Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
glf έγραψε:μπήκα μενού να ρυθμίσω ημερομηνία στο focus και είδα ότι η ημερομηνία παίρνει ρύθμιση στο έτος από..2003 εώς 2013 !!! χεχεχε με κούφανε (οκ δεν είναι πρακτικό πρόβλημα)

Σε ποιο focus αυτο? Πηγες σε καναν αντιπροσωπο μηπως και σου βρει καμια λυση?
Άβαταρ μέλους
By glf
#99139 2008 facelift. Ε όπως είπα δε με ενοχλεί κιόλας
Άβαταρ μέλους
By drdino
#99154 Απίθανο το κόβω. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
#99291 Και εγω για αυτο ρωταω! Μηπως να αποσυνδεες τον αρνητικο πολο μπα και εφαγε καμια κωλουμπρα? :lol:
Άβαταρ μέλους
By glf
#99427 Είδα την ίδια ερώτηση και σε ξένο φόρουμ.
Φαντάζομαι με κανα φλασαρισμα το gem να μπορεί να... προχωρήσει.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#99428 Βάλε 31/12/13 και 23.59, άσε το να προχωρήσει για ένα λεπτό και να αλλάξει μόνο του και μετά βάλε την ημερομηνία που θέλεις.
Άβαταρ μέλους
By glf
#99430 Αχα
Άβαταρ μέλους
By bill33
glf έγραψε:Αχα

μην το κάνεις!!!! :omg: :protest:

Θα γίνει πάλι κολοκύθα!!!! :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By glf
#99433 Βασικά δε θα το κάνω γιατί ξέρω οτι αν βγει η μπαταρία θα μηδενίσει πάλι. Έτσι έγινε και τώρα η δουλειά. Έβγαλα κο ρεύμα απο τα όργανα. .
Άβαταρ μέλους
By drdino
#99514 Εγώ δεν μίλησα για μπαταρία πάντως.
Άβαταρ μέλους
By Govus
#99516 Μήπως στη 10ετία απλά ...λήγει το αυτοκίνητο :shifty: ...;
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Govus έγραψε:Μήπως στη 10ετία απλά ...λήγει το αυτοκίνητο :shifty: ...;

Δηλαδη σε 5 χρόνια παπαλα το φιεστινι? :(
Να αρχιζω να κανω οικονομιες για το St!!

.
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
#100189 Με πήραν σήμερα απ'τη Ford για να μου προτείνουν 1 χρόνο εγγύηση με 67 ευρώ για το Focus μου (του 2007 με 63.000 χλμ). Η εγγύηση καλύπτει μηχανικά μέρη, εγκέφαλο και κιβώτιο και περιλαμβάνει εργασία και τα 2/3 της αξίας των ανταλλακτικών (το 1/3 δικό μου). Μέχρι τώρα δεν είχα βλάβες και δεν πολυψήνομαι, από την άλλη 5 ευρώ το μήνα δεν είναι σοβαρό ποσό :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By famas
#100214 193 ευρώ το χρόνο κοστίζει η επέκταση εγγύησης για το καινούριο φόκους. Να υποθέσω ότι μέχρι τώρα όλα τα σέρβις τα κάνεις στην αντιπροσωπεία;
Άβαταρ μέλους
By Govus
famas έγραψε:193 ευρώ το χρόνο κοστίζει η επέκταση εγγύησης για το καινούριο φόκους. Να υποθέσω ότι μέχρι τώρα όλα τα σέρβις τα κάνεις στην αντιπροσωπεία;

Μπορείς ν' αγοράσεις και κατ' έτος :hmmm: ;
Εμένα μου πούλησαν 3ετή (επέκταση) όταν το πήρα, προς 430 € (αργότερα έμαθα πως αυξήθηκε κιόλας :thumbsdown: )...