nomarxis έγραψε:Το ποστάρω εδώ :
Φουλάρισα σε AVIN ( δουλεύει ξάδερφος εκεί, πήρα εγώ τη μάνικα ), το "καλό" , "BEST", "SUPER", "ULTRA", "VPOWER" diesel...
Στο trip μου έδωσε 200 λιγότερα km απ΄ότι το ''απλό" στα Super Market που φουλάρω επάνω.![]()
![]()
![]()
![]()
Τι καύσιμα είναι αυτά ρε γαμώτο!!Στη βενζίνη (vpower) που έβαζα δεν είχα δει διαφορά..λίγο λιγότερα km μου έδινε και αυτό μάλλον γιατί σταματούσαν στο πρώτο σκάσιμο...
Φίλος μου είπε πως στο diesel η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη απ΄ότι στη βενζίνη..οι γνώμες σας?
Δυστυχώς το αλεξίσφαιρο, γερμανικό μου μοτέρ θα κάνει υπομονή αυτά τα 3-4 γεμίσματα το χρόνο..Ελπίζω να τα πιει χωρίς λόξιγκα..
Αποκλειεται η αυτονομια να ειναι μικροτερη λογω του καυσιμου, ειδικα δε μια τοσο μεγαλη διαφορα.
Μαλλον το "πατησες" λιγακι παραπανω στα τελευταια χιλιομετρα και εγραψε υψηλοτερη καταναλωση.
Λογικα τα πετρελαια στην Ελλαδα εχουν βελτιωθει πολυ τα τελευταια χρονια, οταν κανω κανα ταξιδι εξωτερικο με το αυτοκινητο δεν καταλαβαινω καποια διαφορα στο καυσιμο (Γερμανια δεν πηγα ακομα με το δικο μου)

Στη βενζίνη (vpower) που έβαζα δεν είχα δει διαφορά..λίγο λιγότερα km μου έδινε και αυτό μάλλον γιατί σταματούσαν στο πρώτο σκάσιμο...