iomy έγραψε:Pitt έγραψε:Κάνε την πρώτη διαδικασία, αλλά πρώτα αφαίρεσε τον φακό από το πορτμπαγκάζ και αν έχεις ενεργοποιημένα το αυτόματο άναμμα των φώτων, απενεργοποίησέ το και γύρνα τον διακόπτη στο off.
Επίσης δώσε σημασία στις λεπτομέρειες που αναφέρει. Για παράδειγμα, δεν αρκεί μόνο το σβήσιμο από τον διακόπτη της μίζας, αλλά πρέπει να αφαιρέσεις και το κλειδί. Αν έχεις πρόβλημα με το τηλεχειριστήριο του κλειδιού, διάβασε την σελίδα 74 του οδηγού χρήσης.
Γεια σας παληκάρια! Ξεχασα να γράψω ότι μετα το reset που έκανα τα alarm επανήλθαν μετά μία εβδομάδα.Μετά από επίσκεψη στο συνεργείο βρέθηκε με τη βοήθεια του διαγνωστικού ότι υπεύθυνος ήταν ο διακόπτης που βρίσκεται στο πεντάλ του φρένου.Μετά από επανειλλημένα πατήματα του φρένου ο εγκέφαλος έβγαζε τα αλάρμ.Αντικαταστάθηκε και από τότε έχω γύρω στα 3000 χμ χωρίς πρόβλημα.
Sorry για την αμέλεια μου να ενημερώσω έγκαιρα!
Τελικά αυτό πρέπει να έχω και εγώ είναι γνωστό πρόβλημα http://www.passionepeugeot.it/forum/vie ... 3#p1075563
Το κόστος ποιο ήταν για την αντικατασταση ?

Pitt σ'ευχαρηστώ το έκανα παραγγελία από το site που μου έστειλες .
Και βλέπω και για κάτι αλλαγές σε δίσκους-βολάν κτλ. με 11 πράσινα, και με πιάνει κρύος ιδρώτας μες στον καύσωνα
Ξέρει κανείς τι είναι αυτό, ποιος είναι ο σωλήνας του turbo, γιατί δεν κατάφερα να τους κάνω να μου το εξηγήσουν καλύτερα. 150€ με την εργασία.