Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
#862617 Nαι, το ίδιο είχα με το καπώ, όπου γυάλισε μόνο για λίγο καιρό και τώρα έχει γίνει σκ@τ@
Στην οροφή, πρέπει να έχει «ψήσει» το αλάτι το βερνίκι.
Δοκίμασε σε ένα-δυό σημεία να τα πειράξεις, και βλέπεις.
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#872255 Θα πάω να ρωτήσω detailer και φανοποιο να μου πουν αν επανέρχεται το χρώμα η θέλει οριστικά βαψιμο,το αμάξι δυστυχώς έχει φάει αλάτι από τα νησιά για 4-5 χρόνια και ήταν εκτεθειμένο σε όλες καιρικές συνθήκες,έχουν σκουριασει και τα ταμπούρα πίσω.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Sijune21 έγραψε:Θα πάω να ρωτήσω detailer και φανοποιο να μου πουν αν επανέρχεται το χρώμα η θέλει οριστικά βαψιμο,το αμάξι δυστυχώς έχει φάει αλάτι από τα νησιά για 4-5 χρόνια και ήταν εκτεθειμένο σε όλες καιρικές συνθήκες,έχουν σκουριασει και τα ταμπούρα πίσω.

Δεν αξίζει να φτιάξεις το ερκοντισιον γιατί η αξία της επισκευής αγγίζει την αξία του οχήματος αλλά θα πας σε detailer?
Μήπως να σκεφτείς αλλαγή με κάτι πιο νέο, σε καλύτερη κατάσταση;
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
PaNick67 έγραψε:Δεν αξίζει να φτιάξεις το ερκοντισιον γιατί η αξία της επισκευής αγγίζει την αξία του οχήματος αλλά θα πας σε detailer?Μήπως να σκεφτείς αλλαγή με κάτι πιο νέο, σε καλύτερη κατάσταση;

Μηπως μπερδευτηκες καπου,στο Polo classic εχω προβλημα με το air condition,αλλα μαλλον θα κανω αυτο που λες γιατι τα εξοδα του να το επισκευασω απο το μηδεν και να γινει ενα λειτουργικο air condition,μπορει να φτασουν 5-6 κατοσταρικα και το αμαξι αυτο,οντας 28 ετων πλεον,δλδ γυρω στα ιδια λεφτα που το παιρνει ενας μαντρας,μια αντιπροσωπεια για παλιοσιδερα,ανταλλακτικα κοκ.

Στο Fiesta,εχει φαμπωσει η μασκα,εμπρος στον προφυλακτηρα και κατω απο το νικελ της πορτας του συνοδηγου μεχρι και το δεξι φτερο,οπως φαινεται στις φωτο που ανεβασα σε προηγουμενο ποστ,παροτι το ειχα κανει γυαλισμα,μου ειχε πει τοτε εκεινος ο μαστορας,οτι πιθανον να επανελθει το θαμπωμα καποια στιγμη και ετσι εγινε τελικα,οποτε η δεν εγινε σωστη δουλεια απο αυτον,η θα επρεπε να κανει επαναφορα του χρωματος,δεν ειμαι και γνωστης ιδιαιτερα να πω την αληθεια.