funkyreverend έγραψε:Αυτό...rx8_drifter έγραψε:elteo έγραψε:Αυτούς που βλέπω εγώ δεν μου μοιάζουν για του σακκιδιου. Έχω δει όλα τα τελευταία μοντέλα της premium γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. SRB, MK, BGμε αντίστοιχες σλαβοφατσες.
επειδή το έχουμε ξανασυζητήσει, η Λευκάδα τα τελευταία χρόνια γέμισε απο Ρουμάνους οι οποιοι σκάγανε με διαστημικά αμάξια, τόσο που να λές, τί διαολο ήρθε η ανάπτυξη, έσκασε μύτη η τοπική μαφία ή ζουνε μέρες ΠΑΣΟΚ?
Μέχρι που ένας βενζινάς φίλος ρώτησε και έμαθε ότι ΟΛΑ αυτά ειναι νοικιασμένα για να κατέβουν διακοπές, σε στυλ αυτοκινητοδιακοποδάνειο.
Πίσω Ρουμανία, μπορεί να μην έχει ούτε ποδήλατο
Δεν θα μου φαινόταν και περίεργο - η μόστρα και ο νεοπλουτισμός υπάρχει εκεί έντονα, να ξέρετε όμως ότι στη Ρουμανία εδρεύει πλέον Silicon Valley ευρωπαϊκό και παίζουν σε IT engineers* μισθοί του στυλ 2000-3000 ευρώ καθαρά τους οποίους δεν τους κουνάς ούτε για αστείο να τους φέρεις "στον πολιτισμό". Ευνόητο είναι ότι υπάρχει κίνηση χρήματος γενικά, καθαρού και βρώμικου. Κοινωνία τριών ταχυτήτων, δεν είναι το σύνολο έτσι φυσικά.
Φίλος δίπλα μου λέει ότι τα αυτοκίνητα είναι απλώς κλεμμένα.![]()
*Δεν μιλάω για κεφάλια, μιλάω για 25-35 ηλικίες.
έχω φίλο εδώ Ρουμάνο με 2 πτυχία παρακαλώ που δουλεύει σε μεγάλη πολυεθνική σε σχέση με ΙΤ. Είχε φύγει για έναν χρόνο στην Ρουμανία να τελειώσει το 2ο πτυχίο και δούλευε σε Quality control κατασκευαστή hardware, αλλά προτιμούσε τον καιρό και το high society εδώ
< >

) στο τελος διαιρουν τον λογαριασμο ισοποσα, δηλαδη φαγαμε καλα με τα χρηματα αλλων...ακραια παραδειγματα αλλα υπαρχουν και αυτα...
Έχω ακούσει ότι έχει και ωραίο κοντοσούβλι αλλά δεν βάζει κάθε μέρα και δεν το έχω πετύχει.