Πωλήσεις, αγορές, ανταλλαγές. Δημοσιεύστε την αγγελία σας στην σωστή κατηγορία.
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#865974 Με την συμπλήρωση 6 ετών και 255000 απροβληματιστων χιλιομέτρων ,και κυρίως λόγω αύξησης μελών στην οικογένεια ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω το μικρακι μου! (Έχω μπανισει και κάτι talisman και megane station gt line στας Γερμανίας και τα διαβολάκια μου φωνάζουν άλλαξε αμάξι)

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/343360847/

Είναι άψογα συντηρημένο όπως και στο εσωτερικό ενώ εξωτερικά εχει κάτι σημαδάκια χρήσης .το αυτοκίνητο έχει κάνει όλα τα χιλιόμετρα Θεσσαλονίκη Σέρρες λόγω καθημερινής μετάβασης στην εργασία..
Η αλήθεια είναι πως δεν πολύ καίγομαι και να το δώσω και θα δοθεί μόνο στα λεφτά που ζητάω.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#865984 Στα συν είναι ότι τα χλμ έγιναν εύκολα, αλλά αυτό το ξέρεις μόνο εσύ. :innocent: Επίσης ότι δεν είναι η ντιπ βασική έκδοση.
Στα πλην το...προφανές. Τα χλμ δεν είναι λίγα και αυτό σίγουρα θα είναι αποτρεπτικό.
Υπολόγισε πάντως άνετα ένα 500ρικο μαχαίρι μη πω παραπάνω.
Μακάρι βέβαια να πετύχεις αυτό που θες :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#865986 Έχεις δίκιο σε όλα..Το καλό (για μενα)είναι ότι ούτε βιάζομαι ούτε τίποτα..Όσον αφορά το μαχαίρι, ναι όντως ίσως να πλήρωνα εγώ πχ μεταβίβαση,γιατί οι τιμές που παίζουν στα micra ξεκινάνε με 8500 τα νοικιαρικα leasing και σε έκδοση που δεν έχει ούτε cd.. είδωμεν …