Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#97143 σε άλλα νέα:
Για παροχή βοήθειας στην σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου κατηγορείται μια εργαζόμενη του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου,
Εξεταζόμενη ομολόγησε ότι παρείχε συνδρομή στην Βίκυ Σταμάτη, προκειμένου αυτή να καταφέρει να αποδράσει.

Συγκεκριμένα, όπως είπε, επειδή την λυπήθηκε γιατί ήταν σε κακή κατάσταση, πριν από τρεις μήνες της παρέδωσε το κλειδί του λουκέτου της μπαλκονόπορτας του θαλάμου όπου νοσηλευόταν, απ' όπου και έφυγε.

Στην συνέχεια η εργαζόμενη του νοσοκομείου την παρέλαβε με το αυτοκίνητο της και την μετέφερε στο σπίτι του φίλου της κόρης της, όπου την παρουσίασε ως μια φίλη της που είχε προβλήματα και την φιλοξένησαν.

α) ye sure
β) :dizzy:

Κανονικά δεν θα έπρεπε αυτής να της πάρουν την άδεια άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες;
Τι πάει να πει "την λυπήθηκε γιατί ήταν σε κακή κατάσταση"; Υπάρχει έγκλειστος σε ψυχιατρικό ίδρυμα που να είναι "σε καλή κατάσταση"; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By kacey
nass έγραψε:+1 στο zorz εννοείται

kacey έγραψε:δ) μιλαμε για τυπους που εισβαλλουν στο χωρο σου με οπλα, πολεμικα αυτοματα κλπ. Συνελθε.

Και τι θα κάνεις δηλαδή αν κάποιος εισβάλλει στο χώρο σου με ΑΚ47?

Δεν ξερω ρε φιλε, θα το σκεφτω, θα το ζυγισω (αν μπορω/προλαβαινω) και τελικα θα κανω απο απολυτως τιποτα μεχρι τα παντα. Αλλα για να μπορω να προστατευσω εαυτον, οικογενεια και περιουσια πρεπει να εχω τη δυνατοτητα και το δικαιωμα να ριξω πρωτος και να μη σταματησω να ριχνω μεχρι να εξουδετερωσω αυτον που με απειλει.
criuser έγραψε:Εδώ έχουμε δύο προβλήματα . Την κατοχή πολεμικών όπλων από τους παραβάτες που δίνουν πλεονέκτημα έναντι των αστυνομικών και την μή ύπαρξη ειδικής ομάδας στην αστυνομία πολεμικών δυνατοτήτων.

Και να το ελυνες αυτο, παλι εχεις προβλημα. Τη καλυτερη αστυνομια του κοσμου να εχεις, με ελευθερο να ξαπλωνει οποιον ορθωνει οπλο μολις το ορθωνει, δεν μπορουν να ειναι παντου, δεν μπορουν να προλαβουν τα παντα και ακομα και τελεια να κανουν τη δουλεια τους δεν μπορουν να πιανουν παντα τους παντες αμεσως, πριν κανουν και αλλα. Για αυτο εχω γαμηθει να λεω οτι πρεπει να εχεις το δικαιωμα να αντιμετωπισεις τον οποιονδηποτε μπει στο χωρο σου, οπλισμενος, με αποτελεσματικο τροπο.

Με αυτο που γραφεις εσυ, ενω ζητας η αστυνομια να εχει καλυτερο οπλισμο, καλυτερη εκπαιδευση και διαφορετικους κανονες εμπλοκης ωστε να μπορει να τους αντιμετωπισει αποτελεσματικα, αφαιρεις απο τον απλο πολιτη το αυτονοητο: το δικαιωμα να αντιμετωπισει αυτους που θα μπουν μεσα στο χωρο του με σκοπο να τον βλαψουν, και τη δυνατοτητα να τους αντιμετωπισει επι ισοις οροις (οσο ειναι αυτο εφικτο).
Τελευταία επεξεργασία από kacey και 05 Απρ 2015, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#97330 Το πιθανοτερο ειναι να τα κανεις μανταρα στην υποθετικη περιπτωση που θα βρεθεις σε διαδικασια να "ζυγισεις" την κατασταση.
edit mod. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By kacey
#97848 edit mod. Για πολλοστή φορά απαράδεκτες εκφράσεις. [Admin]
εστω οτι η μηχανη ειναι δικια μου, και επιστρεφοντας στο σπιτι βλεπω αυτο το σκηνικο μπροστα μου. Τι ακριβως πρεπει να κανω? Να τους αφησω να τη παρουν, ή να τους αντιμετωπισω με ομορφα λογακια και ευγενικες παροτρυνσεις?
Άβαταρ μέλους
By kacey
#97884 Δεν μου λες kacey, πιστεύεις πως δεν έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω από το να ασχολούμαι με τα προβλήματά σου; Πήγαινε να σε δει κάνας γιατρός, γιατί το φόρουμ δεν είναι λύση για όλα τα προβλήματα. Δεύτερο warn γιατί κάπου και η υπομονή έχει τα όριά της. To κέρδισες πανάξια. [Admin]

edit mod^2: θα πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία το δίχως άλλο. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By g8777
#97888 Υποθετικη ερωτηση:
Εφοσον μοιραζεις φαπες οπου σταθεις και οπου βρεθεις (yeah sure) με την λογικη "του κανω τα μουτρα κρεας---> δεν το ξανακανει" (ξαναsure) εσυ οταν μαζευεις φαπιδια απο τα τσαμπουκαδιλικια σου , γιατι δεν συνετιζεσαι και ξαναπας γυρευοντας; Εγω στο ξαναπα, αν και οποτε γινεις πατερας θα καταστρεψεις τα παιδια σου προβαλλοντας ως προτυπο συμπεριφορας τα σκουξιματα και τις χειρονομιες σου. edit mod.[Admin]
Άβαταρ μέλους
By kacey
g8777 έγραψε:Υποθετικη ερωτηση:
Εφοσον μοιραζεις φαπες οπου σταθεις και οπου βρεθεις (yeah sure) με την λογικη "του κανω τα μουτρα κρεας---> δεν το ξανακανει" (ξαναsure) εσυ οταν μαζευεις φαπιδια απο τα τσαμπουκαδιλικια σου , γιατι δεν συνετιζεσαι και ξαναπας γυρευοντας; Εγω στο ξαναπα, αν και οποτε γινεις πατερας θα καταστρεψεις τα παιδια σου προβαλλοντας ως προτυπο συμπεριφορας τα σκουξιματα και τις χειρονομιες σου. Στειρωσου.

α) γιατι εχω δικιο. Το οτι τις εφαγα 1-2-5 φορες (πραγμα πολυ πιθανο, ουτε ΜΜΑ ειμαι, ουτε κανα ντερεκι) δεν θα με σταματησει. Αυτος που εχει αδικο (και το ξερει: οταν περνας ενα κοκκινο εσκεμμενα και μετα τραμπουκιζεις αυτον που δεν σε αφησε, μια χαρα το ξερεις οτι εχεις αδικο), εχει μαθει να τσαμπουκαλευεται για να επιβαλλει το αδικο του, εχει μαθει οτι συνηθως αυτο περναει, και τελικα αυτη τη φορα βρισκεται με σπασμενα μουτρα, ειναι σιγουρο οτι την επομενη φορα που θα εχει αδικο θα το ξανασκεφτει.

β) αυτος που εχει δικιο δεν "παει γυρευοντας". Που να καταλαβεις εσυ απο τετοια ομως.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#97897 Και ποιος σου λεει edit mod οτι οποτε ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι εχεις δικιο επιβαλλεται να συνετισεις μεσω ξυλου τον αλλον; Ποιος νομιζεις οτι εισαι στην τελικη; Ο Dredd; Μεθαυριο λοιπον, που το παιδι σου θα εχει "δικιο" οταν του αρπαξουν το κολατσιο/τετραδιο/στυλο στο σχολειο στα πλαισια του χαβαλε, νομιμοποιειται να τους κανει τη μαπα κιμα 2πλοκομμενο. Ωραια. Bullying εν τη γενεσει του. edit mod. Όχι άλλη προστακτική.[Admin]
Άβαταρ μέλους
By Serf
#97901 Σορρυ αλλά bullying είναι η αρπαγή του κολατσιού κι όχι η - όποια - αντίδραση στην αρπαγή!! Για τη χειροδικία ως αντίδραση στο bullying μπορούμε να επιχειρηματολογήσουμε υπέρ/κατά. Αλλά bullying ΔΕΝ είναι!
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#97907 Truer words were never spoken. Διαβαζετε να μαθαινετε, να λετε στα παιδια να γυρνανε και το αλλο μαγουλο στο σχολειο, μηπως και κακοφανει στον καθε μπετοβλακα που αποφασιζει να τους κανει τη ζωη δυσκολη όποτε του γουσταρει, επειδη του γουσταρει.
Αλλωστε, μπορουν να περιμενουν καμμα 40αρια χρονια να τα λυσει ολα η παιδεια, και ο μπετοβλακας να καταλαβει οτι δεν επρεπε να τους ριχνει την κασετινα κατω ΠΟΛΛΕΣ φορες.
Άβαταρ μέλους
By trident1971

Να τους φιλησει η μανα τους κρύους :rtfm: