glf έγραψε:Ε πως τρύπησε;;;;
δεν φαινεται να ειναι απο πετραδακι,εχει λαδωσει την κατω αριστερη γωνια εκει που ειναι η ενωση με την πλαινη λεκανη.Μαλλον ξεπρεσαρισμα.
glf έγραψε:Ε πως τρύπησε;;;;
Anonymous Founder έγραψε:Πολύ νωρίς δεν τρύπησε;
kostis20 έγραψε:Πόσα km εχει αυτό?
dimviii έγραψε:τρυπησε το ψυγειο ερκοντισιο στο λευκο κλιο.Χριστοτου.![]()
160 το υγρο 1234(οικολογικο)
60 εργασια
120 ψυγειο σε DENSO.
340 συνολο.
Giuseppe Busso έγραψε:dimviii έγραψε:τρυπησε το ψυγειο ερκοντισιο στο λευκο κλιο.Χριστοτου.![]()
160 το υγρο 1234(οικολογικο)
60 εργασια
120 ψυγειο σε DENSO.
340 συνολο.
Με τις υγείες σου.
Επειδή πρόσφατα έβαλα το κούλερ και επειδή ίσως αντιμετώπιζα πρόβλημα κατά την τοποθέτηση με τον κλιματισμό, ο οποίος έπρεπε να βγει και τελικά δεν βγήκε, είχα πάρει τιμή για το Λεόν από έναν Diavia στη Νίκαια. Μου είπε ότι γενικά είναι 60€ για το φρέον αλλά με ρώτησε συγκεκριμένο αμάξι και μου είπε ότι φοράει το οικολογικό φρέον το δικό μου και η τιμή για αυτό είναι 100€. Δεν ξέρω τι διαφορά έχει αυτό που έβαλες αλλά τα 160€ είναι εξωφρενικό ποσό. Ήδη τα 100 που άκουσα για εμένα μου φάνηκε υπέρογκο. Ευτυχώς δεν μου χρειάστηκε, αλλά σε κάθε περίπτωση, εγώ έμαθα τιμές.
Giuseppe Busso έγραψε:Όχι Μήτσο. Στην αρχή ρώτησα ακριβώς αυτό που λες. Αν όταν το βγάλει, μου το κρατήσει κάπου, σε ένα δοχείο τέλος πάντων, κάνω τη δουλειά και πάω σε 1-2 μέρες για να το τοποθετήσει πάλι. Λέω πόσο να θέλει; 10-20€;
Μου είπε ότι δεν γίνεται αυτό που ζητάω. Θα πεταχτεί και θα μου βάλει καινούριο πάλι. Σου λέω τι μου είπε.
.
δλδ θα το πεταγε το φρεον σου?

Νταξ το ξεραμε οτι θα περασει 100 καρτακια ο Μαξ κ[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]
Εχεις πουλησει κανενα βιβλιο μεχρι τωρα ή ακομα ψ[…]