Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By markvag
GTS έγραψε:Nαι αλλα ειναι αμαξαρα, πετας και εναν κομπρεσσορα και γινεται και πυραυλος.

BMW 17 ετών (με φαντάζομαι έναν Χ αριθμό χλμ που δεν θα είναι λίγες δεκάδες) + after market κομπρέσσορας;; :inlove: :inlove:

Θα πάει πολύ καλά αυτό! :inlove: :metalo: :lol: :lol: :lol:

Zorz έγραψε:
fokion έγραψε:σε βενζινη και βλαβες παει στο διαολο...
το χρησιμοποιείς το χαιρεσαι κλπ κλπ

To "χρησιμοποιείς και χαίρεσαι" πάει βέβαια στις βενζίνες και τη τακτική συντήρηση/αναλώσιμα. Όχι στις βλάβες, εκτός κι αν είσαι εκ πεποιθήσεως Αλφίστι ή άλλου είδους BDSM (BMWάκιας)...

:ninja: :ninja:

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By bebes
#887902 Από τις 10 Απριλίου 2025 και μετά, στους ιδιοκτήτες οχημάτων που έχουν δηλώσει τα οχήματά τους σε ακινησία δίνεται η δυνατότητα να τα επαναφέρουν προσωρινά σε κυκλοφορία για όσους μήνες επιθυμούν, πληρώνοντας μόνο το αντίστοιχο ποσό των τελών κυκλοφορίας.

Η πληρωμή γίνεται «με το μήνα» και επιτρέπεται μόνο μία φορά ανά έτος.

Η δυνατότητα θα δίδεται πλέον σε μόνιμη βάση, από 1η Απριλίου κάθε έτους, και όχι με απόφαση που θα βγαίνει κάθε χρόνο. Ειδικά για το 2025, η δυνατότητα ενεργοποιείται από τις 10 Απριλίου.

https://www.protothema.gr/economy/artic ... -akinisia/
Άβαταρ μέλους
By elvet
glf έγραψε:Φέτος είμαι -260€. 106 vs Zoe

265 :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By bill33
#898120 300€ το πούντο και 88€ το άστρα.
Ελεγα να δώσω πινακίδες στο πούντο αλλά η σύζυγος κυκλοφορεί με αυτό τώρα για να μην φορτώνει χλμ στο άστρα,λέει.
Άβαταρ μέλους
By glf
#898122 Η γυναίκα μου λέει να βάλουμε αγγελία το Focus (lpg) γιατί θέλει κι αυτή EV ...
Άβαταρ μέλους
By dimik
glf έγραψε:Η γυναίκα μου λέει να βάλουμε αγγελία το Focus (lpg) γιατί θέλει κι αυτή EV ...
Δεν είναι η μόνη

Ανταλλαγή Stonic με EV2...

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#898145 Απόλυτα φυσιολογική πορεία. Άπαξ και δοκιμάσεις, δε γυρνάς πίσω :inlove:

Και φέτος 55€ για το smart. Γλυκοκοιτάζω τα EQ ForTwo, αλλά το χρησιμοποιώ τόσο λίγο, που λυπάμαι να δώσω αυτό που έχω (το οποίο btw συμπλήρωσε το καλοκαίρι τα 20 χρόνια απροβλημάτιστης ζωής).