Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By GTS
socratesn έγραψε:Είναι σίγουρα χαμηλότερη του μ.ο.
Πιθανως να χει 136000 αντι για 13600 χιλιομετρα?
Τρακαρισμα ? Σκοτωμένος? Χαμηλοτερη τιμη επειδή είναι βενζινοκίνητο = χαμηλοτερη ζητηση? :hmmm:

Ειναι πολυ χαμηλη τιμη και με 13600 χμ μονο. Γιατι δεν πας να το δεις; Αν ειναι καθαρο θα ειναι σουπερ αγορα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#625261 Βενζινοκίνητο, σημαίνει υψηλότερη ζήτηση, όχι χαμηλότερη.
Πολύ λίγα τα χιλιόμετρα, μήπως όντως υπάρχει λάθος;
Δερματίνη στα καθίσματα, για μένα θα ήταν no go πάντως και ειδικά όταν μιλάμε και για τα μη sport. Γενικώς, το συγκεκριμένο δεν μου κάνει πολύ κλικ, χωρίς να μπορώ να το προσδιορίσω γιατί. Φαίνεται βασική έκδοση πάντως, η τιμή είναι δελεαστική μεν, αλλά θα έψαχνα κάτι διαφορετικό.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#625269 HF γενικα εχω την αίσθηση οτι ο περισσοτερος κοσμος πετρέλαιο ψαχνει να αγορασει, εξου και το συμπέρασμα μου.
Πάντως όντως κατι παιζει με το εν λόγω και δεν ειμαι και Αθήνα να το τσεκαρα.

@gts το εχω δει και αυτο, αλλα πολλα χιλιομετρα αφενος και πολλά λεφτα πανω απ το μπατζετ μου αφετέρου. Και με εξαίρεση το Μ πακ, δεν λεει να δωσεις 20Κ για 70.000 χιλιομετρων αυτοκίνητο οταν με 26 παιρνεις το τρεχον καινουριο
Γενικα κρατανε ψηλες τιμες και δεν είναι τυχαιο πως όποτε βγαινει κατι σε σωστη τιμη φευγει εντος 24ωρων.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#625273 Τα πετρέλαια είναι περισσότερα, γιατί είχε γεμίσει η αγορά με leasing. Δεν ξέρω αν όντως ο κόσμος ψάχνει πετρέλαιο, πλέον μόνον όσοι κάνουν πολλά χιλιόμετρα τα προτιμούν, γιατί φοβούνται πως σε λίγα χρόνια δεν θα τα θέλει κανένας, ακόμη και οι εταιρείες leasing έχουν αλλάξει τακτική και προωθούν την βενζίνη.
Τέσπα, θεωρώ πως η F20 αξίζει μόνον σε βενζίνη. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#626276 https://www.carnext.com/el-gr/autokinit ... z6m3-97e4/
:hmmm:
Εχει front-rear PDC, προβολείς ομιχλης (πολυτέλεια για τον μ.ο. ελληνικής F20) , cruise control.
Δεν έχει LED και σοβαρά καθίσματα.
Αλλά είναι δέλεαρ η τιμή σε σχέση με τα χιλιόμετρα και τυράκι το κόστος χρησης λογω diesel.
Αυτοι εκει στη Leaseplan ειναι καθολου ευελικτοι στις τιμές? :hmmm:
Υποθέτω οχι.
Άβαταρ μέλους
By GTS
socratesn έγραψε:https://www.carnext.com/el-gr/autokinita/bmw/1-serie/mh0e-z6m3-97e4/
Εχει front-rear PDC, προβολείς ομιχλης (πολυτέλεια για τον μ.ο. ελληνικής F20) , cruise control.
Αλλά είναι δέλεαρ η τιμή σε σχέση με τα χιλιόμετρα και τυράκι το κόστος χρησης λογω diesel.
Υποθέτω οχι.

τελειως βασικο μοντελλο μονο μπρος αισθητηρες εχει σαν εξτρα. τυπικο ληζινγκ δηλαδη. ειναι καλη επιλογη μονο αν κανεις πολλα χιλιομετρα. φανταζομαι ομως οτι σε ληζινγκ θα βρεις και αυτοματα τα οποια θα προτιμουσα αν μιλαμε για τετοιους βασικους εξοπλισμους.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#626283 Έχω κάνει πολλά km με 116d και δεν με ενόχλησε τίποτα στον κινητήρα, ίσα ίσα

Πίσω είναι αρκετά στριμόκωλο βέβαια αλλά δεν είναι και ΤΤ :lol:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#626286 @GTS συμφωνώ, αλλα καλως κακως αυτοι ειναι οι άσσοι στην Ελλάδα, οι περισσότεροι κατω απ τα 20Κ εχουν ακομα χειροτερο εξοπλισμο απ αυτη μαλιστα..εκτος κ αν σταξω στον καθενα 22Κ για αυτοκίνητο 5ετιας οταν με 25Κ παιρνω καινουρια με 2πλασιο εξοπλισμο, πραγμα που δεν μ ενδιαφερει να κανω.

@rm, οι πισω χωροι είναι το τίμημα της πισωκινησης, αλλα δεν μ ενοχλεί πολυ, εχω συνηθίσει κ απ τη δικη μας. Σαββατο μαλλον θα οδηγησω Μινι, αποκλειεται να μου φανει πιο ανετο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
socratesn έγραψε:https://www.carnext.com/el-gr/autokinita/bmw/1-serie/mh0e-z6m3-97e4/
Υποθέτω οχι.

Αν diesel, θα έλεγα ψάξε ένα αυτόματο Μινι. Αν όχι, και θέλεις F20, τότε έστω αυτόματο, μπας και παλεύεται λίγο. Ούτως ή άλλως, με το diesel μοτέρ και ειδικά το βασικό, η πίσω κίνηση έχει ελάχιστη σημασία.
Άβαταρ μέλους
By alexm
#626304 Ήδη είναι κρατημένο το 116d. Δεν ξέρω πραγματικά τι γίνεται και φεύγουν τόσο γρήγορα. Άλλη 116d που κοιτούσα από τη Βελμαρ έφυγε και αυτή αμεσως
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#626305 Αν ψάχνεις κάτι σε τέτοια κατηγορία, ειναι καλο ντιλ οι μεταχειρισμενοι ασσοι με σωστες τιμες. Πιστεύω για αυτό φεύγουν έτσι .Δεν εχει πολλα μικρομεσαια σε μικρότερες τιμες..Giulietta π.χ. με λίγα χιλιομετρα, είναι ακριβότερες, ομοια και τα περισσοτερα Golf. Απλα οι περισσότεροι πουλάνε σε ο,τι να ναι λεφτά (δεν τους αδικω, καθενας ο, τι και οσο θελει μπορει να πουλάει) με αποτέλεσμα κατι σε νορμαλ τιμη να θεωρείται σπανια ευκαιρια
Άβαταρ μέλους
By GTS
#626307 Σε αυτα τα χρηματα δεν θα παρεις 1 με καλο εξοπλισμο. Φανταζομαι τα βασικα 116δ εχουν βγει πολυ οικονομικα και με καλο κινητηρα (που καταργειται) οποτε τα περνουν για να προλαβουν γιατι στο αμεσο μελλον ντηζελ μονο διλιτρο θα ειναι. Εχουν και περισσοτερη ροπη απο το βενζινη 118 και διωχνουν ποιο ευκολα την ουρα. Αρχικα ειχαν και 2 χιλ διαφορα στην τιμη ομως αλλα ειναι ανωτερος κινητηρας απο την βενζινη κυριως λογω χαμηλοτερης καταναλωσης σε συνθηκες πολης και χαμηλοτερο κοστος καυσιμων και περισσοτερη ροπη.