Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#865253 Ενταξει οχι ακριβως ,η αληθεια ειναι οτι ψαχνω παρεα οχι πολλους αλλους 2 μαξ
Με ολα αυτα που εχουν γινει τελευταια (εχασα τον πατερα μου) και ολα αυτα που γινονται ,απιστευτα τρεξιματα για κληρονομικα θεματα ,ειπα με το καλο να σχεδιασω ενα ταξιδακι εκει στα τελη αυγουστου η αρχες σεπτεμβριο.
Το ταξιδι θα γινει με το forza 750 εννοειται.
Το πλανο ειναι πατρα-μπαρι ,απο εκει ματερα ( γυριστηκαν εκει και καποιες σκηνες απο το τελευαιο 007 )
Μετα αμαλφι με ολα τα γυρω μερη και τελος ναπολι με ολα τα γυρω μερη.
Και απο ναπολη επιστροφη μπαρι για το καραβι.
Δεν ξερω ακομα ποσες διανυκτερευσεις στο συνολο ...υπολογιζω 2 ματερα και στα περιξ, μετα αλλες 3 αμαλφι και τελος 3 στην περιοχη της ναπολι
Δλδ 8 συν 2 το καραβι πηγαινε ελα 10 μερες συνολο.
Προτασεις δεκτες για τα μερη αυτα και περιξ αυτων, Μιας και ειναι με μηχανες υπαρχει ευκολια μετακινησης σε κοντινα μερη
Άβαταρ μέλους
By glf
#865288 Ωραία μέρη. Και γω θέλω να τα γυρίσω.
Πρέπει να πάρω μηχανή σε κάποια φάση να αρχίσω πάλι τέτοια ταξίδια..
Άβαταρ μέλους
By otso
bujinkan έγραψε:Ενταξει οχι ακριβως ,η αληθεια ειναι οτι ψαχνω παρεα οχι πολλους αλλους 2 μαξ
Με ολα αυτα που εχουν γινει τελευταια (εχασα τον πατερα μου) και ολα αυτα που γινονται ,απιστευτα τρεξιματα για κληρονομικα θεματα ,ειπα με το καλο να σχεδιασω ενα ταξιδακι εκει στα τελη αυγουστου η αρχες σεπτεμβριο.
Το ταξιδι θα γινει με το forza 750 εννοειται.
Το πλανο ειναι πατρα-μπαρι ,απο εκει ματερα ( γυριστηκαν εκει και καποιες σκηνες απο το τελευαιο 007 )
Μετα αμαλφι με ολα τα γυρω μερη και τελος ναπολι με ολα τα γυρω μερη.
Και απο ναπολη επιστροφη μπαρι για το καραβι.
Δεν ξερω ακομα ποσες διανυκτερευσεις στο συνολο ...υπολογιζω 2 ματερα και στα περιξ, μετα αλλες 3 αμαλφι και τελος 3 στην περιοχη της ναπολι
Δλδ 8 συν 2 το καραβι πηγαινε ελα 10 μερες συνολο.
Προτασεις δεκτες για τα μερη αυτα και περιξ αυτων, Μιας και ειναι με μηχανες υπαρχει ευκολια μετακινησης σε κοντινα μερη

ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
Το μονο που λειπει ειναι καποιος να σου προσεχει το σπιτι , προσφερομαι (εχω την εντυπωση οτι εχει μπαλκονι με θεα θαλασσα) α και ελπιζω να ειναι σε αποσταση περπατηματος μακρυα απο την Ηλεκτρα μιας και το παρκαρισμα στο παρκο ειναι το ιδιο με της πλατειας συνταγματος.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#865580 Το ίδιο ταξίδι προγραμματιζα πέρυσι (ακριβως τετοια μερα σαν σήμερα έφτανα Ναπολη), αλλά τελικά "μπλέχτηκαν" άλλα δυο (αγαπητα) ζευγάρια και πήγαμε με το αεροπλάνο :oops: .
Μου έμεινε απωθημενο όμως η ακτή Αμάλφι, και τα μέρη μεταξύ της και του Μπάρι, οπότε μάλλον θα ξαναπαω (με το μοτοσακό :innocent: ) αν βρω κανα 5ημερο ελεύθερο.

Εχουμε ενα θεμα που αναφερονται αρκετα πραγματα, αν θελεις μπορεις να ρωτησεις και συγκεκριμενα
viewtopic.php?p=801291&sid=f4be75d9bb6096564256392aec189c93#p801291

Μιας που θα πας οδικώς, μην παραλείψεις αυτό, που ηταν για μένα η αφορμή για ολο το ταξίδι (άσχετα πως κατέληξε)
Εικόνα