kouladi έγραψε:Θα το έλεγες και ευκαιρία εάν σε 12 μήνες δεν έβγαινε νέο Leon. Κρίμα να δίνεις τόσα λεφτά και να είσαι ο τύπος με το προηγούμενο.
Αυτό δε με απασχολεί καθόλου προκειμένου να έχω αυξημένο vmf. Τα περισσότερα αυτοκίνητα που είχα ήταν πάντα κάποιους λίγους μήνες στην αγορά όταν έμπαινε παραγγελία οπότε το χω ξεπεράσει. Πέρα από αυτό το Cupra θέλει σίγουρα 1-1.5 χρόνο για να παρουσιαστεί και σίγουρα θα είναι και ακριβότερο.
EDDIE_147 έγραψε:Δεν ξέρω ποια είναι η ζήτηση για hatch 300 ίππων στα 35k αλλά κάνε παζάρι ακριβώς επειδή είναι euro 6.
Θεωρητικά θα έχεις μειωμένη μεταπωλητική αξία σε σχέση με το αντίστοιχο euro 6.2 --> το οποίο όμως πότε βγαίνει; Έχει βγει;
Κοίτα ζήτηση πάντα υπάρχει. Το άλλο το λευκό αν θυμάσαι που είχε ένας μαντράς έφυγε σε δύο μέρες με αρχική τα 31Κ. Η μεταπωλητική δε με πολυνοιάζει. Τουλάχιστον όχι όσο με καίει τώρα στο Audi που ξέρω ότι έχω πληρώσει τα μύρια όσα. Για παραγγελία Cupra Euro 6.2 λέει θέλει 5 μήνες και είναι κάνα 500αρι ακριβότερο ως αρχική τιμή. Δεν το πιστεύω βέβαια. Προφανώς το λέει για να σπρώξει το υπάρχον. Πάνω από 3μηνο αποκλείεται να θέλει.

τι λέει για όλο αυτό;
έρχονται και παρέρχονται φίλος. Σιγά μη δώσουμε λογαριασμό τι αμάξι θα πάρουμε. Εκείνη δε με άκουσε και πήρε Jazz πριν κάνα 2μηνο. Εγώ γιατί να κάνω αλλιώς? 99.9% το Leon θα κρατήσει πολύ περισσότερο από την κάθε

!