Στην Ελλάδα περνάει το δίκιο του πιο τσαμπουκά, ακόμα και σε αυτό το θέμα.
Στην Ελλάδα περνάει το δίκιο του πιο τσαμπουκά, ακόμα και σε αυτό το θέμα.
giannik1977 έγραψε:Χρήστο πίστεψε με πήραν τέτοια τρομάρα μόλις άκουσαν το περιπολικο πίσω τους..νομιζω εκανα το σωστο,
Χρήστος Λάππας έγραψε:Μην υποτιμάς την παραδειγματική αξία της τιμωρίας.
Pitt έγραψε:giannik1977 έγραψε:Χρήστο πίστεψε με πήραν τέτοια τρομάρα μόλις άκουσαν το περιπολικο πίσω τους..νομιζω εκανα το σωστο,
Μπράβο σου! Κι εγώ νομίζω ότι έκανες το σωστό.
Ήταν πιτσιρικάδες, πέρασαν προσεκτικά (μη παρεξηγηθώ, δεν επικροτώ την παραβίαση του κόκκινου) σταμάτησαν αμέσως, παραδέχθηκαν το λάθος τους (δεν άρχισαν τα "μα κυρ’ αστυνόμε, πράσινο ήταν") και ήταν και παραμονές Πάσχα.
Νομίζω ότι το μάθημά τους το πήραν με το παραπάνω ακόμη κι’ αν δεν πόνεσε η τσέπη του μπαμπά τους.Χρήστος Λάππας έγραψε:Μην υποτιμάς την παραδειγματική αξία της τιμωρίας.
Αν ένα από τα παιδιά σου κάνει κάποιο σφάλμα και δείξει μεταμέλεια, εσύ το τιμωρείς εκτιμώντας την παραδειγματική αξία της τιμωρίας;
giannik1977 έγραψε:Πανο , όπως είπα κ στον Χ.Λ , αν έρθεις ενα 8ωρο μαζί , θα τρελαθεις με τον τροπο που οδηγάει ο Ελληνας. Όχι οτι πρεπει να είσαι μεσα σε ενα περιπολικό για να το καταλάβεις , αλλά είναι κ οι γύρω δίπλα σου που σου κάνουν νόημα κ λένε: "εεε δεν τον βλέπεις;"
Απο αυτό όμως , μέχρι την πληρη κ χωρίς εξαιρέσεις εφαρμογή του νομου (ΚΟΚ) απέχει πολύ.
Κάθε περιπτωση την κρινεις ανάλογα κ με τις περιστάσεις.Αλλιως πίστεψε με θα ήθελα 3 μπλοκ κλήσεων στην βάρδια..
Προφανώς στο εξωτερικο δεν γίνεται αυτό.Έκανες παράβαση; Τελος-------->γράψιμο κλήσης..
elvet έγραψε:giannik1977 έγραψε:Πανο , όπως είπα κ στον Χ.Λ , αν έρθεις ενα 8ωρο μαζί , θα τρελαθεις με τον τροπο που οδηγάει ο Ελληνας. Όχι οτι πρεπει να είσαι μεσα σε ενα περιπολικό για να το καταλάβεις , αλλά είναι κ οι γύρω δίπλα σου που σου κάνουν νόημα κ λένε: "εεε δεν τον βλέπεις;"
Απο αυτό όμως , μέχρι την πληρη κ χωρίς εξαιρέσεις εφαρμογή του νομου (ΚΟΚ) απέχει πολύ.
Κάθε περιπτωση την κρινεις ανάλογα κ με τις περιστάσεις.Αλλιως πίστεψε με θα ήθελα 3 μπλοκ κλήσεων στην βάρδια..
Προφανώς στο εξωτερικο δεν γίνεται αυτό.Έκανες παράβαση; Τελος-------->γράψιμο κλήσης..
Εγώ πιστεύω οτι ο μόνος τρόπος για να μειωθεί έστω και λίγο η καφρίλα που βλέπεις (και βλέπουμε) στο 8ωρο σου, είναι να ξοδεύεις όχι 3 αλλά 13 μπλοκ κλήσεων σε κάθε βάρδια, το ίδιο και οι συνάδελφοί σου. Η κρίση ανάλογα με τις περιστάσεις και οι δήθεν φιλολαϊκές ή παιδαγωγικές τακτικές μας έφτασαν εδώ που είμαστε. Εάν πλήρωνε τα 700 ευρώ για το κόκκινο ο οδηγός του παραδείγματος, μάλλον θα είχε σαφώς περισσότερες πιθανότητες να μην το ξανακάνει, παρά τώρα που 'τη γλίτωσε', ίσα ίσα που τώρα θα θεωρεί οτι θα την ξαναγλιτώσει αφού μετά από τέτοια εν ψυχρώ παράβαση τη γλίτωσε με χτυπηματάκι στην πλάτη.
panos2171 έγραψε:Pitt έγραψε:Ήταν πιτσιρικάδες, πέρασαν προσεκτικά (μη παρεξηγηθώ, δεν επικροτώ την παραβίαση του κόκκινου)
Συγνώμη αλλά διαβάζεις τι γράφεις; Αγνόησαν ερυθρό σηματοδότη
panos2171 έγραψε: Αν πάντως από τέτοια ηλικία γράφουν στα @@ τους ΚΟΚ δε μπορώ να φανταστώ τι θα κάνουν σε λίγα χρόνια.
giannik1977 έγραψε: Προφανώς στο εξωτερικο δεν γίνεται αυτό.Έκανες παράβαση; Τελος-------->
Χρήστος Λάππας έγραψε:Δεν είπε κανείς να καρατομήσουμε τους παραβάτες. Απλά να τους δοθεί μια κλήση, ώστε να το σκεφτούν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, πριν το ξανακάνουν.
Όποιος έχει οδηγήσει σε πόλη της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης ξέρει πολύ καλά την αξία της τιμωρίας και το πόση μεγάλη διαφορά κάνει στην ασφάλεια και την ποιότητα ζωής όλων των υπόλοιπων.
Pitt έγραψε:
Ήθελα να ήξερα, εμείς οι αυστηροί κριτές, πόσες φορές παραβιάζουμε τον ΚΟΚ καθημερινά...
Δεν έχεις πατήσει ποτέ σου διπλή γραμμή; Εγώ αναγκαστικά το κάνω σχεδόν καθημερινά.
Αλλά εντάξει, οι παραβάσεις των άλλων είναι σοβαρές, εμείς ξέρουμε και ελέγχουμε.giannik1977 έγραψε: Προφανώς στο εξωτερικο δεν γίνεται αυτό.Έκανες παράβαση; Τελος-------->
Και όταν λέμε τέλος, εννοούμε ΤΕΛΟΣ! Σταμάτημα, και μετά ΤΕΛΟΣ!![]()
Μήπως εκεί "έξω" μηδενίσθηκαν οι παραβάσεις και πλέον γίνονται μόνο στην Ελλάδα;
Καλή Ανάσταση!
Pitt έγραψε:panos2171 έγραψε:Pitt έγραψε:Ήταν πιτσιρικάδες, πέρασαν προσεκτικά (μη παρεξηγηθώ, δεν επικροτώ την παραβίαση του κόκκινου)
Συγνώμη αλλά διαβάζεις τι γράφεις; Αγνόησαν ερυθρό σηματοδότη
Συγνώμη αλλά διάβασες τι έγραψα στην παρένθεση;panos2171 έγραψε: Αν πάντως από τέτοια ηλικία γράφουν στα @@ τους ΚΟΚ δε μπορώ να φανταστώ τι θα κάνουν σε λίγα χρόνια.
Ήθελα να ήξερα, εμείς οι αυστηροί κριτές, πόσες φορές παραβιάζουμε τον ΚΟΚ καθημερινά...
Δεν έχεις πατήσει ποτέ σου διπλή γραμμή; Εγώ αναγκαστικά το κάνω σχεδόν καθημερινά.
Αλλά εντάξει, οι παραβάσεις των άλλων είναι σοβαρές, εμείς ξέρουμε και ελέγχουμε.giannik1977 έγραψε: Προφανώς στο εξωτερικο δεν γίνεται αυτό.Έκανες παράβαση; Τελος-------->
Και όταν λέμε τέλος, εννοούμε ΤΕΛΟΣ! Σταμάτημα, και μετά ΤΕΛΟΣ!![]()
Μήπως εκεί "έξω" μηδενίσθηκαν οι παραβάσεις και πλέον γίνονται μόνο στην Ελλάδα;
Καλή Ανάσταση!
Δεν ξέρω για τα σποτ αλλά για την αντισεισμική τεχ[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
https://i.postimg.cc/wBQLbZMc/813966[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]