ψαξω να βρω πνευμονολογο εδω περα.

Μαρεσει το ποσο ασχοληθηκε ο ανθρωπος, καμια ωρα με ειχε μεσα, το πηρε πατριωτικα να δει τι εχω γιατι εχω και δυσκολο ιστπρικο.
Δε μαρεσει πολυ η διαγνωση αλλα θα το παλεψουμε
Μ αρεσει η χρεωση του, που ελλαδα δεν θα επαιζε με τιποτα (72.5 ευρω)

Μαρεσει η εμπιστοσυνη που κυριαρχει στις ανθρωπινες σχεσεις, μου εδωσε απλα τον τραπεζικο του λογαριασμο και μου λεει κανε καποια μερα μεταφορα, οποτε σε βολευει.....
Άβαταρ μέλους
By Chris
corsair έγραψε:αν πιστευεις οτι δεν υπάρχει λύση, πάντα μπορεις να βαλεις ελληνικες πινακιδες και να αποκτησεις diplomatic immunity... :innocent:

Καλά θα ήταν αλλά δεν ισχύει αυτό, μου έχει έρθει σπίτι στην Ελλάδα φώτο από κάμερα σε autobahn, με ενοικιαζόμενο κιόλας

< using some app
Άβαταρ μέλους
By drdino
#17798 Τα ενοικιαζόμενα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
corsair έγραψε:
PeterPan έγραψε:Είναι βανάκια που έχουν την κάμερα μέσα από το τζάμι. Δε νομίζω να εντοπίζονται αυτές... πρέπει να είναι η 5η κλήση

αν πιστευεις οτι δεν υπάρχει λύση, πάντα μπορεις να βαλεις ελληνικες πινακιδες και να αποκτησεις diplomatic immunity... :innocent:

Στην Ελβετία δεν είσαι καλυμένος :innocent:
Άβαταρ μέλους
By bill33
KiloMeater έγραψε:Δε μαρεσει οτι εχω λιωσει στο βηχα, σε σημειο να μην μπορω να κοιμηθω προχθες. Κατι υποψιες για ασθμα και διαφορα αλλα με εκαναν να ψαξω να βρω πνευμονολογο εδω περα.

Μαρεσει το ποσο ασχοληθηκε ο ανθρωπος, καμια ωρα με ειχε μεσα, το πηρε πατριωτικα να δει τι εχω γιατι εχω και δυσκολο ιστπρικο.
Δε μαρεσει πολυ η διαγνωση αλλα θα το παλεψουμε
Μ αρεσει η χρεωση του, που ελλαδα δεν θα επαιζε με τιποτα (72.5 ευρω)

Μαρεσει η εμπιστοσυνη που κυριαρχει στις ανθρωπινες σχεσεις, μου εδωσε απλα τον τραπεζικο του λογαριασμο και μου λεει κανε καποια μερα μεταφορα, οποτε σε βολευει.....

Περαστικά :s_smile
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Χρήστος Λάππας έγραψε:Εφόσον ζεις σε χώρα όπου η υπέρβαση του ορίου τιμωρείται χωρίς περιστροφές, απλά δεν σε παίρνει να τρέχεις.

Γερμανία είπαμε ότι είσαι;

ναι, Γερμανία... ε, δε μπορώ να πηγαίνω συνέχεια με 50 χαω :(

corsair έγραψε:
PeterPan έγραψε:Είναι βανάκια που έχουν την κάμερα μέσα από το τζάμι. Δε νομίζω να εντοπίζονται αυτές... πρέπει να είναι η 5η κλήση

αν πιστευεις οτι δεν υπάρχει λύση, πάντα μπορεις να βαλεις ελληνικες πινακιδες και να αποκτησεις diplomatic immunity... :innocent:

σιγά μην πληρώνω το 2λιτρο μετά στην Ελλάδα :lol: με 25€ την κλήση, μπορώ να τρώω όσες κλήσεις θέλω :lol:
για το γμτ είναι η ιστορία... :help:

@kilomeater: περαστικά φίλε.

μου άρεσε σήμερα που χειρούργησα τον πρώτο Έλληνα ασθενή μου :metalo:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#18302 Μ'αρέσουν τελικά τα SW.

Δε μ'αρέσει που όταν έπαιρνα το C5 Ελλάδα δεν υπήρχε το tourer (s/w) ούτε για δείγμα, και εδώ βλέπω κάθε πρωί ένα μαύρο σαν το δικό μου στο σχολείο του μεγάλου
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
KiloMeater έγραψε:Μ'αρέσουν τελικά τα SW.

Δε μ'αρέσει που όταν έπαιρνα το C5 Ελλάδα δεν υπήρχε το tourer (s/w) ούτε για δείγμα, και εδώ βλέπω κάθε πρωί ένα μαύρο σαν το δικό μου στο σχολείο του μεγάλου

όλα είναι θέμα συνήθειας...
εδώ στα βόρεια τα sw μου φαίνονται πιο όμορφα από τα σεντάν...

μου αρέσει που επισκέφτηκα τον Έλληνα που χειρούργησα κ μου είπε πως το γόνατο πλέον δεν πονάει κ πως την πρώτη μέρα μετά το χειρουργείο περπατά πάλι χωρίς πόνους, ανεβαίνει σκάλες κτλ :yahoo:

Μου αρέσει που γλίτωσα ταξίδι εβδομάδας με την ομάδα στο Τ(ζ)ατζικιστάν!!!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#18912 Μου αρεσε το χθεσινο απογευμα με την μπομπα!!! Την ειχα αγκαλια και χορευαμε μπλουζ με μπαλαντες των 90es!!!

Απο το νοτε εστελνα στην τβ μεσω youtube!!

Δεν μου αρεσε που μελαγχολησα με τα τραγουδια :(
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#19100 Πω πω γ@μ@τη μέρα.
Κατέβηκα κέντρο Βιέννης, καφεδάκι και γλυκό στο cafe central
Εικόνα

Εικόνα

Βόλτα και φαγητό στον Figmüller, το οποίο δικαίωσε τη φήμη του ως το καλύτερο σνίτσελ της πόλης.
Βόλτα, παγωτό Zanoti στην εκκλησία, λιακάδα, ποτάμι.

Έπρεπε να περάσουν 4+ μήνες για να κάνω τόσο χορταστική βόλτα, αλλά τα κατάφερα.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
PeterPan έγραψε:
KiloMeater έγραψε:Μ'αρέσουν τελικά τα SW.

όλα είναι θέμα συνήθειας...
εδώ στα βόρεια τα sw μου φαίνονται πιο όμορφα από τα σεντάν...

μου αρέσει που επισκέφτηκα τον Έλληνα που χειρούργησα κ μου είπε πως το γόνατο πλέον δεν πονάει κ πως την πρώτη μέρα μετά το χειρουργείο περπατά πάλι χωρίς πόνους, ανεβαίνει σκάλες κτλ :yahoo:

Μου αρέσει που γλίτωσα ταξίδι εβδομάδας με την ομάδα στο Τ(ζ)ατζικιστάν!!!

Καλη φαση.
Να σε εχουμε υποψη γιατι στα ορθοπεδικα ειμαστε σεσημασμενοι! :s_biggrin

Ον τοπικ:
Δε μ αρεσει που εγινε ο προφυλακτηρας της Τζουλιετα καινουριος :s_sad
Μπροστα αριστερο φαναρι σπασμενο και ο προφυλακτηρας (μονο) χαλια. Σκουτερας παραβιασε κοκκινο και εσκασε πανω μου και δυστυχως εσπασε και τον αστραγαλο του. Ευτυχως που δεν επαθε τπτ πιο σοβαρο γιατι εγω κοκκαλωσα κι αυτος δεν ετρεχε με πολλα (αλλα το ποδι του το επιασε αναμεσα στο μηχανακι και τον προφυλακτηρα, φυσικα για κρανος και εξοπλισμο - πχ μποτακια που θα του εσωναν το ποδι - ουτε λογος).

Μ αρεσει που πανω στην ατυχια τουλαχιστον το παλικαρι αποδειχτηκε κυριος (αστυνομικος μαλιστα) παραδεχτηκε μεσα στον πονο του οτι περασε κοκκινο, η ασφαλιστικη του ειναι στο φιλικο, και η κουκλα μου θα παει αντιπροσωπεια οπου ολα θα αλλαχτουν με καινουρια ανταλλακτικα.