GTS έγραψε:QsisVTS έγραψε:δε λες πάλι καλά που δεν είχα κάνα 6+ θα δοκίμζα σιγουρα να το λυγίσω
Πας για Ζ3? Ο μονος λογος για να βαλει καποιος ένα "αδιαβροχο" κινητο σε νερο είναι να το εχει βαρεθεί.![]()
δε ξαναπαίρνω sony με κούρασαν
GTS έγραψε:QsisVTS έγραψε:δε λες πάλι καλά που δεν είχα κάνα 6+ θα δοκίμζα σιγουρα να το λυγίσω
Πας για Ζ3? Ο μονος λογος για να βαλει καποιος ένα "αδιαβροχο" κινητο σε νερο είναι να το εχει βαρεθεί.![]()
QsisVTS έγραψε:δε λες πάλι καλά που δεν είχα κάνα 6+ θα δοκίμζα σιγουρα να το λυγίσω
QsisVTS έγραψε:GTS έγραψε:QsisVTS έγραψε:δε λες πάλι καλά που δεν είχα κάνα 6+ θα δοκίμζα σιγουρα να το λυγίσω
GTS έγραψε:QsisVTS έγραψε:GTS έγραψε:QsisVTS έγραψε:δε λες πάλι καλά που δεν είχα κάνα 6+ θα δοκίμζα σιγουρα να το λυγίσω
Γιατι ετσι; Τι σκέφτεσαι να παρεις;
QsisVTS έγραψε:ελπίζω απλά να στρώσει, αλλιώς με βλέπω να παίρνω κάνα g2 μεταχείρα
τέλοσπαντων, ίσως περίμενα κι εγώ πολλά από τη sony
GTS έγραψε:Ο μονος λογος για να βαλει καποιος ένα "αδιαβροχο" κινητο σε νερο είναι να το εχει βαρεθεί.![]()
g8777 έγραψε:Motorola moto G.
mirage έγραψε:S3 neo
elteo έγραψε:Z3

JasonLouk έγραψε:g8777 έγραψε:Motorola moto G.
-1mirage έγραψε:S3 neo
+1elteo έγραψε:Z3
+δώρο από τον popolaro
Sent via mobile
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλε[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]