Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#865763 Ειμαι λιγο επιφυλακτικος με αυτες τις προσφορες καθως αφορουν "οικονομικη" σειρα μεμβρανης,οποτε δεν ξερω αν θα προτιμουσα χωρις να κανω μια μικρη ερευνα περι τινος προκειται.
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
sknipper έγραψε:Θυμάμαι ότι αν έχεις καθρέφτες κι από τις δύο μεριές τότε τα πίσω τζάμια μπορεί και να είναι εντελώς αδιαφανή (όπως τα επαγγελματικά που αντί για τζάμια έχουν λαμαρίνα).

Μπορεις να βαλεις πιο σκουρα μεμβρανη πισω, ειναι σωστηρια απο τενεκεδες με μηχανες-αμαξια και κιτ-ξενον κινεζικα και αρρυθμιστα που σε ακολουθουν.
Μειωνει κατα πολυ το στραβωμα.Οδηγω αρκετα νυχτα σε αστικο περιβαλλον και στο λεω εκ πειρας.
Μειον οτι στο παρκαρισμα νυχτα δεν βλεπεις τοσο καλα οσο να μην ειχες καθολου αλλα αμα εχεις καθρεφτη με καμερα τοτε εισαι αρχοντας.
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#888798 Καλησπέρα και Χριστός ανέστη!! Είμαι σε αναζητηση φιμέ μεμβρανών για το megane (station του 2019).. δύο τηλέφωνα που έκανα στη Θεσσαλονίκη πήρα τιμές 250€ για llumar και ίδια τιμή για νανοκεραμικες της xpel ενώ οι πιο απλές τις xpel ήταν στα 180.. την llumar την έχω ακουστά σαν εταιρία και ξέρω ότι πρόκειται για μια από τις κορυφαίες.αναμεσα στις δύο μάρκες τι θα επιλέγατε; Νανοκεραμικες και xpel ή απλές της lumar?
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
manoliossss έγραψε:Καλησπέρα και Χριστός ανέστη!! Είμαι σε αναζητηση φιμέ μεμβρανών για το megane (station του 2019).. δύο τηλέφωνα που έκανα στη Θεσσαλονίκη πήρα τιμές 250€ για llumar και ίδια τιμή για νανοκεραμικες της xpel ενώ οι πιο απλές τις xpel ήταν στα 180.. την llumar την έχω ακουστά σαν εταιρία και ξέρω ότι πρόκειται για μια από τις κορυφαίες.αναμεσα στις δύο μάρκες τι θα επιλέγατε; Νανοκεραμικες και xpel ή απλές της lumar?

Νανοκεραμικες οποιας εταιριας θες. Δεν παιζονται σε σχεση με τις απλες.

Αυτο που παιζει μεγαλυτερο ρολο ειναι ο εγκαταστατης κι οχι η μαρκα
Άβαταρ μέλους
By egobrain
manoliossss έγραψε:Εχουμε καμία πρόταση για τοποθέτηση Θεσσαλονίκη;
είχα απαντήσει και παλιότερα:
Carglass Γρηγορίου Ε' 6 & Δελφών γωνία - Cityglass

ευχαριστημένος