21 quadra έγραψε:Να σας ζήσουν τα μικρά σας και να τα δείτε όπως τα ονειρεύεστε, μεγάλο ρόλο παίζει η συνειδητοποίηση και των 2 γονέων ότι είναι πλέον γονείς και ότι ήξεραν από ιδιωτική ζωή να τα ξεχάσουν τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια, αν αφιερωθείτε ψυχή και σώματι στα παιδιά σας θα το καταλάβετε όταν είναι μεγάλα και θα τα χρειάζεστε, η σωστή ανατροφή των παιδιών και η αγάπη είναι επένδυση στα παιδιά αλλά και για τους γονείς στο μέλλον, δώστε τους αγάπη και αγκαλιές, η σωματική επαφή είναι ισορροπία της ψυχής στα παιδιά και τα υλικά αγαθά με μέτρο, αγάπη και φροντίδα χρειάζονται και μέτρο σε όλα τίποτα άλλο, και βέβαια κανόνες στο σπίτι, τι επιτρέπεται και τι όχι, επίσης τα παιδιά χρειάζονται σταθερότητα στις αποφάσεις, σταθερότητα στη φωνή και στις εκδηλώσεις, οι φωνές πανικού και οι τσιρίδες απαγορεύονται δια ροπάλου.νομίζω ότι έχουμε την ίδια άποψη σε όλα...σ' ευχαριστώ που την μοιράστηκες μαζί μας!
Να φροντίσετε να μην χάνεται τις στιγμές τους, ζήστε μαζί τους τις χαρές τους, τις αγωνίες τους, τις αρρώστιες τους τους προβληματισμούς τους, γεμίστε τη ζωή σας με τα παιδιά σας, είναι ότι καλύτερο στη ζωή μας.

@ giannik1977: Φυσικά και θα προσπαθήσω να τον βάλω μέσα στα χόμπυ μου και τις ασχολίες μου...θα τα μοιραζόμαστε όλα

Γλυκειά μεν η κούραση, παραμένει όμως κούραση...