- 23 Νοέμ 2017, 09:12
Πρωινό σεντοπόστ...
REALZEUS έγραψε:Nikos! έγραψε:Ε με τα AD08R
Γιατί να μην κάψεις τα παλιά μέσα στην πίστα μέχρι να το μάθεις αντί να ταλαιπωρείς τα καινούρια;
Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που είχα σκεφτεί, όμως δεν είχα δει προσεχτικά αυτά που έχει επάνω σε τι κατάσταση είναι.
Είναι τόσο χάλια που (προς τιμήν του) θα κανονίσει να πάρει τα καινούρια λάστιχα από τον Φωκά να μου ζαντάρει και να το πάρω με φρέσκα παπούτσια.
dimviii έγραψε:Nikos! έγραψε:dimviii έγραψε:με τι ελαστικα θα μπεις στο τρακντευ?
Ε με τα AD08R
δεν θα το επιχειρουσα.θα τα κραταγα για εξω που είναι ταμαμ,γιατι για πιστα ταμαμ δεν είναι.
Θα τα διαλυσεις εάν πιεσεις.
Ξέρω που το πας, μη βιάζεσαι. Δεν είμαστε ακόμα για σέμι. Κάτσε να μάθω το αυτοκίνητο.
morpheus έγραψε:Για να κλείσει εδώ από μέρους μου το θέμα, η μηχανή αναφέρθηκε σαν εναλλακτική καθημερινού ξεκαυλώματος με πολύ λιγότερα χρήματα απ'οσα χρειάζεται ένα αντίστοιχο αυτοκίνητο, μιας και δεν είναι λίγοι τελικά αυτοί που περνάνε την κρίση μεταξύ 30 και 40.
Δεν προσπαθούμε να πείσουμε κανέναν ούτε έχουμε άγνοια κινδύνου...
Όμως μια μηχανή δεν είναι μόνο φτηνά γκάζια ή υποκατάστατο ενός σοβαρού αυτοκίνητου για 20άχρονα, άλλα πολύ περισσότερα.
Kαι σίγουρα μια εντελώς διαφορετική εμπειρία, είτε έχεις τουτού με 75 είτε με 300 hp.
Και σου απάντησα λοιπόν, δε με ενδιαφέρει γιατί "δυσκολότερα και πιο διασκεδαστικά χαρακτηριστικά μπορώ να έχω με την ενασχόλησή μου με το μηχανοκίνητο", τη στιγμή που η συζήτηση γίνεται επάνω σε δικές μου επιλογές. Αν τώρα κάποιος περνάει παρόμοια κρίση, ας ανοίξει δικό του θέμα να το συζητήσει και θα να θέσει τις δικές του προδιαγραφές.
morpheus έγραψε:Όπως λοιπόν σου είπαν και οι υπόλοιποι Νίκο ΔΕΝ προσπαθεί να σε πείσει κανένας να πάρεις μηχανή, οπότε τσάμπα τσαντίζεσαι.
Κοίτα μορφέα, όταν σε ένα θέμα γίνεται τελικά περισσότερη συζήτηση για το οκτάβια επειδή είχα γράψει πόσο γαμάτο αυτοκίνητο είναι (ίσως να έχει γίνει 3 φορές αναφορά σε αυτό το θέμα), ενοχλεί. Αυτό.
morpheus έγραψε:Κουβέντα γίνεται γύρω από τον τίτλο του τόπικ περι mid 30s κρίσης, αγχολυτικών οχημάτων, fun to drive επιλογών καθημερινής χρήσης και χωρίς να περιμένεις τη Κυριακή ή τη μια φορά το μήνα να κάνεις την καύλα σου...
Και μιας και εσύ βρήκες αυτό που έψαχνες (και πάλι καλοτάξιδο το όπλο
) και θα συνεχίσεις στο αντίστοιχο τόπικ, νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε αυτή κουβέντα χωρίς να απευθύνεται σε σένα.
Επίσης αναφέρεις συνέχεια το κάρτ ως τι...?
Μπορείς να πας στη δουλειά με το κάρτ και γενικά να κινείσαι καθημερινά με αυτό?
Το ανέφερα συγκεκριμένα για αυτό και εδώ θα βρεις την απάντηση:
Nikos! έγραψε:morpheus έγραψε:Κάτι που με μισό εκατοστό παραπάνω γκάζι μπορεί να σε στείλει αδιάβαστο... κάτι που την αναλογία κιλων ανα ίππο του μπορεί να σε κάνει να χάσεις το κάθισμα κάτω απο τον κώλο σου... κάτι που κάθε μικροκίνηση του σώματος σου γίνεται αλλαγή της δυναμικής του...
Τέτοια και ακόμα καλύτερα, δυσκολότερα και πιο διασκεδαστικά χαρακτηριστικά μπορώ να έχω με την ενασχόλησή μου με το μηχανοκίνητο αγαπητέ.
Αν και τις μηχανές ποτέ δε τις συμπάθησα αδύνατον να μου έδιναν περισσότερη χαρά από το μηχανοκίνητο.
Αυτό που έψαχνα ήταν κάτι το διαφορετικό, κάτι το περισσότερο all-round και νομίζω το βρήκα. 
Δε ξέρω αν κατάλαβες ακριβώς τι απάντησα. Η απάντηση μου δεν ήταν το γενικότερο πλαίσιο απάντησης της κρίσης, αλλά πολύ συγκεκριμένη στα χαρακτηριστικά που αναφέρεις. Και μετά κλασσικά, βγήκε εκτός γηπέδου η μπάλα και φτάνουμε στο παρακάτω:
morpheus έγραψε:Ή γιατί είναι ίδια όπως είπες... που ζητάς από τον HF να μην εκφέρει άποψη αν δεν γνωρίζει από μηχανοκίνητα καρτ, άλλα εσύ εκφέρεις άποψη ότι μηχανή και καρτ είναι το ίδιο χωρίς να έχεις ιδέα από μηχανές.
Σορρυ άλλα περισσότερα κοινά έχει το Octavia με το Evo απ'ότι το καρτ (ναι ναι το μηχανοκίνητο) με τη μοτοσυκλέτα.
Ναι αγαπητέ, εκφέρω άποψη διότι είναι ένα θέμα που αφορά δική μου επιλογή, οπότε βάσει αυτής και βάσει αυτών που έχουν αναφερθεί και από εσένα (με το παραπάνω quote) απαντάω. Αν θέλετε να το ανοίξετε το θέμα, fine...όχι εδώ γιατί δε βοηθάει κάπου εφόσον η απόφαση έχει παρθεί και 2τροχο δεν ήταν ποτέ στην ατζέντα.
Για τη τελευταία πρότασή σου, κανονικά ο Ντίμης πρέπει να σου ρίξει warn.
Επίσης, εάν στο τοπικό φτάσει να έχει περισσότερα word counts η λέξη οκτάβια από τη λέξη EVO, ο Ντίμης θα το κλειδώσει.
Οπότε συμμορφωθείτε.