Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By mmarkom
#56271 Διπλό εγκεφαλικό το μεσημέρι, γνήσια GTV 6 κόκκινη με ξένες πινακίδες στο Χαλάνδρι και κολλητά GT 1300 Junior 1ης
γενιάς σε υπέροχο πράσινο/λαδί χρώμα.
Άβαταρ μέλους
By pjathan
#57731 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
Κίκιζας . έγραψε:Porsche 356 Super 1600 (τωρα αν ηταν type A, B,C, αυτο δεν ξερω να το ξεχωριζω... :hmmm: )

Μπορείς να βάλεις πιο μεγάλη φωτό, .;
Αν υποθέσουμε ότι δεν είναι made in katerini ή κάτι τέτοιο (προσωπικά δε με χαλάει καθόλου) τοτε είναι πριν το 1957.

Σα γενικό κανόνα πάρε τα εξής:

Τα C είναι πανεύκολο να τα καταλάβεις επειδή έχουν δισκόφρενα (ζάντες πενταμπούλωνες ίδιες με τα πρώτα 911 και πλακέ τάσια)

Τα Β έχουν όμοια σκαθαρόζαντα ζάντα με αυτό της φωτογραφίας και ταμπούρα, αλλά έχουν τις εξατμίσεις στα overriders, τάσια με εξογκωμα στο σήμα, και δεν έχουν πλαφονιέρα αλλά φωτα πινακίδας στον προφυλακτήρα. Μέχρι το καλοκαίρι του '62 έχουν μονή σίτα πίσω (λέγονται και Τ5) ενώ μέχρι το '64 που βγήκε το 356C διπλή (Τ6).

Τα Α μέχρι την άνοιξη το '57 (λέγονται και Τ1) έχουν διπλά φώτα πίσω και την πλαφονιέρα πάνω από την πινακίδα ενώ από το καλοκαίρι του ΄57 μέχρι το '59 που βγήκε η Β έχουν teardrop φώτα πίσω και την πλαφονιέρα κάτω (τα Τ2).

Τα pre-A... ο Θεός και η ψυχή τους, υπάρχουν σε άπειρες παραλλαγές αλλά ένας εύκολος κανόνας είναι το σπαστό μπροστινό παρμπρίζ.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#62020 Ειναι η μοναδικη φωτο και γωνια ληψης, δεν εχω αλλη...και πιο μεγαλη νομιζω θα βγει παραμορφωμενη...Αν την σωσεις στο desktop, και την μεγενθυνεις?
Η συγκεκριμενη ειχε Γερμανικα νουμερα, κοινοτικη πινακιδα, οχι παλαια...
Αυτο που μου εκανε μεγαλυτερη εντυπωση ηταν ο εμπρος τροχος, (ο αριστερος οπως εβλεπα το αυτοκινητο) εδειχνε υπερβολικα μεσα, στο εσωτρικο του φτερου, σε αντιθεση με τον πισω...

P.S Τα γνωστα RCH , παροτι εχω δει απο κοντα -την ζαχαρι speedster- και δειχνουν πολυ καλοφτιαγμενα, το καταλαβα ακομα και εγω που δεν εχω ψαχτει με τα συγκεκριμενα, οτι ειναι ρεπλικες, κυριως απο την απωλεια σηματος μαρκας, σε καπω, τιμονι, αλλα και πολλες λεπτομερειες στο εσωτερικο που φωναζαν "καινουργιλα"... :lol:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#62023 To super που το είδες να το γράφει;
To πάνω έμβλημα φαίνεται να είναι του διεθμούς 356 registry... το κάτω κάτι μου θυμίζει αλλά δε μου έρχεται τώρα... :(
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#62033 ... :hmmm: Νομιζω οτι καπου το ειδα, αλλα οχι πισω, πισω ακριβως πανω απο την πλαφονιερα, ειχε με χρυσα γραμματα την αναγραφη "Porsche" και απο κατω "1600".
Ισως βεβαια και να θυμαμαι λαθος για την αναγραφη "super", παντως πισω σιγουρα εγραφε αυτα...
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#62221 Εικόνα

Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#62509 αυτο ειναι σοβαρο αυτοκινητο οχι αστεια..... :inlove:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#62989 Καποιο Range Rover club πρεπει να ειχε το κοπη τη πιτα...

Εικόνα

Και αναμεσα στα 7-8 Range και αυτο...

Εικόνα

< G3
Άβαταρ μέλους
By IKE
#62991 Κεφαλάρι δεν είναι εκεί? Έχω πετύχει το συγκεκριμένο Tesla σχεδόν στο ίδιο σημείο, hyper-majestic.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#62996 Κεφαλάρι ναι. Κι εγώ τον έχω ξαναπετύχει Εθνική. Δεν πρέπει να υπάρχει και άλλο λογικά.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Deleted User 1 έγραψε:Κεφαλάρι ναι. Κι εγώ τον έχω ξαναπετύχει Εθνική. Δεν πρέπει να υπάρχει και άλλο λογικά.

Και γω το χα πετύχει περυσι καπου στην ανοιξη να πηγαίνει σα να μην υπάρχει αυριο, στην Αθηνων- Λαμιας.

.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#63201 εγω τον πετυχα Κηφισια πριν 3 εβδομαδες..

.λογικα ο ιδιος ειναι... :lol:
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#64671 Εικόνα στη Λητή.

Και ένα σκοπιανό κόκκινο GT86 στο cosmos. Δεν είχα ξαναδεί πέρα απ' το test driven