Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#9905 Αυτή τη στιγμή το τοπικό βρίσκεται πολύ κοντά στο να ξεπεράσει το ανεκτό επίπεδο γραφικότητας.

Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι το όλο πραξικόπημα έγινε για να κάνει restart το forum και καμία σχέση με πυραμίδες ή μπίζνεζ.
Σε λίγους μήνες θα διαβάζουμε σχόλια τύπου "πόσο γαμάτο άρθρο ήταν αυτό που γράψατε παιδιά στο τεύχος του προηγούμενου μήνα" και αν τυχόν γραφτεί κάτι αρνητικό για τον ΣΧ θα βγαίνει ένα χέρι από τον ουρανό τύπου Monty Pythons και θα τον κοπανάει.

Δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε.

Εγώ δεν θα την πάλευα σε ένα τέτοιο μόρφωμα που περιέγραψα παραπάνω και χαίρομαι που δημιουργήθηκε το παρόν.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
bibendum έγραψε:Καλα αν δεν σου αρεσει πανε γραψου αλλου...

Με το ζορι τον κραταμε :s_cry
Τελευταία επεξεργασία από rx8_drifter και 14 Σεπ 2014, 20:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By vice246
trident1971 έγραψε:Το θεατρο του παραλογου...

εαν υπαρχει κατι που δικαιολογει τον χαρακτηρισμο καλο ειναι να καταγραφει ωστε οσο ειναι καιρος να διορθωθει....
εγω παντως δεν εχω αντιληφθει οποιαδηποτε αναρμοστη συμπεριφορα ουτε απο τα απλα μελη, ουτε απο τους διαχειριστες και συντονιστες....
Άβαταρ μέλους
By trident1971
bibendum έγραψε:Καλα αν δεν σου αρεσει πανε γραψου αλλου...

I may as well do, or I may as well don't. In any case, κουμαντο στο σπιτι σου, τσολιάδες δε χρειαζομαι, φχαριστω :rtfm:

ΥΓ πεταχτηκε και ο αλλος :yahoo:

Ήρεμα. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
trident1971 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:

Σε τι αναφέρεσαι;

Στην ολη κατασταση/συζητηση/πεπραγμενα εδω και αλλου. Ασε να δουμε πως θα παει, ειναι νωρις ακομα, μπορει να διαψευστω.

Αν αλλού είναι θέατρο του παραλόγου, δεν με αφορά.
Εδώ, πού ακριβώς το εντοπίζεις το θέατρο του παραλόγου; :s_dunno :s_bored

Γενικώς, έχω την εντύπωση πως δείχνεις μια δυσαρέσκεια από την αρχή, χωρίς να έχω καταλάβει τους λόγους ακριβώς..
Αν λοιπόν έχεις κάτι συγκεκριμένο, ευχαρίστως να το δούμε. Αν όχι, θα παρακαλούσα να απουσιάζουν οι χαρακτηρισμοί, που προσβάλλουν τους συμμετέχοντες, αλλά και όλους όσους ασχολούνται με την ορθή λειτουργία του νέου φόρουμ.
:s_no
Άβαταρ μέλους
By mirage
#9920 Νομίζω πως η συζήτηση έχει κάνει άπειρους κύκλους. Προφανώς κάποιοι έχουν τις απόψεις τους. Άλλοι είναι χαρούμενοι άλλοι όχι. Κανένας δεν είναι εδώ παρά την θέληση του οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί τόση συζήτηση. Σε όποιον δεν αρέσει το νέο φόρουμ το παλιό υπάρχει. Όποιος βλέπει θεωρίες συνομωσίας και δεν του αρέσει εδώ επίσης μπορεί να σταματήσει να γράφει. Όποιος θέλει να είναι πιστός στην σύζυγο και να μην έχει γκόμενα επίσης μπορεί να μην γράφει εδώ και να γράφει μόνο στην σύζυγο.
Η δίκη μου θέση έχει γραφτεί ξεκάθαρα στο άλλο φόρουμ και είναι στην υπογραφή μου. Αν η εκεί διαχείριση θέλει να την βγάλει ας την βγάλει έχει αυτή την δυνατότητα. Όλα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#9921 Ας μας πει ο trident τι εννοεί με το θέατρο του παραλόγου όμως, γιατί είναι η δεύτερη φορά, μετά το περιστατικό του Αγίου Σάββα (για να φρεσκάρω την μνήμη του), που μας κρατάει σε αγωνία...
:s_dunno
Άβαταρ μέλους
By ELTASSOS
vice246 έγραψε:

εαν υπαρχει κατι που δικαιολογει τον χαρακτηρισμο καλο ειναι να καταγραφει ωστε οσο ειναι καιρος να διορθωθει....
εγω παντως δεν εχω αντιληφθει οποιαδηποτε αναρμοστη συμπεριφορα ουτε απο τα απλα μελη, ουτε απο τους διαχειριστες και συντονιστες....

ti λες τωραααα.
Εσυ δεν εχεις αντιληφθει αναρμοστες συμπεριφορες, και ομως οι μπαχαλακηδες, απο τον πλανητη ΕΛ, κυκλοφορουν μεταξυ μας. posting.php?mode=edit&f=9&p=9922#

EDIT mod
Αφαιρέθηκε ρατσιστικό βλακώδες σχόλιο. Μην επαναληφθεί.[Admin]
:s_mad
Άβαταρ μέλους
By g8777
#9923 Μα τημπαναγια δεν έχω ξαναδιαβάσει πιο αναλυτική επεξήγηση για το ΣΚΑΣΕ.

Βάλτε ηταφι στο Hall of Fame της Ακαδημίας Αθηνών!

Edit :Και κρεμαστε και την φανέλα του mirage!!
Άβαταρ μέλους
By Orestisren
#9927 Ναι γιατί καταντάει κουραστικό. Δε φτιάχνεις κάτι αλλο για να ανακυκλώνεις τα προβλήματα του παρελθόντος συζητώντας μέσα σε αυτό αλλά για να φύγεις προς τα μπροστα. Κλειδώστε το γιατί καταντάει γραφικό για να μην πω γελοίο
Τελευταία επεξεργασία από Orestisren και 14 Σεπ 2014, 20:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By bill33
#9928 Κανένας δεν γράφτηκε με το ζόρι στο φόρουμ όπως και κανένας δεν υποχρεούται να παραμένει αν δεν του αρέσει.Υποχρεούται όμως να ακολουθεί τον κανονισμό ,αν δεν του αρέσει αυτός τότε οι πόρτες ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα.Αλλιώς να ξέρει να δέχεται τις ποινές αν τον παραβιάζει.

Αν έχουν κάποιο παράπονο μερικοί ότι στο 4τφ τους φέρθηκαν άδικα τότε να στείλουν πμ στον διαχειριστή του εξηγώντας τις αδικίες εις βάρος τους και να του ζητήσουν να τους πάρουν πάλι πίσω.Εδώ δεν θα βγάλουν τα απωθημένα τους .
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Anonymous Founder έγραψε:Αν αλλού είναι θέατρο του παραλόγου, δεν με αφορά.
Εδώ, πού ακριβώς το εντοπίζεις το θέατρο του παραλόγου; :s_dunno :s_bored

Γενικώς, έχω την εντύπωση πως δείχνεις μια δυσαρέσκεια από την αρχή, χωρίς να έχω καταλάβει τους λόγους ακριβώς..
Αν λοιπόν έχεις κάτι συγκεκριμένο, ευχαρίστως να το δούμε. Αν όχι, θα παρακαλούσα να απουσιάζουν οι χαρακτηρισμοί, που προσβάλλουν τους συμμετέχοντες, αλλά και όλους όσους ασχολούνται με την ορθή λειτουργία του νέου φόρουμ.
:s_no

Οσες φορες εκρινα πως χρειαζεται, εχω τοποθετηθει, λεγοντας τη γνωμη μου χωρις να νοιαστω αν κυλαω με το ρευμα ή οχι. Θα διατηρησω προς το παρον τις όποιες επιφυλαξεις μου (και οχι δυσαρεσκεια) αν μου επιτρεπεται, συμμετεχοντας. Σε καμμια περιπτωση δεν προσεβαλα καποιον ή παρεβηκα τον κανονισμο.

Για τον Αγιο Σαββα ελαβες PM, την ιδια στιγμη που ζητηθηκε.