Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
BASSstarlet έγραψε:Ο πίρος που κρατάει το hex, είναι.
Τον έχασες;Μπορείς να κόψεις μύτες από τρυπάνια.

Στο δικό μου έχει ένα hex κλίμακας 1/10 κ πάνω του έναν πλαστικό αντάπτορα 17mm για να παίρνει ζάντες από 1/8. Θέλω να αλλάξω το σύστημα αυτό κ να βάλω ολόκληρο μεταλλικό. Το πάχος του άξονα είναι 6mm .

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
#97056 Αν τα βρεις ολόκληρα από αλουμίνιο, θα έχει και πίρους.
Αλλιώς κόβεις τρυπανάκια (το πίσω μέρος, όχι τη μύτη που είπα πριν) ή βρίσκεις κάτι παρόμοιο.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#97068 Τα hex σου τί διάμετρο τρύπας έχουν? Είναι κ αυτά 6mm ?Σκέφτομαι πως αν είναι 6 mm, θα παραγγείλω από το δικό σου μοντέλο.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
BASSstarlet έγραψε:Θα μετρήσω το μεσημέρι και θα σου πω, γιατί μόλις τώρα ανέβηκα από το υπόγειο.

ευχαριστώ :)

ερώτηση: έχει δει κανείς από κοντά 1:5 βενζίνη να τρέχει? έβλεπα σήμερα το baja , θηρίο... από την άλλη βλέπω κάτι βίντεο με το Losi 1:5 και πραγματικά είναι άλλη φάση... φαίνεται αισθητά η αδράνεια λόγω του πολύ μεγαλύτερου βάρους τους θα έλεγα... αλλά τους δίνει άλλη χάρη...
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
#97175 Είχα δει στο ΟΑΚΑ, και μάλιστα μου έδωσε να το τρέξω.
Ήταν κλώνος του Baja (μισή τιμή και χαμηλότερα).
Δεν με εντυπωσίασε, ίσως επειδή ήταν ταλαιπωρημένο.

Για να έχεις τέτοιο πράμα, πρέπει να έχεις μεγάλο πορτ-παγκάζ, και πάγκο στο σπίτι για σέρβις!

PeterPan:
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από BASSstarlet και 05 Απρ 2015, 13:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#97183 Ακριβώς. Αυτό θέλει να έχεις αποθήκη ή γκαράζ... Κ καρότσα... Με ένα 1:8 Buggy ή με λάστιχα truggy είσαι καλυμμένος... Monster Truck λόγω υψηλού κέντρου βάρους πάλι κατ´ εμέ δε λέει...

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#97410 Bassstarlet ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου. Μάλλον η πατέντα δε θα πιάσει μιας κ ο άξονας του dbx 2 είναι στα 6 mm . Κρίμα...

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#97544 Αν και δεν είμαι φανατικός του μοντελισμού, πιο πολύ είμαι των Lego και Tente κυρίως, ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει που, πως και πόσο μπορούμε να βρούμε κάποιο σοβαρό μοντέλο του Death Star ή/και του Millenium Falcon ?
Άβαταρ μέλους
By Cosmic
PeterPan έγραψε:ερώτηση: έχει δει κανείς από κοντά 1:5 βενζίνη να τρέχει?

Πολλές φορές... 1/5 on road. Κάποτε έκανα pit σε αγώνα 24 ωρών με 1/5.
Το όλο σύνολο είναι πολύ κοντά στο πραγματικό αυτοκίνητο.
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
The Ace έγραψε:Αν και δεν είμαι φανατικός του μοντελισμού, πιο πολύ είμαι των Lego και Tente κυρίως, ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει που, πως και πόσο μπορούμε να βρούμε κάποιο σοβαρό μοντέλο του Death Star ή/και του Millenium Falcon ?

Ebay .com και .uk έχει πολύ πράμα.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
BASSstarlet έγραψε:
The Ace έγραψε:Αν και δεν είμαι φανατικός του μοντελισμού, πιο πολύ είμαι των Lego και Tente κυρίως, ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει που, πως και πόσο μπορούμε να βρούμε κάποιο σοβαρό μοντέλο του Death Star ή/και του Millenium Falcon ?

Ebay .com και .uk έχει πολύ πράμα.

Sorry, τώρα που ξαναδιαβάζω την ερώτησή μου, δεν βγάζει σωστό νόημα :oops:

Εννοούσα ΠΛΗΝ των "μοντέλων" Lego, αν υπάρχει κάπου μοντέλο των Death Star και Falcon...δηλαδή κανονικό μοντέλο. Αν και τελικά μπορεί να πάρω την απόφαση να το σκάσω το 500αρι για το "μικρό" Lego Death Star (το 3χιλιαρο για το επετειακό δεν τα έχω να τα δώσω έτσι και αλλιώς)....