glf έγραψε:....κυρίως για να γράψω το δρόμο με την 360
Ποια κάμερα έχεις και πού/πώς τη στηρίζεις;
glf έγραψε:....κυρίως για να γράψω το δρόμο με την 360
Dimitris_P έγραψε:Είμαστε Πόζαρ για λίγες μέρες και λέω να πάμε Φλώρινα μονοήμερη. Δεν έχω έρθει ποτέ προς τα εδώ και έχει όμορφα μέρη. Τι προτάσεις υπάρχουν; Αξιοθέατα, διαδρομές (νορμάλ όχι χωμάτινες) φαγητό κλπέφυγες;
nass έγραψε:Πήγα προ 15 ημερών ημερήσιο road trip Αθήνα-Θεσσαλονίκη 850 χλμ.![]()
Η συνολική διαδρομή που ακολούθησα ήταν:
Road section 1: Αθήνα-Λιβαδειά (από αυτοκινητόδρομο)
Special stage 1: Λιβαδειά-Δεσφίνα-Ιτέα-Ναύπακτος all time classic
Road section 2: Ναύπακτος-Γεφύρι Πλάκας-Πράμαντα (από Ιωνία)
Special stage 2: Πράμαντα-Μπάρος-Χαλίκι-Ανήλιο-Μέτσοβο
Ανασυγκρότηση (σύντομη): Μέτσοβο
Special stage 3: Μέτσοβο-Μηλιά-Κρανιά-Γρεβενά
Road section 3: Γρεβενά-έξοδος Πολύμυλος (Εγνατία)
Special stage 4: Πολύμυλος-Καστανιά-Βέροια
Road section 4: Βέροια-Θεσσαλονίκη (Εγνατία)
Τέτοιες διαδρομές προσπαθώ να κάνω 1-2 φορές το χρόνο και είναι ο ένας λόγος που δεν αγοράζω ως κύριο αυτοκίνητο ηλεκτρικό (ο άλλος είναι ότι δεν έχω δυνατότητα φόρτισης στο σπίτι ή το γραφείο) παρά την εκτίμηση που έχω στο φανταστικό powertrain των Tesla
Ανεφοδιασμοί αγνή 100άρα: Αθήνα-Ναύπακτος-Γρεβενά που με έβγαλε έως Λάρισα στο γυρισμό.
Για την SS2 που είναι το θέμα: στα Τζουμέρκα έπαθαν πολλές καταστροφές από πρόσφατες θεομηνίες (από Ντάνιελ και δώθε) και όλοι οι δρόμοι που πέρασα ώς μονή Κηπίνας ήταν σε άθλια κατάσταση (λακούβες-χάσματα και τέτοια) ή τους επισκεύαζαν. Δεν αξίζει για οδήγηση, μόνο απλό πέρασμα.
Από μονή Κηπίνας έως Μπάρο είναι πολύ καλό ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ 3 Km πριν το Μπάρο (από Καλαρύτες) έχει "κάτσει" ο δρόμος και πηγαίνοντας από αρκετά περισσότερα χλμ. από όσα θα έπρεπε βρήκα κάτω και εν γένει ταλαιπώρησα το αυτοκίνητο (χωρίς εμφανείς ζημιές μέχρι στιγμής...)
Επίσης μεγάλη προσοχή γιατί είναι γεμάτο αγελάδες σε κάποια σημεία.
Από Μπάρο-Χαλίκι έως Μάντρα Χότζα πολύ καλό επίσης για όποιον αντέχει την απότομη κατηφόρα από Μπάρο (πάλι έχει λακούβες σε 2-3 σημεία).
Μετά τη Μάντρα Χότζα δυστυχώς δεν μπορείς να πας γρήγορα, ο δρόμος είναι υπερβολικά στενός και μέσα στα δέντρα και έτσι και διασταυρωθείς με άλλον μπορεί να γίνει ατύχημα. Αρα σεμνά... είναι όμως πανέμορφα.
Με άλλα λόγια, η SS2 είναι ωραία για να λες ότι πήγες και λόγω ομορφιάς αλλά από οδήγηση λίγα πράγματα (έχω περάσει από Μπάρο 5-6 φορές πάντα το ίδιο είναι)![]()
Από τις παραπάνω διαδρομές φανταστικές οι SS3 και SS4, ας μην επεκταθώ![]()
Στην SS3 έχει και διασταύρωση για Βάλια Κάλντα, είχα πάει να περάσω από εκεί προ ετών και είχε πάρει το δρόμο ένα ρέμα και πέρασε πάνω από τις πέτρες μόνο ένας βοσκός με Jimny με τρέιλερ με σκυλιά αλλά εγώ δεν χώραγα από το πέρασμα του Jimny (βουνό πέτρες από τη μία, χάος από την άλλη...) και αναγκάστηκα να γυρίσω πίσω και να πάω την άλλη μέρα από την κλασσική είσοδο από Περιβόλι.
nass έγραψε:Με το A45S φυσικά.
Με τα φρέσκα PZeroR όντως φανταστικά λάστιχα!! Κράτημα στο στεγνό σαν ημισλικ!

@BARHonda ο Nikos! δεν είναι καναπεδάκιας :rtf[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]