Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By rocsta
Jorge_greek έγραψε:Ναι, είμαι κάγκουρας το ξέρω, ναι ίσως και να το μετάνοιωνα αλλά εγώ γι αυτήν την δουλειά κάτι τέτοιο θα αγόραζα:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/5415984/

Σου φαίνεται ότι αυτός το δίνει έως 1500 ευρώ; :s_laughat Πάνω από 5 θα το ζητάει
Άβαταρ μέλους
By drdino
#8785 Μ'αρέσει το ιντερκούλερ σε γνήσιο b18c :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By elteo
tsilis έγραψε:Τον τελευταίο μήνα προέκυψε επιτακτική ανάγκη αγοράς τρίτου αυτοκινήτου, το οποίο θα παρκάρω στην Εύβοια και θα το χρησιμοποιώ δις εβδομαδιαίως. Τα χλμ που θα διανύει μηνιαίως θα φθάνουν τα 600-800 και θα ήθελα να βγάλει μια τριετία,χωρίς σημαντικά θέματα.
Απόλυτη προτεραιότητα να μην με αφήσει στο δρόμο...επιδιορθώσεις - επισκευές - συντηρήσεις είναι στο πρόγραμμα.

Θα ήθελα με την αγορά και το σέρβις να μην ξεπεράσει με τίποτε τα 1500 ευρώ, και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα!

Η εύλογη επιλογή λέγει Ιαπωνικό (Σουίφτ,Σανι,μανι και δεν συμμαζεύεται...), αλλα ρε παιδιά,δεν ξέρω...δεν μου πάει
Και αρχιζω να σκέφτομαι περίεργα...
Γιατί όχι Alfa 155 1.8 8v που έχει καδένα?
Λες να με σκίσει?
Μήπως κανένα φθηνό ΜΧ5 με χ χλμ ή θα μου το κλέψουν, μιας και από Πέμπτη σε Δευτέρα θα βόσκει αμέριμνο και μόνο απέναντι?
Μηπως καμμιά 190 ή αγοράζω αλλο ένα Βολβο, όπως με κράζει ο Οbelixκα δεν πρόκειται να τη χαρώ οδηγικά?

Να σημειώσω ότι θέσεις και χώροι µού είναι παντελώς αδιάφοροι και κυβικά φθανω μέχρι 1800.Θα προτιμούσα αιρκοντίσιον, αλλά δεν θα σκάσω κιόλας,αν το αυτοκίνητο έχει οροφή ή είναι κάμπριο

Χάος, το ξέρω, αλλα πείτε τι θα κάνατε..

Image
Άβαταρ μέλους
By Bagus
#9227 Στην ίδια περίπου κατασταση με τον Νίκο ειμαι κ εγω.

Βρήκαμε ένα Clio 1.6 16v του 2000 που το παίρνουμε 400 ευρα.Το εχει ένας συνάδελφος επιμελητής του κουμπάρου μου παρατημένο.
Το οδήγησα προχθές κ ηταν πιστολι !!Εχει 197.000 χλμ βέβαια.
Θα το πήγαινα σήμερα στο μηχανικό να το δει,αλλα ένα πρόβλημα υγειας με πρόλαβε κ έτσι τώρα οι εξελίξεις μετατιθενται για όταν ξαναγυρίσω τον Οκτώβριο αναγκαστικά.

Κανα Clio 1.4 mtv θα σε ενδιέφερε Νίκο?Στα λεφτα αυτα θα βρεις λογικά.Καλη οδική συμπεριφορά κ μικρή κατανάλωση + παθητική ασφάλεια (4 ab,abs κτλ)
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#9598 106 Rallye 1.3

Ούτε τέλη, ούτε τίποτα. Απόλαυση και ασφάλεια χαρτόκουτου. Αν και λογικά, με το ξύλο που θα έχει φάει, θα πρέπει να ζητάει συνέχεια. Μια ζωή την έχουμε όμως... :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#9684 Peugeot 306
Image
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2855908/

Citroen ZX
Image
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5075375/

Παραπάνω απο αξιοπρεπή συμεριφορά, αξιόπιστα, απλοί και αρκετά αποδοτικοί κινητήρες που τους ξέρουν όλοι.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#9696 Προσωπικά θα κοίταζα προς hyundai accent κτλπ λόγω 1.3 και των 100 ευρώ χαμηλότερων τελών κάθε χρόνο σε σχέση με ευρωπαικά 1.4 :s_smile
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
#9822 Και κανα hyundai coupe δες (απο 97' μεχρι 00'). Πουλησα ενα προσφατα με 254.000χλμ, και το αμαξι παρα τα χιλιομετρα του εστεκε πολυ καλα στον δρομο, δεν ειχε πολλους τριγμους, τραβαγε σχετικα καλα, δεν εκαιγε πολυ και το a/c του δουλευε επισης πολυ καλα!
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#10109 Παιδιά , ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις
Έχω λάβει υπ´όψιν όλες τις λύσεις που προτείνετε και αν προλάβω,αύριο θα γράψω και τις σκέψεις μου πάνω σε αυτές