Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#9853 Τα φώτα σας, υπαρχει σε κατοχη Polo 1.2, 3 κύλινδρο αρκετα προβληματικο στη 10ετη πορεια του το οποιο θα δωθει για να αλλαχτει με 207 τελη του 2006 1,6 με 110 αλογα απο φιλο με 140χιλ χιλιόμετρα (τα οποια αναλογια 80-90% πραγματικά σε αυτοκινητοδρομο λογο του πηγενε ερχόταν Σαλονικη-Λαρισα για δουλειά)

Η αλλαγη θα με κοστίσει 2-3χιλ οποτε μιλάμε για λιγα λεφτά απλα με φοβίζουν τα χιλιόμετρα του 207!

Αξιζει η αλλαγη? Να ξεφορτωθώ το πιο αργο κ απο τη καθυστεριση αθλιο 3κυλινδο? Με ενα λιγο πιο ζωντανό 1.6αρι?

Το 207 εχει ζωή μπροστά του (στο φιλο δεν εχει βγαλει κανένα πρόβλημά σε ολα τα χρονια που το εχει πάντως)?
Άβαταρ μέλους
By famas
#9993 Έστω και τα μισά να ήταν αλήθεια από όσα μας είπες για το polo, που δεν έχω λόγο να αμφισβητώ αλλά το λέω προς χάρη της κουβέντας, καλοτάξιδο το Peugeot και μπράβο που έχεις τετοιους φίλους.
Άβαταρ μέλους
By Zeus
red_monster έγραψε:Μετα απο 3,5 χρόνια με 1.4 207, ούτε στον εχθρό μου...

Δεν ξερω το 207, αλλα το 9n, και ειδικα το 3κυλινδρο, μιλαμε για το απολυτο τριμπουρδελο...παιζει να ειναι μακραν το χειροτερο πολο ολων των εποχων (ειχαμε και 6n και 6n2). Επομενως ποσο χειροτερο μπορει να ειναι το 207?
Άβαταρ μέλους
By kinq1
#10398 ΚΑΝΤΟ ΧΘΕΣ. Διώξτο το μπουρδέλο. (είχα κι εγώ πόλο του 2002, χιλιοτετρακοσάρι βεβαια, κι έβγαλε ένα εκατομμύριο προβλήματα. Ενα έφτιαχνα, δέκα χαλάγανε).
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#10544 Οικογενιαρχης ο φίλος ουτε κοφτες παίζουν ουτε να παραμελεί τα σέρβις!

Απλα μαλλον δε θα προχωρήσω λογο του θα περιμένω λιγο ακομα να μαζέψουμε μερικα λεφτα κ θα παω για κατι πιο ακριβό νεο (μπορεί κ καινούργιο)!

Μονο μείον που πρεπει να κατσω κ αλλο με το τριμπουρδελο 3 κύλινδρο περισσότερο (απορρω πως το πουλάνε ακομα αυτον τον κινητήρα ??WTF)

Απο άποψή λεφτα 3 επιανε το πολο να το δωσω (αλλα θα το κρατούσε φαδερ για καλοκαιρια στο χωριο να εκμεταλευεται φθηνή συντήρησή κ κοτσαδουρα με 2χιλ και να το κανει max 2-3χιλ χιιομετρα το χρονο) και 5 ηθελε ο φιλος, δηλαδή +3χιλ απο μενα!

Ευχαριστώ όλους για τις ιδεες κ προτάσεις σας!!!!!
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#10555 Και εγω υπέρ ειμαι. Απο ασφάλεια; πεντάστερο το 207;; αεροσακοι παραπανω θα υπαρχουν; esp?
Άβαταρ μέλους
By linker
#10685 Ολα ανώτερα.
Μην το πολυσκέφτεσαι.
Λίγα τα χρήματα της αλλαγής και ένα σαφώς πιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο στα χέρια σου από εδώ και πέρα.
Θέματα είχαν τα 1.4, καθώς ο συγκεκριμένος 16V είχε μεγάλη αγάπη στις φλάντζες.
Ο 1.6 είναι, κατά τη γνώμη μου, αν όχι το πιο αξιόπιστο, ένα από τα πιο αξιόπιστα μοτέρ βενζίνης του ομίλου.
Προχώρα το άφοβα.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#13095 Δεν νομίζω να πιάνει 3 το πόλο. Ούτε 5-6 το άλλο με τόσα χλμ...
Σίγουρα είναι βελτίωση αλλά όχι σε όλους τους τομείς. Δηλαδή αν θέλεις χώρους στα ίδια είσαι....
Άβαταρ μέλους
By Alexis5
GeorgT έγραψε:Μονο μείον που πρεπει να κατσω κ αλλο με το τριμπουρδελο 3 κύλινδρο περισσότερο (απορρω πως το πουλάνε ακομα αυτον τον κινητήρα ??WTF)

Προσεχε μονο τον χρονο που θα εισαι με το "πανεμορφο" και "αξιοπιστο" :s_crazy polo μην σου τρωει τα χρηματα που θελεις να βαλεις στην ακρη....
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
sknipper έγραψε:Δεν νομίζω να πιάνει 3 το πόλο. Ούτε 5-6 το άλλο με τόσα χλμ...
Σίγουρα είναι βελτίωση αλλά όχι σε όλους τους τομείς. Δηλαδή αν θέλεις χώρους στα ίδια είσαι....

3 πιανει ανετα, εδω αν βαλεις στο Car.gr ιδιας χρονολογίας κυβικων κλπ ξεκινάνε 2800€ αλλα καμια σχεση σε κατασταση κ χιλιόμετρα με το δικο μου (περαν του χαλια κινητήρα ειναι τελεια κατάσταση, παντα σε πυλωτή χωρις ίχνος σκουριάς, σχεδον καμια γρατσουνιά κλπ κ τα 9 χρονια κ βαλε δε εχει μπει μεσα στη πολη μιας κ υπαρχει μηχανάκι, αν υπηρχε τροπος να βρεις εναν καλο 14αρι κινητήρα με λιγα πραγματικά χιλιομετρα κ να τον περνουσες χωρις πολλες μανουρες μετα θα ηταν καλη περίπτωση μιας κ οπως ειπα περαν κινητήρα ειναι σε αψογη κατάστασή αλλα τη να το κανεις )

Το 207 ξεκινανε απο 4400 στο car κ φτανουν μεχρι 5500 οπου μετα ξεκινανε τα CC!

Αν ηταν πιο λιγα τα εξτρα χρήματα που χρειαζόταν η αλλαγη μπορεί να δελεαζόμουν, περαν τα πολλα του χιλιομετρα για μενα, πιο εύκολα!

Alexis5 έγραψε:Προσεχε μονο τον χρονο που θα εισαι με το "πανεμορφο" και "αξιοπιστο" :s_crazy polo μην σου τρωει τα χρηματα που θελεις να βαλεις στην ακρη....

Παντα παιζει αλλα μη νομίζεις, μιας κ το ξερω ουτε πολλά χιλιόμετρα κανει πλέων (κατω απο 10χιλ το χρονο) ουτε ζορίζεται σε αυτα! 200χιλ πανε ελα κανενα ΣΚ Σερρες κ κανενα σουπερμαρκετ! Με αυτη τη φορμα καταφερα αρκετα χρονια χωρις να ξαναμανουριασει! Απλα το ξέρεις οτι καποια στιγμη παίζει αυτος ο κινητήρας να βγαλει ξανά κατι! Κ βαση αυτα που διαβάζω στο Polo9n.info παιζει καποια στιγμη να χαλασει κάποια βαλβιδα, να μην κλείνει δηλαδη καλα λογο μούργας και να θελει άνοιγμά μετα η κεφάλι :s_crazy :s_crazy